Посрещнаха Доган на крака и с бурни аплодисменти

Идеологът на ДПС се появи публично за първи път от 3 години
24 апр 2016 13:57, Красимир Ангелов
124

Снимка: Булфото

С бурни аплодисменти и ставане на крака, делегати и гости на 9-ата Национална конференция на движението за права и свободи посрещна почетния председател на партията Ахмед Доган, видя Булфото.

Това на практика е първата публична поява на Доган след конференцията през 2013 г., когато срещу идеолога на ДПС бе направен опит за покушение.

Още по темата
"Последните 25 години показаха, че Движението за права и свободи е една стратегическа инвестиция за стабилността и мира в България", се посочва в приветствие на почетния председател на ДПС Ахмед Доган към делегатите на Деветата национална конференция на партията в НДК. То беше прочетено от водещата на форума Филиз Хюсменова, докато Ахмед Доган беше на една от трибуните в залата.

В приветствието си към делегатите почетният председател на ДПС отбелязва, че българският етнически модел е уникален либерален проект, който тепърва ще бъде оценяван от Европа и света.

"Пазете и възпроизвеждайте този политически капитал, бъдете сигурни, че свободата ще ви се отплати", се чете още в думите на Доган.

"Пожелавам ви да овладеете силата на единството и заедността, защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта", заявява той.

В своето писмено обръщение Доган пожелава на делегатите на конференцията да бъдат търпеливи, но не дотам че да бъдат принудени да жертват свободата си, попътен вятър и разумна борбеност, защото "нищо в живота и в политиката не се поднася даром". "Бъдете силни и добронамерени, не се поддавайте на езика на омразата, останалото ще ви подскаже логиката на живота", апелира той. "Обичам ви! Винаги ваш, Ахмед Доган", завършва приветствието си почетният председател на ДПС.

В зала 3 на НДК присъстват повече от 900 делегати и гости на конференцията. Сред тях обаче не присъства депутата Делян Пеевски.

Делегатите трябва да изберат председател, Централен съвет и Централна контролна комисия, както и да приемат промени в устава.

Сред гостите на форума са президентът на Алианса на либералите и демократите за Европа Ханс ван Баален, вицепрезидентът на Либералния интернационал Робърт Браун, генералният секретар на Народно-републиканската партия на Турция, представителите на БСП, АБВ, НДСВ и ПГ на БДЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ДПСАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те и сега са.
65
3
 
5
 
! Отговори
Ловец преди 8 години
Гърмян заек.
64
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КЛЕТА МАЙКО БЪЛГАРИЯ- ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ СЛЕД КАТО ЕТО ТИЯ СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА РОДИНАТА МИ А НЕ В ЗАТВОРА- НЯМА ПО НЕЩАСТЕН НАРОД И ПРОКЪЛНАТА ДЪРЖАВА.
63
8
 
5
 
! Отговори
КОШМАРЪТ преди 8 години
По младите не го знаят, но през Гръцко- турската война 1919- 1922 г., ако руснаците не бяха подкрепили Турция, днес такава страна нямаше да съществува. Нормално е да са русо.филистици, то и рашките са туркомани.
62
6
 
3
 
! Отговори
КОШМАРЪТ преди 8 години
По младите не го знаят, но през Гръцко- турската война 1919- 1922 г., ако руснаците не бяха подкрепили Турция, днес такава страна нямаше да съществува. Нормално е да са ***, то и рашките са туркомани.
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА НЯМА НЕВИННИ ВСИЧКИ МЪЛЧИМ И СТОИМ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ И УВЕСЕНИ НОСОВЕ- НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ДЕЦАТА НИ ИЗБЯГАХА ОТВРАТЕНИ И ОМЕРЗЕНИ ОТ НОВИТЕ ГЕРОИ И ТЯХНОТО ПУБЛИЧНО ЛИЦЕ- А ПУБЛИЧНОТО ЛИЦЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ С ЕДИН КЛИК НА МИШКАТА ТО ЩЕ ВИ УВЛЕЧЕ И ОЩЕ И ОЩЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ДВОРЦИ ЗА МИЛИОНИ ЯХТИ СЪЩО И БЕДНИТЕ ТУРЦИ ЕДВА НАМИРАЙКИ С КАКВО ДА СЕ ПРЕХРАНВАТ СТИГНАЛИ СМЕ ДЪНОТО ЩОМ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ КЛАНЯМЕ И БИЕ ЧЕЛА УСЕЩАНЕТО Е БЕЗСИЛИЕ
60
3
 
18
 
! Отговори
x-faktor преди 8 години
Баси жалката картина е тоя - *** от страх, очевидно прецакан и притиснат в ъгъла, набеден за голям играч, наблъскан с клишета, подпухнал, алкохолизиран, селски тарикат... Но още по-жалкото е, че този добруджански татарин (което ще рече - автентичен протобългарин) има с пъти по-голяма класа от всички днешно-български псевдо-политици. Егати и цирка, не е истина.
59
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ер Доган реши - Росен Плевнелиев да бъде почерпен с кадаиф и рахат лукум
58
3
 
5
 
! Отговори
MNENIE преди 8 години
Моето мнение като българин - Местан и Доган да ги изгонят в къщи . Трябва тези бежанци да се върнат обратно в Турция .
57
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да ходят да им пляскат в турция при другите ***
56
6
 
3
 
! Отговори
Бг Турчин преди 8 години
Гостите от Турция са представители на Партията на Народната Републиканска Партия. Уж свестка партия на Ататюрк но дефакто про-руска партия. Която ревна с пълно гърло заради сваления руски самолет. Половината партийци са кюрди. Председателят им Кемал Кълъчдароглу също е кюрд. Кюрди на гости при ромския татарин.
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бланко, тя русофилията ходи по хората. Защо си мислиш, че няма турци заразени с нея?
54
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Белата Златка ше играе кючек
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Викаш те са на афтърпартито
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 55А представители на Атака и вмро не е ли имало?те са десерт :)
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Половината бяха българи....Срам ме е, че и аз съм българин...По-долни сме и от най-долните.
50
4
 
5
 
! Отговори
Kiko преди 8 години
"представителите на БСП, АБВ, НДСВ и ПГ на БДЦ." Много ясно показва, кои партии са свързани с мафията и ДС.
49
3
 
7
 
! Отговори
до 61 преди 8 години
Кефят му се защото са глупави и прости.
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако създаването на тая партия и нейните лидери са трябвали да предизвикат задушаващо отвращение и възмущение- е успяха- а какво стана с мъжката секретарка, защо се самообеси пред портите на велможата, а защо Местанчо избега в турското посолство- от кого се изплаши от жестокостта на сатрапите ли, има примера на мъжката секретарка- отвратителни сте бе- покартителна бедност и нагло богатство- демострирано най безпардонно- гадини.
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Идеологът", който тури ножа на дйе-пйе-сйе-то! Кос коджа ми ти шишковци реват ката малки деца, не могат оправи вече дереджето си: "Спаси ни Доган бей! Спаси!"И Местан върши добро дело като ги цепи. Радвайте се българи и не пишете глупости за "нов Левски" и др. подобни! Левски е един и неповторим, този няма нищо общо с него! Защо никога не цените свободата си?