Нинова и на шега, и не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!

БСП предупреждавала от месеци, че ще ни замразят еврофондове
223
Нинова и на шега, и  не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова определи като лоша новина проблемите с Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" и припомни, че БСП от месеци предупреждава, че има рискове за усвояването на европарите по нея.

Още по темата

"Дойде време "г-жа Лъжа" (б. ред. така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и политици от неговата партия наричат Корнелия Нинова) да пита за истината. Защо, г-н Борисов, на 10 февруари получаваме писмо от ЕК, в което се казва, че замразяват плащанията?", попита тя.

Нинова коментира, че Брюксел замразява плащанията заради липсата на прозрачност, на конкуренция при избора на външни експерти, съмнения за измами.

Лидерът на БСП предупреди, че такова нещо ще последва по ОП "Околна среда", ОП "Морско дело и рибарство", фонд "Вътрешна сигурност" и фонд "Убежища, миграция и интеграцията" и постави въпроса кой ще понесе политическата отговорност.

"Ако последват и следващи спирания на пари, ще се дължи на управлението на Бойко Борисов", настоя Нинова.

Соцлидерката припомни, че Бойко Борисов е заявил, че ако някой вкара повече пари от него в страната, ще му ръкопляска прав 30 минути.

"Какво ще направи заради това, че хора в неговото управление отнеха на България 350 млн. лева?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
7
 
11
 
! Отговори
Що да не вмлезе ,бе? преди 7 години
Нали беше кадър на СДС и Командира у Техноимпекс.....Тя --там стана богата и влезе у клуба на богатите у ***-20!
125
9
 
6
 
! Отговори
КАК СКЛЕРОЗА НИНОВА. преди 7 години
...ПАК АНГАЖИРА И ФОКУСИРА ВНИМАНИЕТО НА БОКО , ВЪРХУ СЕБЕ СИ!!!ЛЮБОВ---НА ДЪРТИ ГОДИНИ ,БАКЕ .....!!!!!МОЖЕ И В ГЕРБ ДА ВЛЕЗЕ, СО СЕ *** -20.....ХА,ХА,ХААААААААААА!!!!
124
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от ЕС замразяват еврофондове за България, поради неяснотата около следващото правителство. Вероятността дълго да управлява марионетното "служебно" правителство на "бйе-сйе-пйе" или направо "бйе-сйе-пйе" да съставя следващото правителство е достатъчна причина за спиране на еврофондовете. В ЕС има натрупан опит от злоупотребите на прежде упрвлявалите български "социалисти" с европейски пари.
123
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ега ти тъпия народ !!!!
122
3
 
4
 
! Отговори
456 преди 7 години
До БъзБъзи ,на българи фондове не дават,че требе да храним братята мигранти!! Дано ти уври мозъка,преди да ти влезе по надолу!
121
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде са парите ли ? освен на Руснаците и в Сърбия имаме няколко и приятна вечер
120
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите нямат никакво право да се обаждат, камо ли и да питат каквото и да е за еврофондовете.Когато потекат същите пари от Русия насам тогава ще им дадем думата.
119
1
 
13
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Еврофондове се усвояват /не се оползотворяват/ от определена група крадци без цвят!Дори е по-добре да бъдат спрени! Да си оправим къщичката като проект и правила и после да дойдат фондовете и да строим и оползотворяваме вместо да се крадат от мафията
118
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Курнелката да не пита защо спират ЕВРОфондовете, ами да каже от кога отпускат РУБЛОфондовете.
117
8
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Най-прав и най-точен в коментарите си е 148, Заблуден.Спомнете си , колко пъти Борисов го потупваха по рамото, опипваха по бицепсите, и си правеха протоколни снимки , усмихвайки се лицемерно на тях...А на тези, които казват, че фондовете са спрени заради комунистите-ами, те още не са на власт, не са минали изборите още, а спирането става след анализ на това, какво е правено, и колко ефективно са харчени. Та кой казвате,харчеше до сега еврофондовете, и както личи-неефективно, че ги спират?
116
6
 
9
 
! Отговори
1 преди 7 години
Който и каквото да говори,след 1989г. България се управлява от ДС!
115
6
 
12
 
! Отговори
Лъжливата овчарка преди 7 години
Българската народна приказка,,Лъжливото овчарче,, завършва така:,,НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ЛЪЖЕЦ...ДОРИ КОГАТО ТОЙ КАЗВА ИСТИНАТА,,! Лъжливата овчарка г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) започна сама да признава колко много лъже! Затова дори да казва истината вече НИКОЙ НЕ ВЯРВА!
114
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината г-жо Лъжа е, че на комунисти никой не отпуска фондове.
113
16
 
18
 
! Отговори
Ева преди 7 години
Видяхме в Господари на Ефира как управляват ГЕРБ и компания! В Пловдив кмета купил скенер за Онкоболница с цена от 900 000 при положение че нормалната цена е между 380-400 000 ! Еврофондове се спират, видяхме и че съда спря незаконното вземане на пръстови отпечатъци...доказа ни са вече и игрите на ГЕРБЕРиТЕ в Военно министерство! Време е тези престъпници да поседят на резервната скамейка!
112
8
 
19
 
! Отговори
заблуден преди 7 години
Ако мислиш,че Брюксел ти мисли доброто.....Те потупват по главата само тоя,който папка,слушка и им носи парички,като разсипва държавата.
111
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Странджа, много добре си се описал.Браво!
110
4
 
18
 
! Отговори
пикаещото момченце преди 7 години
Аз други ,освен *** и псевдокоуняги- крадци и мошеници не съм видял на власт вече 27 години.Плюя обилно върху всички и върху техните защитници.
109
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ, довижданеееее, forever!!!!!
108
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хе-хе, Бай *** и кабинета му от честни министри??????? Колко ли още депеши за спиране на пари ще дойдат? ИК"о пра'им сега? То бива далавери но това е прекалено. Имаше един главен прокурор, къде си човече? 300 милиона отлетяха, кой ще отговаря? Пак ли обща вина. Тогава всичкото ГЕРБ в бумбака. Обща отговорност, заедно ще си лежат на топло. Могат и кмета на Симитли да канят на гости да опрашва някой от тях, особено един. С тези пари колко деца ще се излекуват с тежки заболявания? Сега отлетяха.
107
12
 
6
 
! Отговори
що е то преди 7 години
До СТРАНДЖАТАБойко Борисов в бикини и пола