Кольо Колев: Липсва диалог в правителството

Има обезличаване на политическия елит
3 юни 2022 16:52, Росен Стойчев
10
Кольо Колев: Липсва диалог в правителството
Снимка: БГНЕС

ДПС могат да бъдат откроени, защото поведението им е най-нормално.

Още по темата
Това обяви социологът Кольо Колев пред Нова Нюз.

"ГЕРБ си играе тяхната игра - да оставим жабата да се свари на бавен огън и да ги гледаме отстрани. Те осъзнават, че е твърде рано за реабилитация в чисто имиджово отношение. Искат хората да си кажат след време, че при ГЕРБ е било по-добре", смята той.

"На депутатите им е нужна бележка за пълнолетие и тест за инфантилност. Те се занимават със себе си и с правенето на впечатление. Властта излъчва хаос, като че ли са без център за вземане на решения. Отсъства диалог помежду им, както и с обществото", допълни Колев.

По думите му има тотално обезличаване и обезценяване на политическия елит. "Изборите ще бъдат белязани с още по-ниска избирателна активност. Вотът няма да дава легитимност на бъдещото управление. Хората не виждат реализация на очакванията си. Парламентът влиза в силен дисонанс с обществените настроения", посочи Колев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Незабавна оставка на гриндирите...))) с кой акъл гласуваха избирателите за тия аутисти...
6
2
 
3
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Абе Кольо, червен Кольо. На тия баламурници не им липсва никакъв диалог. Липсва им и то много, липсва им правителство. Та те, дибидюс всички, на калпак, са абсолютни и тотални некадърници. Какво можеш да искаш и какво можеш да очакваш от изявени, от доказани некадърници???...
5
1
 
4
 
! Отговори
ооо,я стига преди 1 година
За какъв елит говорите?Показват си средни пръсти,Наричат се *** и екземпляри.Толкова са ограничени,че поради липса на аргументи използват каруцарски език.Дадоха пример на децата като само не се сбиха.Интелекта им е в петите.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червн кольо
3
0
 
3
 
! Отговори
Няма как преди 1 година
Няма и да има диалог.всички говорят на различни езици, а едно и също се върти в различни вараиации.Едно си баба знае едно си бае.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те са там не да диалогстват а да се нагушат яко. Сега им се е паднало. Де да имаше още златни находища да отдадат за 25години на концесия за 1% за бюджета и някой и друг процент за тях..
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ти имам политически елит Мамин Кольо, та се бил обезличил