Събор на "Русофили": Русия е наш освободител, приятел и брат!

Събраха се близо 15 000 души от цялата страна
Обновена: 14 сеп 2019 21:22 | 14 сеп 2019 20:06, Елка Василева
238
Събор на "Русофили": Русия е наш освободител, приятел и брат!
Снимка: БТА

Бъдещето на българо-руските проекти е по-важно. Това заяви лидерът на Национално движение "Русофили" Николай Малинов от трибуната на 16 събор на приятелите на Русия край Копринка.

Така той обясни отказа си да подкрепи предложенията за ново партийно строителство и преместване на събора в София, които бяха направени днес от негови съратници. Малинов определи предложенията като провокация на врагове, на хора, които не обичат България.

В словото си Малинов подчерта, че проектите "Турски поток" и "АЕЦ Белене" са резултат от няколкогодишни усилия, които не трябва да бъдат анулирани.

Още по темата

Заедно с Николай Малинов на трибуната бяха зам.-председателят на парламента Емил Христов, депутати от БСП и ГЕРБ.

По-рано беше поставено началото на подписка в подкрепа на председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов, който е на свобода срещу гаранция от 50 000 лева, защото тази седмица беше обвинен в шпионаж, предаде БТА.

Участниците издигнаха плакати "Русия не е заплаха за България, Русия е нашият освободител, приятел и брат" и подкрепиха акцията "Аз съм русофил, арестувайте ме!".

Близо 15 000 хиляди русофили от цялата страна се събраха и този път на събора. 16-то му издание преминава при засилени мерки за сигурност заради опасения от провокации. Мотото тази година е "Европа е по-силна с Русия".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: съборрусофили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
7
 
26
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
А другарката Решетникова присъстваше ли на мероприятието ... ??? ... Що се отнася до товарищ Малинов, щом е тръгнал да развява рушофилството си, може би е сбъркал страната в която да живее .... Тук си имаме национален символ и той е българския флаг, а не рушкия байрак ... !!!
171
6
 
30
 
! Отговори
точка преди 4 години
Русофилите да заминават при приятелите и братята си в Русия.Българите нямаме нужда от тях.Да вземат със себе си и всички руснаци който се натресоха да живят в България.
170
4
 
20
 
! Отговори
ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ преди 4 години
ШПИОНИТЕ НА СЪД!!!
169
5
 
20
 
! Отговори
я стига преди 4 години
Тоя Малинов е типичен нашенски далавераджия,дето му е намерил цаката-папка си парички от руснаците,и пет пари не дава!Води се русофил щото му е изгодно!Ако утре китайците му дадат повече,моментално ще стане русофоб,или каквото се сетите!А ахмаците ги оставете да подскачат на Копринка,от тях нищо не зависи!
168
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя анонимник изскочи от политическо мъгла преди 20г. Но живота не е като онова време.
167
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потчти всички беди на България идват от Русия, или както се казваше във филма "Хан Аспарух"- всяка напаст идва от изток.
166
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Н. Миланов е нещо сбъркан. Като какъв се има да говори от името на Българските институции за руски проекти. Ако прави реклама към инвеститори има си ред. В тоя случай е психо болен. Освен това не му е ясна историята на България и говори каквото му е удобно.
165
5
 
18
 
! Отговори
Русофоб преди 4 години
Чумата се лекува само с анихилация - това е толкоз просто и логично!
164
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
95% процента от русофилите не познават българската история, а останалите 5% са рубладжий национални предатели.
163
2
 
4
 
! Отговори
До 191 преди 4 години
Себе си визираш нали? Ше ти са пумогне
162
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време имало ли е подписки в защита на българите убити на 1 февруари 1945 г , подписка в защита на Н.Петков и много други достойни българи ? А видите ли подписка в защита на Анонимника малинов има , защо .
161
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никъде по света няма такова явление ,такива мишки лазят само в главата на българина .Отврат !
160
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднъж русофил, винаги предател !
159
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най добре да съберат на едно място всички русофили, русофоби, франкофони и англо-саксофони и когато се избият взаимно българия може да тръдне в правилната посока на развитие - в защита на собствените си интереси.
158
24
 
6
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Аз съм Русофил и обичам нашите славянски братя. Русофил да се наричам първа радост е за мен. Ах летете русофили - в устрема Ви милиони погледи са вперени навред. Русофил да се наричам първа радост е за мен. Белезници, а след белезниците - затвор. Но в бурята ще бъдем пак с теб Русия наша, защото те обичаме. Безумци, всяка капка кръв ще пръкне нови, хиляди от нас. Ние сме на всеки километър....................
157
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилски червен мафиотски събор !Развяват байрака на кръсника си от Кремъл. Кроят планове за фашистки метеж в България.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !
156
8
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Пак ли са горили знамената на България, ЕС и НАТО пред погледа на кРадев?
155
10
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Да припомня, самолетът Ф-16, Белене и тръба за Сърбия йок!!!Глад и лабут за ***!!!Гешев президент!!!
154
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилското братство се събрало на курбан-байрям !Така показват, че не са българи, а дамар в българското общество, служат на чужда държава, развяват й байрака, което и турците не правят !
153
3
 
6
 
! Отговори
МЪЖКА КУРВА преди 4 години
До кви славяни,беАз като ти видях как пишеш по между си(правилното: помежду си) и ми е ясен умствения ти багаж!***!Сигурно и ти си от помощносто училище във Вършец!