Нинова не се справя! Трябва нов лидер за БСП!

Оставката на Бойчев говори за проблеми, смята Мерджанов
30 юни 2018 21:55, Екип на Bulgaria On Air
202

Корнелия Нинова не се справи, трябва нов лидер на БСП. Това обяви бившият депутат от червената партия Атанас Мерджанов пред Bulgaria ON AIR.

Според него вотът на недоверие, който социалистите поискаха срещу правителството, е бил истински фарс.

"БСП и ГЕРБ са се разбрали по всичко личи", категоричен е Мерджанов.

Той смята, че оставката на Жельо Бойчев като зам.-шеф на партията говори за проблеми вътре в столетницата.

"БСП засега не предлага алтернатива", смята още Мерджанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мерджанов, единственото което можете да постигнете и ти и целия хор от БСП, който пее срещу Нинова, е да разпаднете партията. Борисов ще благодари за това на Началника си до края на живота си. Но за вас облагите са по-важни.А може това да е за добро. Всички мержановци, станишевци, герговци и `вся остальная ` да се махнете и да си организирате една нова партия от ваши си хора. Ще спечелите 2% на избори.
125
6
 
10
 
! Отговори
Нов път преди 5 години
БГ ще тръгне по пътя на Вишеград ако БСП се закрие. Доходите ще вдигнат тройно. Срам сме за целия свят с тази археологичен ***. На нейно място да дойде истинска модерна млада социална (несоциалистическа) партия.
124
8
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Нормално е противниците на Корнелия Нинова да се опитат да използват оттеглянето на Жельо Бойчев за агитация срещу нея, а медиите охотно им дават думата.В ГЕРБ това например не може да се случи. Зад Бойко стоят здрави силови структури и за вътрешно партийна опозиция там и дума не може да става. Когото Бойко отстрани, се свива в ъгъла и гък не смее да каже. Да не говорим пък за нашата обслужваща журналистика, кой ще каже нещо срещу Бойко? А електората вика "Ура" като че ли така трябва да бъде.
123
11
 
5
 
! Отговори
To6 преди 5 години
мишоците, бягат от кораба и стават за смях. ***. А другите са страхливци, защото Корнелия Нинова им разказа играта. Ха,ха,хаааааааааааа
122
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП трябва да избере някой интелигентен човек с каризма,някой които може да заинтригува и привлича хората - симпатизанти и несимпатизанти.
121
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БСП има доста интелигентни,подготвени кадри,не са прости ***,да не казвам като кои.По време на БСП такъв терор и цензура не съществуваше,както при герберите.Определено трябва да се размърдат,а много от тях са лениви и не си контролират всеобхватно изборите,герберите ги цакат с купени,насилствени и фалшифицирани избори,не се ангажират и с агитация за привличане на симпатизанти,кадри.А коя платена агенция ви излъга,че рейнтинга на ББ расте,не виждате ли,че цял народ чака да падне диктатурата
120
0
 
7
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
Голям кеф!
119
1
 
14
 
! Отговори
Generalissimo FRANCO преди 5 години
Причините Корнелия да има вътрешна опозиция са свързани и със : а) чистката, която тя проведе в Изпълнителното бюро, като с ловки процедурни хватки отстрани онези утвърдени р-ли (Миков, Мерджанов, Божинов, Стоилов ...), които поддържаха Сергей Станишев в линията му БСП да провежда политика на интеграция в ЕС; б) популистки , нереални обещания, прокламирани преди последните парламентарни и президентски избори; в) издигането на млади, но безлични партийни кадри (Паргов, Стойнев, Добрев и др.)...
118
3
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До ШМАТКА 115 Не е необходимо БСП да спечелят левите гласове. Просто трябва да се закрият и да се открие нова лява партия без милионери. Въпроса е дали изобщо имаме нужда от лява ретроградна партия?Мисля че не.
117
10
 
13
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Най после истината от един честен комунист.Корнелия само прави партията за смях.Сбирайте конгрес и я махайте докато не е изтрещяла съвсем.Амбиция без покритие.
116
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мерджанов,да сложат теб тогава!
115
9
 
17
 
! Отговори
Минувач преди 5 години
Щом Желибон подаде оставка и отиде в частния бизнес, а Нинова не успя да го спре, въпреки всички изкушения, които може да му предложи като "вряла и кипяла" в незаконните приватизации и кражбата на активи на бивши държавни фирми, значи нещата в сталетницата вземат наистина курс към самозакриване и ликвидация ...
114
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова се справи с Техноимпекс.
113
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много добре се справя г-жа Нинова! Привлича към БСП и хора, които не са симпатизанти на бившата БКП.
112
4
 
18
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
От сегашните лидери на БСП никой ,ама никой милионер няма да се справи с Партията! Хората знаят, че "ояла се въшка и излязла начело"! левите убеждения спят у хората ,но засега никой от тези крадци няма в скоро време да спечели изцяло левите гласове.Докато тези не застанат открито срещу всички кърлежи в България и не ОДЪРЖАВЯТкраденото им имущество ,никой няма да им повярва и ще си продължава тази песен.
111
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че като не се справя защо искат да я махнат!!!? Тя ако искаше да се гърчи пред чужденците като премиера, нямаше да говори остро срещу Брюксел и най вече да критикува Ердоган! Аз тогава се уплаших и не гласувах за нея! Патриотизъм, патриотизъм, но по добре Бойко да прави метани на страшния ага и да си харчим пенсийките рахат! Ако сте забелязали, % тогава пак лекичко се върнаха при Герб! Факт! Ей затова е проста Корни и не мога и пиша повече от 3,52!
110
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
117 Дори първата и фракция на Бсп(една уж "синя") е некадърна да упралява и от 2001г е на политическото бунище.После тази партия се преименува на "" антикомунист"" но цвета и е по-червен от на Бсп!Тази "" антикомунист"" партия бе в РБ в коалиция с ГЕРБ за година някъде и от РБ я изгониха!РБ се разпадна и "" антикомуниста също се разпадна некадърна да управлява!И коя е тази партия ли, ами на сегашния и лидер "" ген."" А.Атанасов!!!
109
1
 
9
 
! Отговори
До 112 преди 5 години
Германия е абсолютно независима от Руски газ. Северен поток се построи за да има още един доставчик на газ и да си свалят цената на газ-та. Само за справка цената на Руският газ по северен поток е близо 3-пъти по-евтина от тази, която купуване ние. Освен това Германия получава газ от още 3 места. Също така в Германия спряха всички ядрени електроцентрали.
108
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Призовавам другаря посоль Макаров да вземе мерки и да смени другарката Нинова. Синът и работи за американците в САЩ което е недопустимо за лидер на българските съветчици.
107
1
 
6
 
! Отговори
опетков преди 5 години
До Честито Да ви имам на софиянци проблемите. Не всички пенсии са на парно.