Корнелия Нинова призова за мирен процес в сряда

Тогава БСП внася вот на недоверие
12 юли 2020 10:45, Петя Славова
184
Корнелия Нинова призова за мирен процес в сряда
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова в изявление тази сутрин призова за протест в сряда, когато партиятя й внася вот на недоверие срещу правителството на тема корупция.

Още по темата

Тя призова протестът да бъде мирен и спокоен, без провокации и ексцесии, предаде "Дарик". "Направиха се недопустими внушения от ГЕРБ. Няма платени провокатори на протестите. Институциите са обезсилени.,"  заяви Корнелия Нинова.

"Поздравявам всички участващи и призовавам нашите членове и симпатизанти да се включват в протестите в цялата страна. Тази власт може да бъде свалена само под натиска на протестите или с вот на недоверие. В сряда ние от опозицията внасяме вот на недоверие заради корупцията. Призовавам в деня, в който този вот ще се дебатира, хората да ни подкрепят пред сградата на Народното събрание – мирно и спокойно", уточни тя.

По думите й, Борисов управлявал 10 години "със страх и репресии". Корнелия допълни: "Внуши, че ще бъде запален Партийния дом, че БСП ще счупи държавата и жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да търпим това повече. Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишиното им управление".

В същото време за трети път софийските социалисти избраха за свой председател Калоян Паргов.

102-ма делегатите на XIV Конференция на Градската организация гласуваха за него, а 87 за Георги Свиленски, който бе единственият му опонент.

Председателят на Градската контролна комисия Жана Иванова също бе преизбрана за още един мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
12
 
! Отговори
Корнелийо, преди 3 години
Носът ти достигна ли вече дължина 1 метър или стана още по-дълъг?То не бяха лъжи, не бе чудо!Всичко трябва да има предел, включително и тепегьозлъка, но за БСП това правило изглежда не важи.
50
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много неприятна личност
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова привижда настоящите протести като апарат за командно дишане на намиращата се в реанимацията БСП. Колко по-гнусно може да стане поведението на огладнелите за власт другари, раздаващи си крошета в партийната им централа? Този протест не е за ваша легитимация. Не го ли разбрахте. Призовавала да я подкрепим пред НС??? Ами докарайте си бабите от Горно-Нанадолнище.
48
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Христо Иванов поне се мъчи за някаква насока във връзка с върховенство на закона. Защото в момента България е много далеч от правова държава. Управляващите милиционери не считат това за важно.
47
1
 
9
 
! Отговори
Цв. преди 3 години
Мааалее, нагла крава, всички видяхме какво се случи, но....... Обвиненията били лъжа. Ами ти си най-голямата лъжкиня в тая държава и мечтата ти да управляваш те докарва до оргазъм.
46
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 49относно еднокнижието не знам, ама за всичко останало го виждаш на снимката! даже в много повече...!
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аа не се правете на изненадани. Не били протестите на БСП. Нали гледах по телевизията каква радост и благоговение цареше като се появи МаяМа сред протестиращите. Как дефилираше Корни с новата прическа сред радостната тълпа. Не се притеснявайте, не се свинете, дайте воля на комуниста във вас - винаги сте го носили, нали?
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно е време БСП и ДБ да спрад да се срамуват и официално да обявят връзката си. :-)Някой може ли да пусне идин линк независимо откога, в който Христо Иванов коментира гафовете на БСП или Румен Радев?
43
11
 
3
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
Оказва се, че президентът Радев може да събере на едно място привърженици и на лявото и на дясното. Това е пътят. За да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка може да се наложи да минем пак през експертен кабинет както по времето на Димитър Попов през 1990г.
42
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да ме управлява алчен *** милиционер, прочел една книга до средата, нагъл до безобразие, но затова пък лъжлив!Ама не знам откъде да намеря точно такъв кандидат, ти сещаш ли се за някой?
41
0
 
6
 
! Отговори
До протестиращите преди 3 години
До 48Не е проблем. Просто си обсъждаме. Щото повечето викат не искаме Борисов. Ама като ги питаш какво искате и не знаят. Евала ти си си решил за теб.
40
1
 
5
 
! Отговори
Мед. лице преди 3 години
Не се подлъгвайте.Кораната не обича много хора на едно място.Аман от наивници.
39
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов искам да ме управлява!Проблем ли е?
38
2
 
10
 
! Отговори
До протестиращите преди 3 години
Като сте толкова искащи нещо ново,поне един протестиращ да каже кой иска да управлява. Ама без празни приказки от рода на - всеки друг,можещи хора и други общи работи. Ако утре има избори кой искате да управлява. Напишете тук искането си да видим как,виждате нещата след падане на кабинета. Щото аз не искам да има служебен кабинет на Радев(Бсп) докато се насрочат нови избори,при положение,че след няколко месеца са нормалните избори. Не е чак толкова далеч. Но все пак кажете кой да управлява?
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корни разпусни тази ретроградна комунистическа партия- БСП. От страните в източна Европа само твоята партия остана да се хвали и да се идентифицира с комунистическото наследство. За това не гласувам за твоята партия, защото с единия крак сте в Москва , а с другия в Пекин. На протести не ходя, но винаги ходя за да гласувам против БСП/БКП.
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще протестираме когато искаме, нашият протест не е ваш протест. До вчера и вие крадохте.
35
1
 
10
 
! Отговори
Е,бравос преди 3 години
Тази хубост вече знае, че вота за недоверие ще бъде отхвърлен и разчита само на улицата! Како,така завърши и вота за шеф на софийското БСП - Твоят фаворит Свиленски завърши на почетното ВТОРО място, а опонента Паргов - ПРЕДПОСЛЕДЕН :-))))
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите да не се месят, протестът не е техен!
33
3
 
14
 
! Отговори
Kopни коронавирусова преди 3 години
Да унищожим партията - столетница!Да коронясаме всеки пенсионер!
32
2
 
24
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
АБЕ НИНОВА КЪДЕ СЕ БУТАШ И ТИ С ТОВА ТЪМНО МИНАЛО