Ангелов: В парламента сме натъпкати като сардели, имаме по-голяма зала

Казуса с теста на Никола Минчев заприличал на "Дързост и красота"
15 яну 2022 14:18, Петя Славова
68
Ангелов: В парламента сме натъпкати като сардели, имаме по-голяма зала
Снимка: БГНЕС

Като безотговорно поведение определи бившият здравен министър Костадин Ангелов случващото се в парламента.

"Натъпкани сме като сардели, не се спазват никакви правила, депутати не носят маски", обясни пред Нова тв депутатът от ГЕРБ.

Още по темата

"Имаме много по-голяма зала, където има вентилация, по-голямо разстояние един от друг между депутатите, рискът там е много по-малък", заяви Ангелов.

Относно теста на председателя на НС Никола Минчев, Ангелов каза: "Това започна да прилича на продължение на сериала "Дързост и красота".

"В първия епизод се каза, че е положителен, във втория се появи втора страница от неговия тест, която породи въпроси. После се появи първа страница от теста му. Последва едно прессъобщение на НС, което отново събуди много въпроси, като коя е тази денонощна лаборатория в болница "Лозенец". Тя не е денонощна, лабораторията работи по заявка. Този тест е планов. В едно от прессъобщенията се появи и "лекуващ лекар". Той какво е лекувал? Това означава ли, че председателят на НС е имал симптоми, че се е следял и че вечерта лекарят го е посетил за планов тест?", попита Ангелов.

"Поведението му е безотговорно, ако това е така и ако е вярно, че е подсмърчал и е пиел чай по време на КСНС", каза Ангелов. "Подозирам това, че той е имал симптоми преди Консултативния съвет и е отишъл, за да не се проведе срещата със Северна Македония, която бе анонсирана от премиера", каза още Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
13
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Споко, като стигнете в затвора цялата крадлива шайка ще разбереш какво е като сардели- хаха
13
2
 
24
 
! Отговори
??? преди 2 години
А в училищата ли как е? Едно пространство, една перфектна климатизация с един чист въздух.А в болниците, хипермаркети,разни производствени цехове,как е господа депутати?! Да ви ***** лъжливи изедници.
12
0
 
3
 
! Отговори
ссдгсгфдгдф преди 2 години
нова игра: открий Ерик Форестър
11
1
 
23
 
! Отговори
Не ви искаме преди 2 години
Ами напуснете тогава. Ненужни и вредни сте.
10
1
 
20
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Като Ви направим 120 ще има много място. Като не ти харесва -махай се. Ти за какъв се мислиш- за равен или по-велик? Теб от какво са те правили -от сърма и злато ли? ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ......................
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не госпожо Ангелова,не като сардели,а като пр.сета.Особено вашата група.
8
6
 
5
 
! Отговори
ххх преди 2 години
Истината е, че онуи младото, се окъка!!й
7
0
 
30
 
! Отговори
Весела преди 2 години
Ами твърде много сте, това е проблемът. Малката ни държава повече от 100 хрантутника не може да си позволи. Все по-скъпа е издръжката ви
6
1
 
10
 
! Отговори
Lina преди 2 години
ботокс, повече трябва да се притесняваш за ботокс си - отпуска челото и бръчкаш на " трапчинки ". Това се получава, защото не ползваш услуги на дерматолог , а сам се бодеш и вида е "къдрав ботокс".
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Ангелов сън не спи да плете интриги и сценарии. Май е сбъркал професията.
4
5
 
12
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Застрашена в Парламента е само Баба Зайка.
3
3
 
22
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Тоя нали е с бустер? От какво се притеснява хипохондрикът му с хипохондрик!
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ангелов ти 70 хил от Александровска ,Балтов 110 хил.Като сложим Точева с мъж в затвора в Испания за трафик 11г,Росица видинска с наркобос бизнес тази партия изглежда наистина мутрешка.Борисов трябва незабавно да вземе мерки иначе с право утре ще го сочат с пръст.
1
8
 
4
 
! Отговори
неНАУЧЕН преди 2 години
Театрални постановки с оглавяваща роля грипче, което поваля само хора над 80г. С това се занимават нашите политани.. опа искаш да кажа продажници. Цирк за масите докато ни крадат вече от края на втората световна война и то крадците са едни и същи. Така става като няма лустрация и разстрел за червените сега ще чакаме нова война или анархията, която се задава, за да можем да се отървем от нашите плевели.