Костадинов: Това правителство обяви война на българите

От "Възраждане" призовават за гражданско неподчинение
4 май 2022 17:15, Нели Христова
258
Костадинов: Това правителство обяви война на българите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Гражданско неподчинение обяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

В парламента има една българска и шест американски, турски, само не и български партии, каза Костадинов, след като депутатите приеха да се изпрати военнотехническа помощ за Украйна.

Тези хора демаскираха себе си като чуждестранен слугинаж. За нас не остава нищо друго: от днес нататък ние не приемаме това правителство като легитимен представител на властта. Ние обявяваме гражданско неподчинение и призоваваме всеки български гражданин да спре да изпълнява задълженията си към това правителство. Също така ще направим всичко необходимо да блокираме максимално дейността на това правителство. Призоваваме хората да излязат на протести и да блокират всички институции, да не забравяме и военните заводи - ще направим всичко възможно те да не работят нормално, допълни Костадинов.

Българските управляващи провеждат същата политика, каквато провеждаха и украинските управляващи, продължи той. И определи двете правителства като марионетки на САЩ.

Днес това правителство обяви война на нас българите, каза Костадинов. И дори призова хората да не си плащат данъците, въпреки че крайният срок за това вече мина.

България има нужда от нови избори, а страната от преосноваване, настоя той.

Опитът за преврат е в момента. Българското правителство извърши скрит преврат, каза той на въпрос не е ли това държавен преврат.

Ще призовем и органите на реда да спрат да изпълняват заповедите на това правителство, продължи Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
18
 
18
 
! Отговори
Мира преди 2 години
Костя Копейкин вече е Костя Рубльов
165
19
 
19
 
! Отговори
Маркс преди 2 години
140 години руски слугинаж....дайте да видим какво ще е от дугата страна,може пък и да отлепим дъното!Да клатиш държавата в такъв момент си е чисто държавна измяна подплатена с рубли!
164
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора в една държава живем , дали сме цигари , турци и какви ли още не ние трябва да сме добре , а не обратното . Какво видяхме ние за трзи 32 години вече? Членове сме на EU и NATO и какво ни накараха да направим ? Нарежи си военната техника ,затвори си реакторите , малцинствата станаха по важни, а не сме наравно ! Дискриминация, акцис много сериозен , членски вноски, друга категория хора сме и в тяхните държави, по-малко се плаща. Ние трябва да направим всичко,а не да чакаме на тия да ни оправя
163
17
 
13
 
! Отговори
Пуделчето на Жужа преди 2 години
се жалва от чуждо влияние? Кво пуши тва момче?
162
16
 
24
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
До БЪЛГАРИНКога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато по заповед от Москва взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се запишат като македонци в паспортите? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР. Никога не сте били и никога няма да бъдете българи!
161
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото повече ви го набутватот ЕС,повече зяпате за него,по-големи усти отваряте.
160
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живея в Европа,опознах им живота и всичко.Те са нещастни от детската градина до старческия дом.Студени,мизерни,прагматични бездушни материалисти.Живеят на дроги и антидепресанти.Това тяхното не е живот.Мерси съм на тая Европа,Халал да ви е,на който иска да заминава.Оставете България да си бъде България и българина да си живее българския живот.
159
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я една проверка откъде иде издръжката на тая партия и персонално на ръководителите и. Дали могат да посочат НЯКАКВИ трудови доходи. Според такава декларация трябва да са клошари, докато влязат в парламента. Съжалявам, че не са публични разходите на руското посолство. Голям смях ще падне, ама на наш гръб
158
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане са роми.
157
15
 
20
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 2 години
К. Копейкин---"РУСКИЯ ДЖУРЕВЕЦ"... ХАХАХААА..... ОТ Джигистан..!!!!!!
156
15
 
23
 
! Отговори
Баче Кико преди 2 години
Копейката само да го набарам и ще му счупя продажната предателска руска кратуна от бой. Факт.
155
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе като погледнеш, точно обичащият росия копейкин си е чист ром с боя.
154
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане!!Победа
153
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофили, що се мъчите в България ами не сте заминали за модерната росия? Всички руски *** сте гнусни измамници. Даже и внуците ви плюха на вас.
152
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофилите винаги са предавали България.Разликата днес е,нещастните жалки хорица,които им се хващат,не са много.
151
24
 
9
 
! Отговори
БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ преди 2 години
Всички които са против великата руска империя са балкански роми. Това го знаят навсякъде по света. Скоро ще носите хляб и сол ц...рвули.. Всички сте със съмнително тъмен тен. Вижте се в огледалото. Това е кръстоска м/у уран готан и полу- хомо сапиенс.
150
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да мислим за тип, който се е развел за да спаси апартамента купен с гепените пари от субсидията?
149
6
 
13
 
! Отговори
хм преди 2 години
До 187 Е тогава ти що не си в росия ми се мъчиш в европа?
148
7
 
23
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Копейкин що се разведе бе измамнико?
147
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 2010 до сега как ви се отрази полъха на демократичната общност.Ох,Европа,ох,кеф.Европа за която бленувате не е онази Европа която беше.Както и сегашната Русия не е онази Русия.Сега е модерна държава и си има всичко.