На крака при Радев: Кьовеши със съвети срещу корупцията

Двамата обсъдили модела на Румъния
34
На крака при Радев:  Кьовеши със съвети срещу корупцията
Снимка: Президентство

Президентът Румен Радев се срещна с главния прокурор на румънската Национална антикорупционна дирекция Лаура Кьовеши, съобщиха от прессекретариата му.

Разговорът се e състоял на "Дондуков" 2 по покана на държавния глава, отправена към Лаура Кьовеши още през ноември м.г.
 
По време на срещата е бил обсъден румънският антикорупционен модел и е бил изразен интересът на двете държави за по-тясно сътрудничество в борбата с корупцията.
 
Още като кандидат-президент Радев заяви, че смята да се запознае с румънския модел и го определи като истинска съдебна реформа. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
9
 
! Отговори
Ало другарите преди 7 години
Другарю Радев,корупцията е ясно на всички как се бори-СЪС СЪД,а не със широко затворени очи!Хората,които ви издигнаха за президент,ДНЕС СПИРАТ ИЗДАНИЕТО НА САТИРИЧЕН ВЕСТНИК`ПРАС ПРЕС`.И не се оправдавайте със Пеевски,вярно той е първия виновник за това,но зад дебелия му гръб,да не кажа друго,по гнусно нещо,стоите вие страхливите политици,които нямате капка достойнство.Защо се страхувате,да се видите с истинските си лица в профил и анфас,дори и като карикатура.Подли кучета сте всички.
26
4
 
6
 
! Отговори
ТОВА Е ЦЕЛТА НА РАДО преди 7 години
...да цуне комисионната за самолетните доставки!Не нам...не нам...не нам....ха,ха,хаааааааааааа
25
4
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
в Румъния нище не става без да се бурта, плащат дори за сватба, покупка на апартамент за издаване на нотариален акт, и тн .... тия там са в пъти по зле от нас
24
2
 
10
 
! Отговори
Су35 преди 7 години
Да 14. Не знам доколко е вярно това за грипена, но докато бе командващ на ввс радев настояваше за него. Освен нашите руски изтребители радев е летял на ф15, ф16, ф18, юрофайтер тайфун и грипен. Грипена е идеален за държава като наща. Свръх икономичен маневрен, със съвременна апаратура лесен за подържане и го взимаме чисто нов. За предпочитане пред ф16 3та употреба. Подарени от Сащ на португалия а те ни ги продават на нас. Ако ненчев бе министър щяхме тях да вземем и то на безумна цена...
23
6
 
18
 
! Отговори
да преди 7 години
Това е то да имаш истински президент, а изменник и предател като онова еврейско чиновниче Плев.... не му помня името
22
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разговорът мина добре. Пуснаха им и клипчето със петнайсетте минути свършена работа за първия месец. След това два часа не можахме да събудим Лорчето и Цацата.
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срещата мина и замина, керванът продължава.
20
5
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Б.Б(Буда) да стяга пижамата!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако го пратим при радев икономиката е оправен точно за два часа
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като оня де лъже бил продал два апартамента продал ама друг всъщност аз не ме интересува *** явно има и по прости хора с мръсно подсъзнание
17
5
 
8
 
! Отговори
Extremista преди 7 години
Хвърляйте пачки към ало-апашите от Брюксел, те ще ви помогнат със съвети да си оправите икономиката /тоест да хванете измамниците/. A междувременно докато чакате си хапнете малко асвалт и ГМО погледнете Меркел каква е убава, защото туй ще ви остане.
16
3
 
28
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
В мафиотски държави, като България, реформите се правят с армия, като Мусолини и Пиночет.
15
11
 
10
 
! Отговори
КРОТКО ,БЕ..... преди 7 години
ОСТАВАТЕ СЕ , КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ И РУСКИТЕ АГЕТИ ДА ВИ ЛЪЖАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ , НА ВОЛЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААААА.....А, ВИЕ /ако сте гяволи/..ВЗЕМЕТЕ ИМ ПАРИТЕ ----И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ , КОЙТО РАБОТИ ЗА ВАС!!!ТАКА ПРАВЯТ --УМНИТЕ БЪЛГАРИ и ТУРЦИ ......ПОЧТИ ОТ 1300-г.насам!
14
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е, доживяхме и румънци да ни съветват:(ама като сме си избрали все *** за управници, утре ще дойдат и от Конго да ни съветват.
13
7
 
32
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
И трябва да се започне с лицата Б.Б. и Цв.Цв.,а за главен свидетел-лицето със върхово тегло Фидосиева!
12
1
 
36
 
! Отговори
Хмм преди 7 години
И за децата трябва да е станало ясно вече, че има ли работеща прокоратура и съд, които да раздават правосъдие, всичко бързо и рЕСко ще си дойде на мястото. Всеки политик, лекар, ченге или обикновен бюрократ, ще се замисли преди да иска пари...ако го грози реална присъда или отнемане на имущество.
11
0
 
7
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
Вярно ли е това за Грипена ? Никъде нищо не пише, само вчера излезе информация че са отворени офертите за изтребител ....Някой знае ли нещо повече ?
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев предполагам знае, че тая работа с корупцията е изпусната от две поколения И всяко реско движение ще изпусне контрола напълно
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да-й, България не е партия, а проект. Не може с един лозунг да излъжеш вече. Иска се работа, после приказки
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а да видим !