Борисов за мерките в Слънчев бряг: Няма угодия!

"Ако държавата не ползва репресивни функции се пита къде е държавата"
29
Борисов за мерките в Слънчев бряг: Няма угодия!
Снимка: архив, Булфото

"Няма угодия в нищо". С тази поговорка отговори премиерът Бойко Борисов на депутата от РБ Константин Марков, който се оплака, че мерките предприети в Слънчев бряг след стрелбата, при която пострада Митьо Очите, гонят туристите.

Според реформатора се проверяват само скъпите коли и докато стигнат до центъра на курорта са спирани 4 пъти, което било унизително. Освен това и данъчните се държали като агенти на ДАНС, имало: "Падай, лягай, дай фактурите".

Още по темата

"Ако държавата не ползва репресивните си функции се пита къде е държавата и че не прави нищо, в обратния случай пак същото", оплака се светкавично Борисов.

Той увери, че туристическият сезон не е застрашен и че въпреки всичко почиващите по бургаското Черноморие са с 18% повече от миналия юни, а събраните приходи са с 200 милиона лева повече.

"От днес има и конна полиция в Албена, за да е атрактивно, да е красиво. Пратихме и тестове за наркотици, но нима и в парламента не са задавани въпроси, че се ползват, а вариантите са внезапни проверки или на излизане от дискотеката", поясни премиерът.

Според него резултатите от проверките в Слънчев бряг показват не само, че трябва да продължат през сезона, ами след това да се проведат в зимните курорти.

"Идва микробус сега и в момента, в който види проверката се обръща, връща се след половин час, но вече с фактура. Не съм сигурен дали само от морето не влизат контрабандните стоки, но там сме изпратили патрулните катери да следят", отбеляза Борисов.

Той отговори и на въпрос на депутат по време на блиц контрола за изтеклото писмо до Хилъри Клинтън в качеството й на държавен сектетар на САЩ, в което я информират за спирането на АЕЦ "Белене", след мейл на тогавашния ни външен министър Николай Младенов.

"Това е голям пробив в американската дипломация да излизат съобщения, които не са по дипломатичен път и не са официални, но факт, е че го има, факт е, че ние информираме САЩ и по други въпроси и всички наши партньори", каза премиерът.

Бойко Борисов добави, че външните ни министри активно комуникират с колегите си от други страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
10
 
! Отговори
КривосАдие преди 7 години
ОгУдията ще дойде когото видим работещ съд и хора в затвора , а не беззаконие от десетилетия, съда е ненужен той не върши работа за 2 пари,трябва да бъде закрит с него и без него все тая.
17
5
 
5
 
! Отговори
SA преди 7 години
Докато не станем истинска полицейска държава ще бъде така!При толкова айлаци няма ли кандидати за полицията?!!!!
16
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко е ***. Моля тракерите на сайта да му предадът. :)
15
3
 
14
 
! Отговори
угодия ли? преди 7 години
Каква угодия бе,Баце?Тъкмо постигнахме невъзможното-отново свинар за цар,а тия недоволни...Бой по кратуните и подменени протоколи на изборите му е цаката,постигнахме значи нирвана,сичкото герп на власт,те пак-не ни уйдисва!Кво искате бре,кога сте имали мутра боксьор-футболист премиер пенкилер бе?Кой знае кога ще има пак...
14
2
 
12
 
! Отговори
123 преди 7 години
изтънчен интелект.
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Информираме САЩ" да се чете "доносничим на САЩ", "партньори" да се чете "господари"!А другите въпроси, по които докладва по-добре да не знаем, че сигурно ще се окаже, че по големи национални предатели от него и Чехлата - няма!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще поевтинее ли швейцарското сирене по ресторантите?
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краля на ораторството и интелекта пак се изказва експертно! :))
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анонимен май забрави от къде е тръгнал Борисов и че е закърмен с това мляко на хиените....и си мени цвета като хамелеон ,само келепир да има.
9
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Проблемът е в това ,че всичко е само театър.
8
1
 
13
 
! Отговори
пунта Мара преди 7 години
А бе , то има угодия , ама на някои не им отЪрва - ще намалеят кинтите !
7
3
 
17
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
Ааахахаха , че по-голяма червена хиена както се изразяваш ти има ли от твоя Тиквен Вожд и шайката му ???? Още не си е върнал партийната книжка от БКП !И комунисти и червени има само в слънчасалите ви герберски кратуни!
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ни се кара празноглавата Тиква! Много обича да се кара на Народа и да убива самочувствието на българина!Я Оставка бе наглец !!!!!
5
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...факт е, че ние информираме САЩ и по други въпроси и всички наши партньори", каза премиерът."Разгеле. Най-накрая да си признае, че е американско *** и им ближе задните части на конвеир.
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мяра трябва във всичко, но това не го пише във "Винету"
3
3
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Днес на Парламентарния контрол г-н Борисов показа целия си богат речник! А г-н Димитър Байрактаров се възмути защо не се гласуват пари за извънреден труд на депутатите. Майко мила, тия са луди - все са им малки заплатите. *** че не псувай!
2
5
 
18
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Според независими икономисти производството и търговията с наркотични вещества е поне 10 % от БП на света. Ние по-католици от папата ли сме или...Слънчака е парти курорт в който основния таргет клиенти са търсещи евтин алкохол, свободен достъп до наркотици и евентуално секс авантюри.Отделно нарко-мафията, чрез офшорки инвестира в бг. в легален бизнес, отделно пере пари...Ако затегнем каиша и изгоним наркоманите от слънчака, ще го превърнем ли в семеен курорт ? Едва ли !
1
2
 
26
 
! Отговори
Балтона преди 7 години
Бокич, пусни сега хрътките да разследват този депутат от РБ, който се е загрижил за скъпите лимузини проверявани в Слънчевия бордей. Сигурен съм че ще излезе нещо.