"Възраждане" иска отмяна на зеления сертификат

От партията се обявиха и против въвеждането на еврото
234

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия „Възраждане“ няма да преговаря с никоя политическа формация, която подкрепя COVID мерките,  обяви лидерът ѝ Костадин Костадинов.

Той настоя  да се отмени изискването за зелен сертификат за достъп до определени обществени места, защото е противоконституционно.

Според него се подготвят още по-строги мерки – достъп до работните места, банките и дори болниците само със зелен сертификат.

От партията се обявяват категорично и против въвеждането на еврото в страната.

Според зам.-председателят Цончо Ганев това ще бъде пагубно за родния бизнес и граждани.

„Откакто сме в ЕС ние сме най-бедната държава, а се водим в клуба на богатите. Сега като парламентарно представена партия не можем да позволим финансовата политика по отношение на еврото на 12-годишното управление на ГЕРБ да продължи. Друг проблем, за който са необходими незабавни мерки, е зелената сделка, която е унищожителна за българския бизнес”, добави зам.-председателят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
23
 
5
 
! Отговори
1212 преди 2 години
До Анонимен 26 Лекар съм в Ковид-отделение. Ела, ще ти дам всички пачки дето са валяли върху мен. Има нужда от хора за всичко. Може да си санитар. Ще валят пачки и върху теб. *** народ-слаба държава!
36
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
37 прочети си умотворенията моля те! Ти наистина ли вярваш, че сме га ньовци само защото задаваме адекватният въпрос защо да си слагаме ненужна и вредна субстанция, сред като тя нито пази от разболяване, нито се кара по-леко ковид ако го хванеш? От кога здравия и способния да изгради качествен имунитет е нисш човек? И защо да имам 45 пола е право, а да не слагам боза в кръвта си понеже имам здрав имунитет е престъпление? От кога педофилията е норма, а здравият ген е срам?
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Айде, 5 % надолу от подкрепата за ПП. БСП и ДБ ще се прегърнат ли с ИТН. Шоуто тепърва започва. На КП тепърва му предстоят неприятните изживявания.
34
14
 
4
 
! Отговори
израждане преди 2 години
Никакво евро,ние работим за рубли
33
14
 
4
 
! Отговори
израждане преди 2 години
ние работим за рубли,евро не ни трябва
32
7
 
29
 
! Отговори
Долар Рубльов преди 2 години
Доволните *** от 30 годишното управление на всякакви милиционери да замлъкнат за малко! Какво ги бърка Костя? С какво би бил по-лош от новата влюбена двойка продължаваща подмяната, по-лош ли е от тиквуня Бойко? От как Корни? От Карадая? Да не говорим за тия от Дий България. Та замълчете за малко, нищо друго не очаквам от Възраждане освен това да са против садистичната Ковид измамата и Зелените извраащения. Само това ще е повече от всичко, което ще направят останалите
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 35 : Направи огромна грешка с този коментар ! Вече те издирвам !
30
10
 
3
 
! Отговори
Израждане преди 2 години
Никакво ЕВРО,ние работим за рубли.
29
27
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Ако на тоя таласъмът Костадинов му дадат 24 часа медийно време няма да престане да повтаря искам,искам,искам,искам. А бе пръчъ руски комплексиран,научил ли си се да даваш нещо? Спекулант руски фашистки. Появи се,за да създава предпоставки за кавга с всеки. Има фейс на постоянно разсърден и пристрастен към властта. Не знае какво е да се усмихне. И на всичкото отгоре с некакъв арапо-турско-гръцки неизчистващ се тен. Антибългарски московски!
28
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МНОГО Е ПРАВ КОСТАДИНОВ, ИСКАТ ДА НИ ДОВЪРШАТ, НЕ НИ СТИГА ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА АМИ И ЗЕЛЕНИ ПАСПОРТИ !!!
27
0
 
5
 
! Отговори
до 16 преди 2 години
До Алибегов За по-сигурно,изкарай,500-600 000,,работещи в бранша,,
26
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
21 *** във Франция да живееш. Там вече има локдаун за неваксинираните. Но ще успееш ли да влезеш в страната? И дали и ти няма да се окажеш неваксиниран, въпреки 2те дози? Че зеления сертификат се счита за невалиден, ако нямаш бустер. За сега само първи бустер. След 6 месеца ще е бустер на бустера. Тялото ти колко бустера може да понесе 21? Да знаем на коя игла и ти ще си в кюпа с нас, неваксинираните!
25
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление 9ти септември, СССР, болшевиките, ВОСР, КГБ, ДС, Путин и внуците на комунистите насадиха пpocтотия и трайно недоверие на българите към ваксините, за това днес сме на последно място. На запад при демокрацията където никога не са имали 9ти септември и СССР хората вече удрят третия бустер и се готвят да удрят и четвърти, а нашите raньовци комунисти още не са ударили и първата ваксина.
24
18
 
7
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
Костя е против еврото и ЕС, не знам защо участваше в изборите за европарламент преди три години.
23
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу сертификата
22
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво пичове! Дано издържите на натиска от ЕС
21
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги е нужно и полезно да има такива партии в парламента. Най-малко заради това, че когато всички други се самозабравят и нямат реална преценка къде са и какво правят, тази да им скочат относно сертификати, въвеждане на евро и прочие.
20
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия от възраждане май играят с докторите. Колкото повече заразени толкова повече в болниците и пачките за докторите валят като пороен дъжд. Аз викам да се въведе пълен локдаун защото само днес са починали 276 човека. На никой ли не му е жал за тези хора. Или си викат абе за чуждата мъка не ме е грижа. Да не ги е грижа ама щом мечката играе у комшията ще дойде и при вас.
19
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е. Готвят вече простотиите. Току що прочетох, че за децата в училище нямало пари за тестове и училищата сами да ги финансират. Е да де, но те нямат пари за ток и парно, камо ли за тестове. Което значи, че директорите ще бъдат принудени да изнудват родителите със тестове или да карат децата да се ваксинират. Това е долно и фашистко.
18
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си здрав си виновен, ако си болен пак си виновен !?Заслужаваме качествени здравни грижи, а не зелени сертификати !!!