Борисов към министри: Пари ли искате? Първо оставки!

Премиерът ги предупреждава, че разходите са повече от приходите
15 юли 2015 15:50,
123
Борисов към министри: Пари ли искате? Първо оставки!
Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов предупреди министрите си, че исканията им за допълнителни средства ще бъдат съпровождани с оставки.

"Уважаеми колеги, обръщам се към всеки един от вас с молба да обърнете сериозно внимание на финансовата дисциплина в ръководените от вас ресорни министерства. Това, което ми докладва финансовият министър, не изглежда никак добре – заложеното в бюджета съкращаване на разходите в министерствата не се изпълнява от много от вас.

Въпреки усилията, които полагаме да съберем повече пари, както забелязвате, разходите, които ни се налага да правим, за да поправим грешките на експеримента "Орешарски", са повече от приходите, които събираме в последните месеци.

Затова категорично ви заявявам, че допълнителни разходи ще одобрявам и подписвам само с паралелно подписана оставка на министъра, който ги иска", заяви министър-председателят в края на днешното правителствено заседание.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко, Бойко ако знаеш колко ми харесват приказките ти и колко съм отчаяна от делата ти. Времето лети а Бълкария все повече затъва. Маскирай се като селянин с брада и влез в българските села разгледай измъчените лица на старците сълзите пресъхнали в очите им, дали живота си за държавата, а ти вземаш от тях и даваш на роми които освен вреда нищо друго не носят. Извинявай, може пари от Европа за крадене.
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 10Да бе, вярно. Той плати ли си разходите за хеликоптера, нещо много я затулиха тази тема медиите.
9
3
 
28
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Преди няколко години имаше някакви фирмички ,които може и да не бяха съвсем в крак с закона ,но хората поне не висеха на държавата,сега вече всичко е история,кой затворил ,кой избягъл ,кой съдия изпълнител отдавна му е изпил майчиното мляко .Сега и да ги търсите вече е късно
8
5
 
36
 
! Отговори
Дотар Соджат преди 8 години
"Затова категорично ви заявявам, че допълнителни разходи ще одобрявам и подписвам само с паралелно подписана оставка на министъра, който ги иска", заяви министър-председателят в края на днешното правителствено заседание".Ами тогава Бойко да даде пример, тъй като троши здраво народната пара - с хеликоптер до Разград да открива трибуната "Моци". ГОЛЯМ ДЕМАГОГ!
7
21
 
2
 
! Отговори
BB преди 8 години
Bravo boiko taka mi haresvasch nsi posle da gi Stegnesch rasto4itelni ministri tn te te islagate boiko sa Tova ne im se Davai
6
3
 
32
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
От години им гледам на всички наши народни избранници муцуните и забелязах, че досега няма нито един който да е отслабнал по време на мандата си... Много ме забавляват когато с големите си шкембета хвърлят велики мисли за тежкият живот на Българина и икономиите които трябва да се правят.
5
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ееее...голем артист.Голем е,хора....Тоя ще стои във властта доживот.
4
2
 
32
 
! Отговори
bebok преди 8 години
Защо почти всеки,като взлезе във власта,става дебел?
3
3
 
47
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
Аре всички си подавайте оставките и в една редичка към затвора !
2
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, не спря да се оправдава с този Орех. Ало, Бойко, Орехът не е на власт от една година, хайде да говориш какво си направил ти, че ни омръзна да слушаме едни и същи оправдания.
1
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ама бойче нали имаше излишък, нали много пари събра ?просто ръководител, слаба държава