Костадинов: Това правителство обяви война на българите

От "Възраждане" призовават за гражданско неподчинение
4 май 2022 17:15, Нели Христова
258
Костадинов: Това правителство обяви война на българите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Гражданско неподчинение обяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

В парламента има една българска и шест американски, турски, само не и български партии, каза Костадинов, след като депутатите приеха да се изпрати военнотехническа помощ за Украйна.

Тези хора демаскираха себе си като чуждестранен слугинаж. За нас не остава нищо друго: от днес нататък ние не приемаме това правителство като легитимен представител на властта. Ние обявяваме гражданско неподчинение и призоваваме всеки български гражданин да спре да изпълнява задълженията си към това правителство. Също така ще направим всичко необходимо да блокираме максимално дейността на това правителство. Призоваваме хората да излязат на протести и да блокират всички институции, да не забравяме и военните заводи - ще направим всичко възможно те да не работят нормално, допълни Костадинов.

Българските управляващи провеждат същата политика, каквато провеждаха и украинските управляващи, продължи той. И определи двете правителства като марионетки на САЩ.

Днес това правителство обяви война на нас българите, каза Костадинов. И дори призова хората да не си плащат данъците, въпреки че крайният срок за това вече мина.

България има нужда от нови избори, а страната от преосноваване, настоя той.

Опитът за преврат е в момента. Българското правителство извърши скрит преврат, каза той на въпрос не е ли това държавен преврат.

Ще призовем и органите на реда да спрат да изпълняват заповедите на това правителство, продължи Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че влязохме в ЕС и НАТО та сме по настрани от майката. Изпуснаха ни...иначе украинския вариант
125
6
 
16
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
До Анонимен.... А откога ти определяш кой е българин?...... Русофилите от 150 години давате доказателства, че са национални предатели, за които интересите на Москва са над всичко.
124
7
 
15
 
! Отговори
До 146 преди 2 години
Иван Мильов, унрял в Одеса не е българин. Пак измислици. Реалността е, *** руснаците ни плюят, псуват и ни спират газа.
123
12
 
9
 
! Отговори
Изгорените бьлгари преди 2 години
При погрома над мирно протестиращите одески граждани от отряди на силите, завзели властта в Киев, станал на 2 май вечерта, 33-годишният Иван Милев е изгорен жив заедно с десетки други протестиращи в намиращия се на площада Дом на профсъюзите в Одеса, където те опитват да се спасят от нападателите. Изгорелият му напълно труп е открит на главното стълбище между третия и четвъртия етаж на сградата. Идентифициран е чрез ДНК проба. Обявен е под 40 в окончателния списък на загиналите
122
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това го разбрахме още началото на годината ,но вътре са и итн ,Да за България ,предателите че бъдат наказани при избори
121
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' От "Възраждане" призовават '' ....................... товариш Копейкин се движи по добре разписан в руското посолство план ... първо товариш Митрофанова говори от името на българския народ, сега и товариш Копейкин говори от името на българския народ ... остава да чакаме решителната намеса на червената армия за освобождаване поробения от запада български народ ...
120
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко *** народ има! Не работи, яде на аванта от родители, и се нарекъл - евроатлантик, русофоб, но не българин. Няма такъв другаде по света, обиколил съм повече от половината свят. Жалко, но ако не ви затрият вашите, сами ще го свършите това, и то по- успешно!
119
18
 
17
 
! Отговори
Вьзраждане преди 2 години
Забравихте ли? Българинът Иван Милев бе жив изгорен в Одеса от украинците през 2014 г.
118
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АБЕ КЪДЕ Е БОЙКО БОРИСОВ ДЕТО ПРАЩАШЕ ЕВРОКОМИСАРИ И ДЕПУТАТИ НА РУСКИТЕ ФОРУМИ И СБОРИЩА?
117
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Само питам: А откога ти определяш кой е българин? В Украйна едни определяха, определяха, а сега се доопределяха до пълно изумление. Така че, внимавай със сортировката на българи и не-българи. Това е доказано опасна операция.
116
20
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Коце истинските бьлгари сме с тебСрамно и мерзко е да подкрепиш хора горили и тормозили бьлгари
115
5
 
21
 
! Отговори
Ко-пей-ка преди 2 години
Сивата златка нещо се е разгонила.
114
12
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахааааа, при малко по-висока избирателна активност Копейкин ще гледа парламента само по Канал 1 в петък :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
113
10
 
21
 
! Отговори
Животинска ферма преди 2 години
Лидер на парламентарно представена партия призовава към бунт и сваляне на законно избраното правителство. Същият този руски шпионин доскоро се заканваше, че ще интернира несъгласните с руската политика в трудови лагери. Прокуратура - спи. МВР - спи. ДАНС - спи. Парламент - спи. Медии - спят. Ние сме русофилска ко чина, управлявана от сви не - русофили.
112
5
 
5
 
! Отговори
Ристо преди 2 години
До До Ристо МистоТебе ще те помпам докато не забременееш. Най-накрая ще докажа, че русофил след здраво помпане може да забременее.
111
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, какво правят малко копейки и евтина водка! Абе ей, Костя! С мераците си да станеш от "копейкин" на "рублев" се излагаш. Хващай влака за Масква и да те няма! ..офф не че там те искат... Като гледам и копейките ще му спрат скоро. Той за толкова се поти
110
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде молим,да не се изказваш от името на всички българи.Българите не искаме война!Не искаме агресия и убийства на мирни хора.Не искаме фашизоидни елементи да ни казват какво искаме.Понял?
109
6
 
26
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Откога русофилите станаха българи?
108
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на другите американски слуги
107
10
 
26
 
! Отговори
-_- преди 2 години
Копейкин добре изпълнява задачите на руското посолство за създаване на напрежение и противопоставяне в България. На челото му пише "руски слуга".