Посрещнаха Доган на крака и с бурни аплодисменти

Идеологът на ДПС се появи публично за първи път от 3 години
24 апр 2016 13:57, Красимир Ангелов
124

Снимка: Булфото

С бурни аплодисменти и ставане на крака, делегати и гости на 9-ата Национална конференция на движението за права и свободи посрещна почетния председател на партията Ахмед Доган, видя Булфото.

Това на практика е първата публична поява на Доган след конференцията през 2013 г., когато срещу идеолога на ДПС бе направен опит за покушение.

Още по темата
"Последните 25 години показаха, че Движението за права и свободи е една стратегическа инвестиция за стабилността и мира в България", се посочва в приветствие на почетния председател на ДПС Ахмед Доган към делегатите на Деветата национална конференция на партията в НДК. То беше прочетено от водещата на форума Филиз Хюсменова, докато Ахмед Доган беше на една от трибуните в залата.

В приветствието си към делегатите почетният председател на ДПС отбелязва, че българският етнически модел е уникален либерален проект, който тепърва ще бъде оценяван от Европа и света.

"Пазете и възпроизвеждайте този политически капитал, бъдете сигурни, че свободата ще ви се отплати", се чете още в думите на Доган.

"Пожелавам ви да овладеете силата на единството и заедността, защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта", заявява той.

В своето писмено обръщение Доган пожелава на делегатите на конференцията да бъдат търпеливи, но не дотам че да бъдат принудени да жертват свободата си, попътен вятър и разумна борбеност, защото "нищо в живота и в политиката не се поднася даром". "Бъдете силни и добронамерени, не се поддавайте на езика на омразата, останалото ще ви подскаже логиката на живота", апелира той. "Обичам ви! Винаги ваш, Ахмед Доган", завършва приветствието си почетният председател на ДПС.

В зала 3 на НДК присъстват повече от 900 делегати и гости на конференцията. Сред тях обаче не присъства депутата Делян Пеевски.

Делегатите трябва да изберат председател, Централен съвет и Централна контролна комисия, както и да приемат промени в устава.

Сред гостите на форума са президентът на Алианса на либералите и демократите за Европа Ханс ван Баален, вицепрезидентът на Либералния интернационал Робърт Браун, генералният секретар на Народно-републиканската партия на Турция, представителите на БСП, АБВ, НДСВ и ПГ на БДЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ДПСАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господи колко много лицемерие, господи! От къде пари за сараи ияхти и то се в името на най бедната част на България- ГОСПОДИ КОЛКО ЛИЦЕМЕРИЕ И ОМЕРЗЕНИЕ- КОЙ ИМ ВЯРВА- ГОСПОДИ! господина от пикчерса, демек новата светиня няма един ден в парламента докато беше депутат, същото е и с онова дете, няма ли справедливост за тях- някой беше казал че в природата има равновесие- само у нас няма
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А представители на Атака и вмро не е ли имало?
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ер Доган не е съгласн със Доган.По му е уместен Местан.
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯТ НА ПОРЦИИ, ВЕЛИКИЯТ ХИДРОМЕЛИОРАТОР, ИЗСЛЕДОВАТЕЛЯТ НА НАНО ТЕХНОЛОГИИ И БРАУНОВ ГАЗ, ЦЕПЕЩИЯТ АТОМА НА КУХНЕНСКАТА МАСА, ЧОВЕКЪТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ НА ПОЧВИТЕ В БГ, НОВАТА СВЕТИНЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ ПОДОБАВАЩО- И СЛЕД КАТО РАБОТНИЦИТЕ ИМ ИЗБЯГАХА КОГО ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ, КОЙ ЩЕ ИМ БАЧКА НА ТИЯ ВЕЛИКИ ФИНАСИСТИ ПОЛИТИЦИ- СТАРИТЕ ИЗМРЯХА В ОЧАКВАНЕ И С НАДЕЖДА, МЛАДИТЕ ИЗБЯГАХА ОТ МИЗЕРИЯТА, А ДОГАН КОГО ЩЕ СИ НАЗНАЧИ ЗА МЪЖКА СЕКРЕТАРКА ОТ МАЛКО ГРАДЧЕ И НА НИКОГО НЕИЗВЕСТЕН...........
42
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган беше прав.Турция не биваше да напада Руски самолет
41
3
 
12
 
! Отговори
Гоце Делчев преди 8 години
Доган ако вкара милиардите, които открадна от България, обратно в икономиката, ще имаме растеж от 20%
40
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган е от старата школа,даже и в Аллах не вярва,което е по добрия вариант
39
3
 
10
 
! Отговори
хехе преди 8 години
Догане и твойто царство един ден ще залезе ...историята ще те отсъди тогава !
38
0
 
10
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
"Гаф с поздрави в аванс към лидера на ДПС Мустафа Карадайъ далеч преди въобще да се е състояло гласуването за председател на партията, спретна председателят на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) Ханс Ван Баален в поздрава си към делегатите на Деветата национална конференция на Движението за права и свободи.""В речта си Баален на практика потвърди предрешеността на вота. Поздравът му към Карадайъ обаче не бе преведен от симултантната преводачка."
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dogan da kaje zashto nqma investicii v smesenite rayoni ,ili tova e politikata na gospodarite mu ds i rusia
36
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DOGAN e predatel i vrag na turcite v BG
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И все пак старата Цигулка Свири най хубаво!!!
34
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган е българският Ердоган най-успелият турски политик в България след падането през 1396 г. под турско робство.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такова скапана държава, като клетата България, всички които е ограбват и унищожават,остават ненаказани и дори е управляват. За тях няма съд,а държавата е пленена и всички ресурси и блага които произвежда се изсмукват от тях, така както *** изсмуква жертвите си. А *** ги знаем: Доган,Гоце,Мутрата,Станишката.Време е да изчистим *** и това е задача и на турци и българи.
32
12
 
7
 
! Отговори
експерт преди 8 години
доган е новият левски
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПО МАЛКОТО ЗЛО.ДПС Е ВЕЧЕ СЪС ЗАТИХНАЛИ ФУНКЦИИ МНОГО МИЛИАРДИ СЕ ИЗЛЯХА В ТОЗИ ЦИРЕЙ,ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ.ДОПУСКА ДРУГИЯ ВЕЗИР МЕСТАН ДА СЪТВОРИ НОВИТЕ КОНАЦИ В БЪЛГАРИЯ.
30
1
 
1
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Кабрио!
29
0
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
"Бъдете СИЛНИ и добронамерени, не се поддавайте на езика на омразата."Приветствието е прочетено от жена.А почетният председател,скрит зад охранители,строго пазен дори от своите,призовава да са силни!ДПС се разцепи на две и никога повече няма да е фактор в политиката ни!Доган изпълни ролята си!Някак прощално звучат думите му към участниците в конференцията."нищо в живота и в политиката не се поднася даром"??Колко струваше това на българския народ от 1989 до днес?
28
1
 
12
 
! Отговори
Al преди 8 години
И по колко плащат на пляскане?
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя и една крачка няма да направи ако излезе сам на улицата.