Събор на "Русофили": Русия е наш освободител, приятел и брат!

Събраха се близо 15 000 души от цялата страна
Обновена: 14 сеп 2019 21:22 | 14 сеп 2019 20:06, Елка Василева
238
Събор на "Русофили": Русия е наш освободител, приятел и брат!
Снимка: БТА

Бъдещето на българо-руските проекти е по-важно. Това заяви лидерът на Национално движение "Русофили" Николай Малинов от трибуната на 16 събор на приятелите на Русия край Копринка.

Така той обясни отказа си да подкрепи предложенията за ново партийно строителство и преместване на събора в София, които бяха направени днес от негови съратници. Малинов определи предложенията като провокация на врагове, на хора, които не обичат България.

В словото си Малинов подчерта, че проектите "Турски поток" и "АЕЦ Белене" са резултат от няколкогодишни усилия, които не трябва да бъдат анулирани.

Още по темата

Заедно с Николай Малинов на трибуната бяха зам.-председателят на парламента Емил Христов, депутати от БСП и ГЕРБ.

По-рано беше поставено началото на подписка в подкрепа на председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов, който е на свобода срещу гаранция от 50 000 лева, защото тази седмица беше обвинен в шпионаж, предаде БТА.

Участниците издигнаха плакати "Русия не е заплаха за България, Русия е нашият освободител, приятел и брат" и подкрепиха акцията "Аз съм русофил, арестувайте ме!".

Близо 15 000 хиляди русофили от цялата страна се събраха и този път на събора. 16-то му издание преминава при засилени мерки за сигурност заради опасения от провокации. Мотото тази година е "Европа е по-силна с Русия".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: съборрусофили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
5
 
6
 
! Отговори
До по долу преди 4 години
Княжество България възниква на Берлинския конгрес!Тогава се отделя Източна Румелия като автономна на Османската империя ,а Македония остава също в границите на Османската империя!Не бъркайте Санстефанския договор със следващия !
151
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"в Санстефанския договор пише за руска дунавска губерния и България отсъства като термин"Нагла лъжа! Поредната...
150
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малинката с цялата си наглост излиза пред хората ,показва се и най безочливо бълнува дежурните фрази на фона на цялата свинщина която е извършил!Щом такъв индивид говори за " братство",неговото братство обаче ,да се продава,не да защитава страната,какво " русофилство" ,какви пет лева!
149
7
 
25
 
! Отговори
До 173 преди 4 години
" Българина" почна с хибридната пропаганда!Никакъв българин не си,обикновен рублажийски ***!И как точно да ни окупирали задокеанците ,че не се сещам?Половин милион руски новодомци и повечето с постоянно пребиваване си живуркат по Черноморието!А г- н Малофиев обгрижва " русофила "подсъдим Цветан Василев ,по заръка на " русофила " Малинов ,все братя,най вече Мустака завлякъл милиарди с поставени лица и продължава!Отврат!
148
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
освен РУСИЯкоето е ясно от само себе се
147
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Кръстьо"Русия е наш освободител, приятел и брат" точно толкова, колкото и САЩ. Или ЕС, или Китай, или Германия, или Турция, Гърция и т.н."Попе, я посмали малко!! Нито един от изброените не ни е освободител, приятел или брат!! Няма и да бъде! А пък да споменаваш Турция като такава си е чиста наглост!!
146
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 172Как не те досрамя да лъжеш!Договорът предвижда АВТОНОМНО КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ, С ПРАВО ДА ИМА ВОЙСКА да има войска и християнско правителство! Това се учеше в у-ще и е исторически факт, който лесно може да се провери! Това, че русофобите лъжат толкова грубо, показва, че това не са просто вманиачени един-двама човека, не са мнения на реални хора, а платени ***, целящи насочена антируска пропаганда. Предатели на история, народ и родина!
145
22
 
9
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Напред с братска Русия! Вън задокеанските окупатори от България!
144
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЪхъСамо дето в Санстефанския договор пише за руска дунавска губерния и България отсъства като термин.А как разни монголоидни алкохолоци, които недлновидно образовахме, могат да сами братя не знам.
143
6
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Тоя Малинов ми напомня на френския кyманиз Жорш Марше... - на когото соцът яко пълнеше гушката - уж да сваля системата, а той живееше като лорд...
142
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това навежда на едни нестандартни мисли за нестандартна любоф---------Кога е било русофил да не мисли за такива неща. За каквото и да става дума, русофилът винаги си мисли за нестандартна любоф. Проблемът е във вашите глави, другари. Огледайте се кои сте и какви сте - Манолова застаряващата ккрва, Бунджулов откачен, Шаренкова кукувица, Иван Евстатиев педо фила от Стрелча...
141
13
 
9
 
! Отговори
Кико преди 4 години
Само Русия и България
140
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Включваме се, когато Германия окупира Сърбия и е на границата ни, забавното е, че когато Съветската армия е на Дунав, обявяваме война на Германия.---------Какво трябваше да направим?Да се бием с Германия, за да не стигне до Сърбия ли? Това последното с обявяването на война на Германия си е стандартна процедура в международните отношения, не е някакъв наш патент. Правено е много пъти и от други държави.
139
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не е в състояние да ме задължи да мразя някой народ или да го оби4ам , това са крайности и са признак на ниска култура .
138
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За жалост от много време политиката ни е на паразитна държава и фразата" С когото се хванат българите, се проваля" е вярна.Нямаше да сме ***, ако имахме добре структурирано стопанство.Това включва и омразните ми фитнес-нацепени батки, които трябваше да правят мускули по полето. Не, че силиконовите киф-ли не трябваше да се трудят във фермите.
137
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България НЕ е била неутрална във ВСВ, а част от оста Берлин-Рим-Токио.Включваме се, когато Германия окупира Сърбия и е на границата ни, забавното е, че когато Съветската армия е на Дунав, обявяваме война на Германия.
136
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другаре,другаре Малинов е завкякъл рашките с куп трансфери за да поддържа " дружбата",плюс антидържавна политика,а лапнишараните тръгнали да го подкрепят!И тъй като е вътре с двата крака след разкририята сега прави кампания ,зомбита да му съдействат!Няма " русофилство" при него,ама хич!
135
4
 
22
 
! Отговори
До 156 преди 4 години
Само че ние никога не сме имали лидер. Винаги сме слушкали Русия през соца, че иначе инвазийка - като в Украйна малко. Ако не сме били кученца на съветска Русия може би щяхме да изградим някаква икономика, култура, дори да се отворим за света. Да бъдем независими. Тогава соца може би щеше да успее. Но Русия никога не е искала силна България, нали така. Руснаците не искат съюзник, те искат сателит. Малка държавица която да контролират.
134
1
 
15
 
! Отговори
СОЦА БИЛ УСПЕШЕН.... преди 4 години
Хахахааааа.... Е КАК ДА НЕ Е УСПЕШЕН.... ХАХАХААААА.МАЛКО ЛИ БАНКИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ФАЛИРАХТЕ, ИЗТОЧИХТЕ И ОГРАБИХТЕ..??!!!!!.... И ПАК СТЕ НА СВОБОДА... /КАК ДА НЕ УСПЕШЕН.... ХАХАХААААА...??!!!
133
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като ни е освободила след руско турската война ,което е безспорно,хайде да отидем по напред и русофилите в лицето на обвиняемия да поискат от "братята " да върнат всичко заграбено след 09.09. 1944 г. от неутрална страна окупирали я без причина.Да върнат архивите,всичко ограбено от трезорите на БНБ,защото така братя не се ограбват!Издържали сме ги 2 години през окупацията,плюс репарации платени през годините!