Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната

Ще ги настаняват в държавните почивни станции
225
Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тези, които са на първа линия в битката с коронавируса, ще получат ваучери за почивка на родното Черноморие. Става въпрос за полицаи, медицински персонал,фармацевти. Новината съобщиха премиерът Бойко Борисов и лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Още по темата

Първоначалната идея на патриотите беше всички да получат ваучери, но тя не беше одобрена от коалиционния им партньор.

„Обединихме около предоставянето на тази възможност за летуване само във вътрешен туризъм и само за хората, които са на първа линия със заболяването, което стана причина за всички тези резки промени“, каза Симеонов.

Ваучерите ще бъдат използвани за запълване на държавните бази, а едва след като в тях вече няма свободни меса, ще бъдат използвани и частни хотели.

Според него от кризата най-силно е бил засегнат именно туристическия и рестораньорския бранш заради забраната на здравния министър да работят.

Симеонов подкрепи намаляването на ДДС за туризма на 9%.

"И към настоящия момент във всички туристически обекти цари едно двуличие, една неравнопоставеност между хотелските стаи, хотелите като места за настаняване и заведенията за хранене към същия хотел", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КАКТО ВИНАГИ БИТИЯ БИТ ТОВА СМЕ НИЕИ СИТИЯ СИТ
33
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРИМИТИВНО И КРАДЛИВО МИЛИЦИОНЕРЧЕ
32
0
 
49
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Има ли някой, който не разбра - муутрите вече официално бъркат в държавната хазна, за да си спонсорират закъсалия частен бизнес. До сега беше неофициално, сега вече го приеха в парламента съвсем официално. Всички ние работим за вилите и куурвите на Минювци, Ветковци, и всякакви други герои. ОФИЦИАЛНО!
31
0
 
47
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Пак ли за тея безполезни, комплексирани и нищо вършещи милиционери?! Продавачката в кварталния магазин не е ли на първа линия, тя не заслужава ли?!
30
0
 
30
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Ха, така! Гениално!!! Значи, изкарват по 2 седмици из плажовете в Гърция и сетне 2 седмици с ваучер под карантина в Китен!
29
0
 
36
 
! Отговори
младен преди 4 години
"Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната"На работа ли ще ги пращате, да лекуват диарията от черноморието, или на почивка не разбрах само!!!
28
1
 
44
 
! Отговори
Тц преди 4 години
Да не се право на ударен,защото и сега много от държавните служители ползват почти без пари разни държавни бази. На дрн плащат по няма и 10 лв за спане и 3 хранения. За медиците съм съгласен. Тези които работят в инфекциозните болници. Ама за фармацевти. Дали нвкой продава лекарства или домати все тая. Има еднакъв контакт до потенциално болни хора
27
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ушевите скъсаняци си заслужават валчерити. Два месеца без кеш, без лев рушвет, направо си е подигравка.
26
0
 
40
 
! Отговори
Извод преди 4 години
Диктатора Борисов го е страх да не висне на бесилото затова си купува полицията чрез всякакви мерки и пари!
25
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига сте харчили оари за държавни служители и мутри по морето. Никакви ваучери! Парите от ваучери да се инвестират в безплатни жилища на хора с висше образование и понебдве деца!
24
2
 
33
 
! Отговори
:) преди 4 години
Полицате ли?!?!?! Стига вече с тези безполезия!!
23
0
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ХА ХА ХА НА ВИ ЕДНИ ВАУЧЕРИ :DИ БЕЗЛИХВЕНИТЕ ЗАЕМИ СЕ ОКАЗА, ЧЕ СА САМО ЗА ТАКИВА ПУСНАТИ В НЕПЛАТЕН ОТПУСК А УВОЛНЕНИТЕ ЗАРАДИ ПАНДЕМИЯТА ЗА ТЯХ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА :D
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че защо им е да купуват гласове по кьошетата, като същото може да става с правилна политика! И не се иска да купиш всички! Достатъчно е да си докараш заветните 30% на изборите и да управляваш на 100% следващ мандат! Значи, първите мандати крадеш, а последващите се държиш за властта, за да не те подгони Гешеф!
21
1
 
30
 
! Отговори
aa преди 4 години
на другите избори пак не гласувайте, одете за гъби
20
0
 
31
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
ВАУЧлери Симеонов трябва да напълни хотел Козият рог !!!
19
1
 
38
 
! Отговори
Урааа преди 4 години
Всичко за ушевите и бялата мафия в най бедната и корумпирана държава!Урааа пазете диктатора и кликата му!
18
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на всички е ясно , че хотели, басейни и т.н. ще се превърнат в нещо като инкубатор за зазара. За какви хигиенни мерки и противо епидемиологочни мерки може да говорим? Хората там рискуват . Трябва някой да не е с акъла си , за да иде в тези почивни станции Явно целта е да се прехвърлят едни държавни пари от единия джоб в другия
17
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми те видяха, че нормалните хора не йм се връзваме на тъпотиите и за това сега ще задължат електорат, администрация, ушеви и др. подобни да ходят по говноморието. Те че ще източат милони с тия ваучери ясно, ама ще е съвсем грубо ако няма и един човек в хотела, та сега ушев е длъжен да ходи. И защо не дадоха ваучери, които ние да преценим къде и за какво да изхарчим? А, да щото не са да помагат на нас.
16
23
 
2
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 4 години
До Анонимендо 11 :Стига с тия безработни ,бе ! Който иска да работи ,да заминава на сели-там земя колко искаш,садиш картофи,продаваш и си милионер !!!
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милионите трайно без работни ще емигрират докато тиквата е премиер трайно безработен ваучер за храна няма да получи камо ли пари затова ще емигрират или ще те свалят от власт тикво само тук не дават нищо на трайно безработните а сметките си текат смесеци и се натруват хиляди и милиони П