ПП се учредява като партия, Василев: Ако не оправим страната, няма на кого да я оставим

Ще си тръгнем по-бедни, отколкото сме влезли в политиката, заяви Кирил Петков
Обновена: 15 апр 2022 22:07 | 15 апр 2022 19:09, Красимир Ангелов
172

Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" се учредява като партия на специално събиране тази вечер в Пловдив.

Съпредседатели са министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев. Структурата ще е изградена от Национален съвет, Изпълнителен съвет и Общо събрание. Двамата съпредседатели няма да имат заместници, съобщава БГНЕС.

Още по темата
"Това, което научихме много бързо е, че сами не можем. Колкото повече съмишленици, толкова повече промяната се случва. Ще си тръгнем по-бедни, отколкото сме влезли в политиката", каза в откриващото си слово Кирил Петков.

"Всичко започна с един разговор, който имахме с Кирил, как може да сме една нормална държава. Всичко, което имаме не го използваме, не го използваме, защото една малка група е присвоила властта и я използва за свои цели. Имаше някои индустрии, които се бяхме капсулирали. Тази политика изгони 800 000 от страната за последните 10 години. Тази политика искахме да променим", заяви Асен Василев пред съмишлениците си в залата.

"Ако ние не оправим страната, няма на кого да я оставим. Започнахме да чистим и виждаме мръсотия навсякъде. Чистенето не е хубава работа, изисква много кураж и време. Основаваме ПП. Философията ни е да подредим държавата, да я изчистим и да си живеем в държавата", заяви още Василев.

"Първите 100 дни не знаеш къде си и какво да правиш. Нормално е да направиш много грешки. Понеже сме в политиката и политиката е мръсно действие и една книжка на Макиавели от 14 век. Четейки тази книга леко ти се повръща. Има някои хора, които правят точно обратното, предпочитат любовта и честността. Вярвам, че когато не използваме правилата на Макиавели, имаме късмет", заяви от своя страна Кирил Петков.

"Има само една външна политика и това е политиката на България, и тази политика трябва и единствено да минава през институцията парламент. Ние имаме рамкова позиция има коалиционно споразумение и накрая всички ние, даже не само коалицията и опозицията. Всички заедно трябва да се обединим около важен казус. Аз се надявам, че това ще бъде постигнато, ако не се обединим през парламента, тази следваща стъпка ще е много трудна", посочи още премиерът.

Какво още каза премиерът Кирил Петков вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че са ПП да обърнат внимание на медиците! Иначе ще си измрем - по време на Бойко всичките бяха изгонени в чужбина, за да може да сме бедни и БОЛНИ и мафиотите да си имат държава като измрем. Развали ви се сметката, мутри!!!!
88
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре да ме управляват хора с образование, а на дебелаци от Банкя, които ме наричат ***....както Бойко сам си е казвал - вие сте прости, и аз съм ***, затова се разбираме. Прости си, ама ние поумняхме и те махнахме и така ще си заминеш
87
13
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ ЗАТВОР преди 2 години
ПП бяха единствените които дръзнаха да изкарат наяве кражбите на мафиоти и мутряги в България. Благодарение на това от Европа разкриха схемите при които бившите ни управляващи са давали милиони на майките, бащите, свекървите, тъщите и цялата си рода да си строят къщи по европрограми. С откраднати от българския гражданин пари. прочетете за КЪЩИ за ТЪЩИ и ще разберете за какво говоря. В момента трябва да върнат парите ама пак са уредили българите да ги платят с данъците си!!!! Ама този път -НЕ!!!
86
4
 
7
 
! Отговори
Сашев преди 2 години
Вие там от "Продължаваме пропадането " наистина го правите повече от чудесно и ня мате равни на себе си по обещания и скалъпени блъфове :))) До дъното няма още кой знае колко,разбирате ,нали ?!
85
9
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ=ДПС=Крадци преди 2 години
хахахах като гледам колко платени коментари има майко Бойко и ДПС и Севи ПР са отворили кесиите като за последно защото усещат че това им е последния шанс да манипулират обществото да ги върне на власт, че да продължат да крадат. Краденето свърши! Ще ви пратим в затвора!!!!
84
4
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
Ама тези още ли си вярват
83
9
 
2
 
! Отговори
Да, промяната преди 2 години
Айде кажете ПП само за три месеца не вдигнаха ли учителските заплати? Не вдигнаха ли заплатите на лекарите? И на медицинските сестри? Не дадоха ли помощи на пенсионерите на два пъти? На МВР също им дадоха увеличение. Направиха крадините безплатни и дадоха облекчение от 450лв за български родители. В момента се борят и да дадат на туристическия бранш. КОЛКО ФАКТИ ОЩЕ ИСКАТЕ. Какво направиха предните за вас освен да ви окрадат и да си дадат на своите мутри и мафиоти.
82
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всичките платени лелки и чичковци които пишат коментари тук са останали без капка мозък и морал. Ако ПП се махнат ще ни се види сметката. Ще продължи дебелака Бойко да ни краде, да си кара джипката за 200 000 евро и да си купува вили на любовниците. ДПС и мустафата да се присмиват на България както са се присмивали предците им, които са колили и бесили българи. Или пък ненормалника от Възраждане, който ходи и доносничи на Русия и предава свои дори....
81
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е на кой да я оставят? на бойко крадеца, на дпс турчските изменници или на възраждане руските психопати?
80
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямало на кой да оставят България????????????? Леле тука приказката за сляпото и проглеждането важи в пълен размер!!!!!! Що толкова нагли бе? Нарочно ли или чакате да видите къде е точката на кипене? Е няма да чакате още дълго гарантирам ви!
79
4
 
3
 
! Отговори
Мила Ани... преди 2 години
...1990 си осъзнала, че няма скоро да се отървем от вредата на социализма. Добре, затова ни разкажи от ползата на капитализма, при когото си отишла, ако правилно се разбира.
78
4
 
7
 
! Отговори
Дим преди 2 години
Ами няма да я оправите, очевидно ще я съсипете! Съкратете агонията и обявявайте война я на русия, сащ или германия, някой да не анексира и да се приключва с опитите българи да управляват българи, очевидно няма как да стане!
77
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партията ще се казва Кирчо Джон Три Волта от филма един дупчен стинка.
76
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямало на кого да октавят ....С.М.Е.Ш.Н.К
75
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Желаещи за крадене има бол, не се притеснявайте!
74
2
 
20
 
! Отговори
Мъдрец преди 2 години
Това виц ли е ? Кокорчо нямало н акого да остави държавата !!!! Няма ли достойни българи , които да наврат високомерието на този мошеник в широкия му заден отвор ??? Нима България продължава да търпи наглостта и кражбите на тези зловредни индивиди Просто Киро и Кокорчо ??????
73
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До само платени троловеСмешен платен пост с кухи опорки
72
1
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Вън мутрите от България!
71
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха!!!!
70
1
 
10
 
! Отговори
не се приема преди 2 години
Както и в кеча е нормално в политиката да се правят гръмки изявления. Първо трябва да се научиш как да го правиш и тогава да кажеш "аз ще го направя по-добре". И след това да го направиш. Приказките че сега се учат са първо неверни. Те са били вицета преди години, бяха министри по времето на временните правителства. Ако не са знаели, да не са се хващали. След като кажеш че ще го направиш по-добре, трябва да го направиш. Приказките за четирите годишни времена и световния империализъм ги знаем.