Костадинов: Това правителство обяви война на българите

От "Възраждане" призовават за гражданско неподчинение
4 май 2022 17:15, Нели Христова
258
Костадинов: Това правителство обяви война на българите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Гражданско неподчинение обяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

В парламента има една българска и шест американски, турски, само не и български партии, каза Костадинов, след като депутатите приеха да се изпрати военнотехническа помощ за Украйна.

Тези хора демаскираха себе си като чуждестранен слугинаж. За нас не остава нищо друго: от днес нататък ние не приемаме това правителство като легитимен представител на властта. Ние обявяваме гражданско неподчинение и призоваваме всеки български гражданин да спре да изпълнява задълженията си към това правителство. Също така ще направим всичко необходимо да блокираме максимално дейността на това правителство. Призоваваме хората да излязат на протести и да блокират всички институции, да не забравяме и военните заводи - ще направим всичко възможно те да не работят нормално, допълни Костадинов.

Българските управляващи провеждат същата политика, каквато провеждаха и украинските управляващи, продължи той. И определи двете правителства като марионетки на САЩ.

Днес това правителство обяви война на нас българите, каза Костадинов. И дори призова хората да не си плащат данъците, въпреки че крайният срок за това вече мина.

България има нужда от нови избори, а страната от преосноваване, настоя той.

Опитът за преврат е в момента. Българското правителство извърши скрит преврат, каза той на въпрос не е ли това държавен преврат.

Ще призовем и органите на реда да спрат да изпълняват заповедите на това правителство, продължи Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
11
 
22
 
! Отговори
мнение преди 2 години
Костадинов , продажно ...... Ти не си Българин .Украина и Крим са Български .Ти предаваш Българите. Проклет безумец .
145
10
 
14
 
! Отговори
Лошото е че преди 2 години
Голяма част от българите все се подлъгват по някой гръмогласен популист - като Сидеров, после Валери, Мая, Слави, след това Киро, а сега пък този..! Ще видим кой ще е следващият !
144
6
 
16
 
! Отговори
Дилема преди 2 години
Кой е по-голяма ГНУС?Този или Бялата Златка?
143
23
 
15
 
! Отговори
Вьзраждане преди 2 години
Коце гласувам сьс семейството си за теб
142
10
 
25
 
! Отговори
Дами и господа преди 2 години
Коста Копейкин!Ваксинираният антиваксър.
141
19
 
8
 
! Отговори
Зеленски на хуйло преди 2 години
Дано не остане нито един украински фашист - обикновенните хора теглят като нас
140
21
 
13
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
преврат нов 9-ти масова екзекуция на американските грантаджийски утайкии и предатели и нови избори само ВЪЗРАЖДАНЕ друг начин няма!
139
18
 
29
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Костя Копейкин и водената от него организация *** са най-гнусните национални предатели и българофоби.
138
12
 
22
 
! Отговори
bbbbb преди 2 години
Русия НИКОГА не е помагала на България. След Освобождението, България плаща 32 тона или 10 милиона тогавашни лева окупационен дълг! През 1915 година Русия напада абсолютно без причина България. Отвлечени и изнасилени са хиляди български жени и деца. През ВСВ е същото. България не изстрелва нито един куршум срещу Русия, обявява така обожавания от всички днес неутралитет и все пак е нападната и окупирана за една нощ не без помощта на комунистите, които правят преврат!
137
15
 
16
 
! Отговори
Вьзраждане преди 2 години
Разкъсаните 15 български флагове в Киев на 7 юли 2015 пред визитата на Българския Президент5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград поруганите им имена омазани с украинска жълна и синя багра на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към локалните българи чемодан вокзал София
136
10
 
18
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Коста, като те купят и като си взел пара и като си зависим брато знам че не е лесно, не ти е лесно. Да бъдеш слуга на руснаците не е лесно, идва ден и когато трябва да плащаш да се унижава, както ти в последните месеци братле. Разбираме те, трудно е, но ще мине...споко...трудно е без рубли братле, така е, знаем...
135
10
 
26
 
! Отговори
User преди 2 години
K. Рубльов Копейкин излъга собствените си избиратели, че не е ваксиниран. А сега се надява и останалите да му вярват!? Надрусал се е с рубли и трябва да си ги заработва, затова се разлайва по команда!
134
13
 
11
 
! Отговори
До Изгорените бьлгар преди 2 години
Въх, измислиха и българин ли там? Няма загинал българин на име Иван Мильов. Относно стълкновенията по това време в Одеса, все още не се знае кой е метнал молотовката...гнусна пропаганда
133
18
 
27
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Робите не мразят най-много господарите си. Те мразят най-много свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Но робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото те се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби!
132
16
 
10
 
! Отговори
Изгорените бьлгари преди 2 години
6. Българинът Василий Кащи обществено грубо пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 мвй 20177. Първият акт на преварата в 2014г. анулацията на законите гарантиращи права на българския език.
131
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' От "Възраждане" призовават '' ....................... товариш Копейкин се движи по добре разписан в руското посолство план ... първо товариш Митрофанова говори от името на българския народ, сега и товариш Копейкин говори от името на българския народ ... остава да чакаме решителната намеса на червената армия за освобождаване поробения от запада български народ ...
130
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В една нормална държава, копейката щеше да се лекува в съответната институция. Жалко, че тук на болни хора не се обръща внимание
129
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох,на есен като дойдат бустерите на Урсулка,ще го търсите Костадинов да ви спасява.Кира ва продаде овце.
128
4
 
2
 
! Отговори
До ристо преди 2 години
Напьлни твоята
127
6
 
18
 
! Отговори
Сосидж преди 2 години
Мая номер две- няма да те видим повече Костя. Съдбата ти е като на Воленчо и Майчето. Исглежда, сякаш сте много, но не сте- просто сте шумни. Видяхме същия ефект с ДБ- всяка втора снимка във фейсбук беше синя и накрая останаха с некви келеви проценти. Дано Копейкин е завършил къщата на Варненското езеро, че беше до тук