Костадинов: Протестът не е само за отпадането на зеления сертификат

Нямало желание за реална промяна, по-скоро за натиск върху Гешев
12 фев 2022 10:33, Елка Василева
194
Костадинов: Протестът не е само за отпадането на зеления сертификат
Снимка: архив, БГНЕС

Протестът не е фокусиран само върху отпадането на зеления сертификат, ще протестираме за нормален начин на управление на държавата. Искаме отпадане на всички ограничителни мерки. Работната група за COVID сертификатите на практика вече не съществува. Нейното функциониране беше забавено отново по вина на правителството с около 2 седмици. Обявихме, че след като нямаме обратна връзка с правителството сме принудени отново да излезем на улицата на протест. Това заяви пред БНТ лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

По думите му проблемът е липсата на диалогичност с правителството.

"Става въпрос за политическа диверсия. Проблемите се създават от политиците и трябва да бъдат решавани от политиците. Сегашното управление е като късния ГЕРБ, управлението е куклено шоу. Ние сме длъжни да помагаме на правителството, предлагайки му решения, които той да изпълни", допълни Костадин Костадинов.

Според него се отвлича вниманието на хората, затова че цените на тока, горивата и газта скачат, има рекордна инфлация, цената на хляба стигна 2 лева - тези проблеми трябва да бъдат решени.

Костадин Костадинов коментира отношенията между прокуратурата и правителството така: "Няма желание за реална промяна, по-скоро за натиск върху Гешев. Гешев трябва да бъде отстранен с промяна в Закона за съдебната власт. Като че ли има страх от сблъсък между тези институции. Ако Кирил Петков смята, че Гешев трябва да бъде отстранен, събира шефовете на службите, министъра на вътрешните работи и всички, които могат да дадат реална информация, които да изкарат доказателства, след което ги предаваш на Гешев и казваш, че това е основание той да бъде премахнат, ако трябва отиди и го арестувай", добави Костадин Костадинов.

Според него новото ръководство на "Булгаргаз" не е промяна в модел на управление, а промяна в личности. "Сменяме техния човек с нашия човек. Не виждаме реформи в управлението. Пенсионната ни система на практика е фалирала, ще внесем предложение за реформа в пенсионната система", каза още Костадин Костадинов.

Във връзка със свикването КСНС при президента във връзка със случващото се на украинско-руската граница той заяви: "Няма конфликт между Русия и Украйна, проблемът е, че не можем да гарантираме националната си сигурност".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
10
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Навъсеното ромче от Варна пак се прави на строг.Само че те сертификатите ще паднат но не заради него а защото навсякъде е ЕС положението се оправя
167
6
 
4
 
! Отговори
Един от народа преди 2 години
Абре Коста, тия дето ги разправяш са за ония в кръчмите на село. Напъна се и бързо те усмириха или ни будалкаш? Акълите за Гешев дето ги раздаваш от какъв зор са ти? Разбирам Костов, който се е разтреперил от Гешев и Цацаров заради пълната ревизия на Прехода, ама такива като тебе що се пънат срещу тях. Гледам Костов, как от време на време се измулва иззад кулисите, за да си даде някоя и друга насока как да гътнат Гешев и Цацаров. На обикновения човек тия напъни са непонятни и не го вълнуват.
166
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
айде малко по смело Коста , стига приказки , не виждаш ли че и да обясняваш на безродниците те са със запушени уши , вече им е платено от друго място
165
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане явно много пречат на някого, затова са активирани толкова много хора, които да ги критикуват. Пречеха на Бойко Борисов, пречат и на новата власт. Защото казват истината.
164
9
 
2
 
! Отговори
Последни разкрития преди 2 години
"Възраждане" не е създадена от Масква! Създадена е от "Галъп" с цел проучване, колко са Еде отете в България! Извинете за създадените неудобства! От "Галъп".
163
27
 
10
 
! Отговори
Коце преди 2 години
Този Коста Копейкин е уникален със бълването на безумия и се държи като главен ром във варненската максуда
162
23
 
9
 
! Отговори
Опи преди 2 години
Най злобната партийка до сега .Направо се чудя що за *** гласуват за тях?
161
19
 
11
 
! Отговори
Мари-Хуана преди 2 години
Този като се напуши и се вижда като фюрер на нацията
160
20
 
11
 
! Отговори
Хаааа преди 2 години
Копейкин е едно крадливо *** и нищо повече
159
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подкрепям Възраждане и техния стил на работа.
158
20
 
12
 
! Отговори
Гепи преди 2 години
Варненското ромче само дрънка небивалици, а всъщност иска да си купи още една къща край Варненското езеро
157
19
 
13
 
! Отговори
Така е преди 2 години
Коста вече се чуди какво да каже :)Вчера беше за зеленият сертификат сега за всички мерки .Този е уникален мазник
156
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коста Алчния сложи в малкия си джоб Сидеров по простотия и наглост.
155
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз изперкалия защо още не са го прибрали в психиятрията . С този поглед може човек да убие не е нормален . От алчност и за власт вече ше превърти
154
10
 
28
 
! Отговори
До 172 преди 2 години
А Вие четете ли или само коментирате? Разбрахте ли за какво става дума или само трябва да критикувате Възраждане?
153
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борбата в медиите срещу Възраждане продължава с пълна сила. Много лъжи и откровени манипулации! Това само привлича повече хора към тях.
152
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като е партия на народа да го поведе срещу истинските проблеми и хората които ги създават ,а не да се занимават с нещо което никой не приема насериозно , скоро ще го отменят с или без протести .
151
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може ли някой с здрав и трезвен мозък (какъвто имат малцина) да направи връзката между лицата в клуб Възраждане (на Илия Павлов) и партия Възраждане? Има много интересни паралели.
150
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пак е прекалил с белото.
149
20
 
10
 
! Отговори
Друг преди 2 години
Ами предложете някой кадърен да управлява. Само с протести няма да стане. Протестирай ако имаш конкретно решение на проблема!