Нинова твърда: Сега не щем ни мандат, ни министри

Социалистите щели да се готвят за властта, но взета на избори
Обновена: 18 ное 2016 17:16 | 18 ное 2016 17:15,
125
Нинова твърда: Сега не щем ни мандат, ни министри
Снимка: Булфото

БСП няма да приеме мандат за съставяне на правителство в рамките на този парламент. Това обяви лидерката на социалистите Корнелия Нинова след среща при президента Росен Плевнелиев.

Разговорите са част от консултациите при държавния глава след оставката на кабинета на Бойко Борисов. Вчера при президента бяха ГЕРБ и лидерът им също обяви, че няма да приеме мандата.

Още по темата

"От името на БСП няма да предлагаме министри и няма да редим кабинет", каза още Нинова по повод призова на Борисов социалистите да съдействат на Радев при формирането на служебното правителство.

Шефката на БСП беше категорична и че партията й няма да участва в каквато и да е коалиция в рамките на това Народно събрание.

След успеха си на президентските избори социалистите щели да насочат усилията си в това да се подготвят за следващото управление, ако на предсрочните избори хората им дадат доверието си.

Нинова и президентът говорили за промени в изборното законодателство.

"Обсъдихме и това, че бюджетът трябва да мине на второ четене. Ние няма да пречим", каза водачката на червените. Тя поясни, че това не значи, че БСП ще подкрепят бюджета, а че ще спазят обещанието си да не внасят предложения между първо и второ четене.

Тя е настояла пред президента до разпускането си парламентът да разгледа закона за публичната собственост, закона за храните и още няколко проекта, свързани с икономиката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 89Е оти бе моме - боко те направи богата ( или туй между краката ) ?
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 85С продажба на нивички , както казва другарят котов
87
5
 
27
 
! Отговори
фризьор преди 7 години
Ако милите бабки знаят, че ежедневната прическа на тяхната любимка струва колкото месечната им пенсия е се хвърлят в кладенеца..........
86
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не забравяме, че тази гарга рошава искаше оставката на Бойко веднага. Сега какво иска? Не те е срам. Искаш цялата власт. Не се наядохте - ти и червените дяволи.
85
2
 
11
 
! Отговори
ЗА Знайко... преди 7 години
Те таа дебелогъзата ---ние от нашиьо край...СПОКО!Не моо ич да бъде,бе...!
84
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Втори път няма да има.
83
2
 
6
 
! Отговори
СПОКО ,БЕ ЗНАЙКО.. преди 7 години
НИЕ ОТ СЕВЕРОЗАПАДНАЛИЯ КРАЙ СМЕ СИ УБАВИ ,БЕ----НЕ НИ Е ТАКА ОХРАНЕН *** , КАТО НА АРТИЛЕРИЙСКА КОБИЛА....!!ЕЛА У МОНТАНА ДА ВИДИШ....АКО НЕ ВЕРВАШ..!!!!/...у Мотана и Врачанско е --ВРЪО..../
82
2
 
10
 
! Отговори
Арматуриста преди 7 години
"Нинова твърда"...Аз пък казвам,че на изборите ще омекне като пенсионерски ..праз.Ти го освиркваш ,то си мисли,че му свирш Марсилезата.*** пък има една приказка "ти му казваш недей ела/не идвай/то пак ела/пак идва/.
81
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега искаме б едните , които гласуваха против ГЕРБ , да станат още по - бедни .
80
1
 
9
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
До Ха,ха,хааа..82...Не думай бе, ми то и прабаба ми беше от същото село! Ако е врачанското де.Да не се окаже че с тая тигрица сме рода,ууух...да недава господ!!
79
2
 
