US посланикът: България - страна с ясни и устойчиви действия

Рубин подчерта активната роля на България на Балканите
15 юни 2018 11:37, Елка Василева
142
US посланикът: България - страна с ясни и устойчиви действия
Бойко Борисов и Ерик Рубин. Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов разговаря с посланика на САЩ Ерик Рубин. Двамата обсъдиха актуални политически теми и развитието на двустранните отношения, съобщи правителствената пресслужба.

Ерик Рубин поздрави българския премиер за участието му в Глобалната конференция на Американския еврейски комитет в Ерусалим. В изказването си на форума премиерът Борисов посочи, че България остава ангажирана с регионалните и международните партньори в подкрепа на усилията за възобновяване на мирните преговори за намиране на решение на конфликта между Държавата Израел и Палестина.

Според Ерик Рубин на фона на динамичните глобални и регионални процеси България успява да защити престижа и авторитета си на страна с ясни и устойчиви действия.

Американският посланик подкрепи изявлението на българския премиер по време на Глобалната конференция за визията на Българското председателство за подобряването на свързаността на страните от Западните Балкани като основен инструмент за преодоляването на различията в региона.

По време на срещата Ерик Рубин подчерта, че България провежда активна и балансирана политика в региона на Балканите и в Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тези US посланници нямат милост, то от тези устойчиви действия колена не му останаха на Бойко.Той Бойко е свикнал да се навежда на Ердоган на US посланници, на ЕС абе свикнал е на тези устойчиви действия.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За втор път поставям + /плюс/ на Василчева! За да не пиша аз!
21
1
 
12
 
! Отговори
Контролев преди 5 години
До ВасилевЧервеите контролират света.Най-много 90г да се кефиш на парите.После ще кефиш червеите.
20
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Боко го гледа този като че си гледа Началника. Само дето не е паднал на колене да му целува обувките. Ни осанка, ни достойнство. Единствено раболепие. Ето го човека дето не се уморихте да си го избирате, а той не се умори да ви продава.
19
3
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До Василев,Всъщност процесът е обратен -> Парите управляват умни хора, които се продават, а умните хора управляват по- и най-простите. Собствениците на парите не е задължително да са умни, но са завършили по наследство добри училища, където са се научили да купуват умни хора.ТОЗИ ПЪТ Е ДЕСТРУКТИВЕН И НЕМИНУЕМО ВОДИ ДО ОВЛАСТЯВАНЕ НА ПОПУЛИСТИ,КОИТО ЩЕ ДОВЕДАТ СВЕТА и ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ДО КРАХ!
18
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България - страна с политици, специализирани по близане и навеждане. Затова българите са със смачкано самочувствие, затова вече и не излизат да протестират и да желаят да си уредят държавата - защото знаят, че пак ще ги продадат.
17
2
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Докато българската олигархия е послушна, така ще е !
16
6
 
8
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Парите контролират света, а умните хора контролират парите!!!Следователно селяни прости, умните хора управляват света!!!А умните хора са малцинство, но винаги управляват дори и в деомкрациите, където мнозинството са селяни прости и гласуват!Бати Бойко наш геройко е куче на каишка на тези умни хора в света, които контролират световните процеси!Той не е съвършен, но става за управлянец!За вас остава само един всъзможен изход селяни прости, да се преборите с вашия дребен селски манталитет!ЦРУ
15
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
искам газова независимост от султаната не искам да местим посолството в иерусалими да ставаме мишена искам мир и дружба сьс сьседите русия не ми е враг и не нивкарваите зорлем в конфликти нямам никакви интереси сьс сащ за мен те са продавачи на орьжие смьрт и сьлзи и нямам никаква работа с тях
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 13 ти може да си роб.
13
25
 
5
 
! Отговори
Шопа преди 5 години
САЩ и Израел са най великите държави.Тва е положението.
12
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера отказа среща с Иванов, днес вече му идват на крака да го поздравят.Не съм фен на македонците, но браво на тях, че се опънаха на САЩ. НИЕ ПАК СМЕ СИ РОБИ. Слушкаме и папкаме колкото ди дадат да не умреме от глад.Не желая да се обичаме с македонците само ако ще влизат в НАТО или ЕС. А иначе да не искаме да ги знаем. Продажната душица на Тиквата натам ни бута.
11
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Американския" посланник поздравява Бойко за участието му в израелски далаверки?! F uck off!!!
10
12
 
15
 
! Отговори
Джон Иванов преди 5 години
Тук ще си мрем.Нито съм с щати,нито с Русия.С Русия можем да скъсаме дипломатическите отношения,защото ни се подиграват.Но опитай да направиш това с щатите....не ми се мисли!
9
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А подигравката за юп от ердоган обсъдихте ли? А антибългарската и проци *** ска политика на америка срещу България обсъдихте ли? Истанбулската шетня обсъдихте ли?
8
3
 
9
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Аз не съм съгласен и ще имигрирам с Русия.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер!
6
8
 
33
 
! Отговори
относно сащ преди 5 години
България е важна за тях само като територия.Не като държава,не като народ.Авиобазите са им безплатни.Дори керосина не си плащат.А с F16 съвсем ще ни доизточат.Визи ще гледаме през крив макарон.
5
8
 
5
 
! Отговори
Емигрант преди 5 години
Три нещастника дето не са си нахранили кокошките и прасето ама са намерили време да се правят на всезнаиковци политолози.Дето имаме един лаф,кога стана калайджия,кога ти почерня ***??!!
4
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ходил е на отчет; От тия ясни и устойчиви действия забогатяха неколко олигарха.