Корнелия Нинова призова за мирен процес в сряда

Тогава БСП внася вот на недоверие
12 юли 2020 10:45, Петя Славова
184
Корнелия Нинова призова за мирен процес в сряда
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова в изявление тази сутрин призова за протест в сряда, когато партиятя й внася вот на недоверие срещу правителството на тема корупция.

Още по темата

Тя призова протестът да бъде мирен и спокоен, без провокации и ексцесии, предаде "Дарик". "Направиха се недопустими внушения от ГЕРБ. Няма платени провокатори на протестите. Институциите са обезсилени.,"  заяви Корнелия Нинова.

"Поздравявам всички участващи и призовавам нашите членове и симпатизанти да се включват в протестите в цялата страна. Тази власт може да бъде свалена само под натиска на протестите или с вот на недоверие. В сряда ние от опозицията внасяме вот на недоверие заради корупцията. Призовавам в деня, в който този вот ще се дебатира, хората да ни подкрепят пред сградата на Народното събрание – мирно и спокойно", уточни тя.

По думите й, Борисов управлявал 10 години "със страх и репресии". Корнелия допълни: "Внуши, че ще бъде запален Партийния дом, че БСП ще счупи държавата и жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да търпим това повече. Държавата е счупена от ГЕРБ и присъдружните им партии за 10-годишиното им управление".

В същото време за трети път софийските социалисти избраха за свой председател Калоян Паргов.

102-ма делегатите на XIV Конференция на Градската организация гласуваха за него, а 87 за Георги Свиленски, който бе единственият му опонент.

Председателят на Градската контролна комисия Жана Иванова също бе преизбрана за още един мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другаре от Гепи защо толкова малко коментари!Под статия с барба *** са хиляда
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Елемаг е доколкото аи спомням дрът комуниста от форумите на Криле навремето върл привърженик на съветските образци военни самолети Миг-29 и Миг-21
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Елемаг е доколкото аи спомням дрът *** от форумите на Криле навремето върл привърженик на съветските образци военни самолети Миг-29 и Миг-21
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да разбираме ли че Корнела ще работи в сряда?
27
0
 
24
 
! Отговори
БСП са гадове преди 3 години
Изобщо няма да е мирен. Целта на червените гадове е ясна, като не мине вотът ще са инструктирани да щурмуват парламента. Тези с кръв са закърмени.
26
0
 
23
 
! Отговори
?!? преди 3 години
Сценария на тая е ясен: Излизат на уж на мирен протест с добре подготвени провокатори и накрая ще кажат полицията окървави протеста.Ще употребят българския полицай за да защитят интересите на тяхната олигархия.
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До елемаг. Пич, хубаво е това, което си написал, ама искам да ни дадеш алтернативата. И не с елементарния номер да ги свалим тези, пък после ще видим. Защото така ще изглеждаш като глу.пак и пак ще те изплатят.
24
0
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Споко другаре и товарищи, сега другарката Импексова ще пренесе гробището на "Светли идеи" от Бузлуджа в Центъра на София, като нареди катафалките с червените бабички до младежите от шпиц командите на Божков, до мутрите от Прехода в лицето Мая Костинбродска, Румен Петков, провалилите се политици от ДСБ и анархистите от Орлов мост искащи смяна на системата. На концерта ще присъстват и Нона Йотова, балет "Магаданск", може да поканят и Мишо Шамара. Накрая Румбата ще щурмува Зимния дворец от крайцера
23
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА НА КОРНЕЛИЯ!
22
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига глупости спонтанен протест е неъзможен.Спонтанен процес означава аз или аз и съседа спонтанно да викаме пред парламента.Ясно е че винаги зад голям протест седи някого.
21
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно призовава за съд на Тиквата.Мирен съд.
20
1
 
22
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Корнелиооооу,мноо си проста.За това ГРОБ седат ,не че струват,а вие като опозиция не ставате.Остави народното недоволство,да се излее както прецени за добре.Не размивай силите с твой призив в сряда.Народа протестира,когато сметне за добре.Верно БСП по смотан и глъмав ръководител ,не са имали никога.Едни престъпници ,не може да свали от власт с извиращи доказателства!!!Това само некадърна опозиция го може!!!
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какъв процес е споменато в заглавието? Ще съдят някого ли?
18
2
 
17
 
! Отговори
Е преди 3 години
Е, хората им говорят за смяна управленския модел, те пак се опитват с манипулации да запазят статуквото. Младите не са овце, за да не разбират игрите им
17
2
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До 14. Ние, повечето, не. Май си скаран с историята.
16
2
 
19
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Целяща единствено да запази партийният си пост! Ако БСП се реформира към ляво-либерална партия би привлякла много повече избиратели. При Kopнeла това е невъзможно!
15
1
 
24
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Е, този шумкарски сценарий е ясен. Компромати, после шум по медиите, подготвен вот и насъскване на симпатизантите за протести.
14
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи, русофилската Мафия готви метеж с парите на мутрата Божков и неговия беквокал Радев.
13
43
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз предпочитам Корнелия пред алчната, крадлива, лъжлива, самозабравила се , проста и престъпна Тиква!Всъщност предпочитам всеки пред Тиквата!А вие?
12
5
 
29
 
! Отговори
БСП са гадове преди 3 години
*** червена крава, понеже не можете да спечелите на избори все с кръв и бунтове се опитвате да го правите.