6
 
! Отговори
Черно фередже преди 7 години
....даже и малко едрогъ.зеста...
78
3
 
14
 
! Отговори
nedkodd преди 7 години
Помниш ли , ама как да помниш то трябва и акъл вий двамцата с първанката дет стреля пу архарите в бившуту сесесере как стуяхте кът *** в москвата??? Сега милата тя бързичко сей уплашила , а има и защо то ино лий за криене??? Ъм как ше щеш дето казваше големият артист Слабаков,ъмчи пугледнисъ и отпред и утзад сей усрану и сей номад , то няма партийкъ и лапани дет ниси лапнала О сори сам ни си уфициалну лапналъ на деписетуй... Ко чакъшшшшшшш ???
77
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само два простички въпроса има към др. Нинова:1. Що не пратихте синчето си да учи в любимата русия ами в САЩ??2. С какви пари, аджаба, му плащате обучението????Щото.........пенсионерките които залъгвате с два чифта чорапи не могат да платят обучението на внуците си там..........
76
3
 
11
 
! Отговори
Ха,ха,хааа..82... преди 7 години
ТЯ ----ДРУГАРКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА --ЦЕЛ ЖИВОТ СЕ Е ИЗДЪРЖАЛА ОТ МОНОПОЛИТЕ ,БЕ...!НАЛИ БЕШЕ В "БУЛГАРТАБАК"--------ДОКАТО ГО ФАЛИРА... И ПРОДАДЕ НА РУСКИТЕ МОНОПОЛИ./ със седалище в Лондон/..??!АМИ ДА ТИ РАЗПРАВЯМ ЛИ ЗА "ТЕХНОЕКСПОРТ"....ха,ха,хаааааааа....ЗНАЕШ ЛИ , КОЛКО АКЦИИ ИМА ОТ НЕГО ...??!
75
0
 
4
 
! Отговори
Jet преди 7 години
Prezidentat Plevneliev da uvolni ot utre deputatite. Nema da plastame tesi ogromni pari na arogantni bezumni marzelivi nagli korumpirani 240 debutati, na koito bg narod nema nikakvo doverie. Nezabavno uvolnenie - za slovobludstvo ne plastame deputatski zaplati ! Tesi agresivni prokacii i tasi pornografska gavra na bg deputati s bg narod suveren?! Izgoriaha!V novia parlament ste vleznat samo bg deputati s nad 3 500 000 glasove na doverie za vseki deputat pootdelno ot bg narod!
74
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарко от село Крушовица ако сега не вземете власта не вдигнете пенсиите и заплатите не премахнете монополите и ерепетата не върнете златото в бг ръце и не докажете че наистина милеете за народа повече власт никога няма да видите. Но това може да го направи само наистина милеещ за народа и родината си. А такива селенжъри като теб това неможе да го направят защото са свързани с такива като синият от драгалевци и останалите с които си делката народната пара.
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До запаснякТи като цитираш Богомил Бонев знаеш ли изобщо кой е????? Сега ще ти обясня понеже го познавам лично. Др. бонев миналата година си продаде апартамента в Манастира 1/св . Влас/ и си купи апартамент ТОЧНО ня яхтеното пристанище на Диневи. 7000 евро на м/2И що???? ами да е близо до яхтата сиОколо милион "еврейчета" струва!!Дай Боже всеки му!!
72
4
 
8
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 7 години
Подкрепям Радев но тези от БСП са като разбесняла се *** ,но не винаги песовете скачат ,че така и Нинова когато от първият ден на това правителство искаше оставка ,да не се надява ,че ще бъде уважена.
71
1
 
9
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
А, ЗА "РЕФЕРЕНДУМА"--------НИНОВИЦАТА И СЛАВИ , ......ВЕЧЕ ЗАБРАВИХА....ХА,ХА,ХААААА !!!!!!!!!!!!!!!НЕМА ДА ИМА "мажоритарен вот"-------МОНОПОЛИСТИТЕ И МИЛИАРДЕРИТЕ ОТ ***-20 и С.ТРОФОНОВ----------НЕ РАЗРЕШАВАТ!НАЙ-ОТЧАЯНО ГО ОТЛАГАТ -----ДОКАТО СЕ ЗАБРАВИ!!ВИДЕХТЕ ЛИ , КАК ВИ ИЗПЪРЗАЛЯХА -----------А ДА ИДЕТЕ ДО УРНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ..ХА,ХА,ХААААААААААААААААААААААААААААААА.....????????????
70
0
 
13
 
! Отговори
Черно фередже преди 7 години
тя беше стройна, нежна, едрогърдакат мляко бяла и кат мрамор твърда