Кирил Петков: Ясно показах с примера си, че личните кандидатури не са важни

ПП ще бъде максимално диалогична
Обновена: 15 юли 2022 10:23 | 15 юли 2022 10:22, Нели Христова
172
Кирил Петков: Ясно показах с примера си, че личните кандидатури не са важни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Нашата заявка е, че ще бъдем максимално диалогични при третия мандат, ако бъде даден на съществуващите ни коалиционни партньори. Това заяви премиерът в оставка Кирил Петков след консултациите на ПП при президента Радев.

Още по темата
"Ще наравим всичко възможно България да не влезе в политически риск, който ще бъде един допълнителен удар върху обществото. Ние осъзнаваме тази отговорност.  Единствената цената, която не сме готови да платим в тази диалогичност, е тази хора, които не са в парламента, да взимат решения за огромни обществени средства. С други думи, ако нашите партньори успеят да направят възможно да няма задкулисие при следващото правителство, ние сме изцяло там да бъдем диалогични и да говорим", допълни още Петков.

"За мандатите и кой ще подкрепим - искаме да видим при кого ще отиде. Но ние сме постоянни в нашата политика", каза премиерът в оставка.

"Трябва да се избегне политическия риск, но не искаме два милиарда вместо да отидат при хората, да отидат при 8 човека."

"Ясно показах с личния си пример, че личните кандидатури не са важни. Въпросът е, че това не е от значение в този момент, най-важното в този момент е да сме сигурни, че имаме парламент, който може да подкрепи това правителство и хората, които взимат решения, са в парламента", допълни Петков.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
2
 
! Отговори
хахо преди 1 година
до ангелина незнам в кои свят живеш , но заради такива като теб които подържате тоя психопат сега сме толкова зле 4е само при виденов беше по зле . да подържаш тоя психи4но болен 4овек зна4и и ти си такава . ако искаш може да заредиш колата си до половн пезервоар и да си дадешпенсииката която киро ти вдигна
109
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Миналата година спокойно си зареждах резервоара на колата и събота и неделя ходех на нашето черноморие. Тази година заради този предател и онзи другият А.Василев, както й цялата им боковска шайка ПП, ще видя морето през крив макарон. С 25-те стотинки да си купят свещи и да ги запалят на гробовете на децата си.
108
0
 
7
 
! Отговори
рН преди 1 година
Този тип е със скрити психо отклонения, признаците на заболяването му са: "говори много - не казва нищо". -)))))) Типичен младши "меринджей" от закусвалня за бързо хранене -"KFC" или "MC". ))))
107
0
 
1
 
! Отговори
@ к.123 преди 1 година
До ИНФЛАЦИЯТА И КРИЗИТЕ Прав си, колега! Нали си спомняш, през юни 1877 г храбрите войници на САЩ поканени от Мак Гахан като се довтасаха с корабите, чак при Плевен се спряха да си починат! И така бързаха, че нямаха време да приемат китките, с които искаха да ги приветстват младите български булки начело с пра-прабабата на Лена Бориславова! Ами на Шипка какви подвизи сториха английските войници, изпратени от Уилям Гладстон! Пред тях Столетов и Радецки се губят! Затова само Кирчо и Кокорчо!
106
2
 
2
 
! Отговори
ИНФЛАЦИЯТА И КРИЗИТЕ преди 1 година
..ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА "ЕВРО-АТЛАНТИЗМА" В БЪЛГАРИЯ ---НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА НИ!.../със Русия --НЯМА ПРОКОПСИЯ/---НЕ СЕ САМОЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!!!!
105
2
 
3
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ---НЯМА АЛТЕРНАТИВА!..КОЙТО ТОВА НЕ ГО ОСЪЗНАЕ --ЩЕ БЪДЕ ИГНОРИРАН ОТ БЪЛГАРИТЕ И ИЗГОНЕН ОТ ПОЛИТИКАТА НА СТРАНАТА!---ПП И КИРИЛ ПЕТКОВ ---НЯМАТ ДРУГ ИЗБОР И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА ОПОЗИЦИЯ!!!!...ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ ИСТИНАТА !!!....
104
11
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Кирил Петков и отборът ,който наистина желае промяната в страната от демократичните сили ,без оглед на това дали са "в дясно" ,"ляво" или " център" по политическа идеология ,направиха за шест месеца това ,като надградиха започнатото от Служебните Правителства,което всички останали преди това не направиха през последните 30 г. и то при значително по- тежки международни и национални условия.Не случайно ГЕРБ ,ДПС и компания от всички "цветове" свързани ограбването на страната са в истерия.
103
0
 
8
 
! Отговори
ера преди 1 година
Кире, марш да гниеш в Канадата. Пък може да ти излезе късмета и да ти падне самолета в алтлантика на път за там. Ще си спестиш мъките
102
0
 
7
 
! Отговори
Хайде преди 1 година
Сега дай пример как се купува еднопосочен билет за Канада !
101
0
 
1
 
! Отговори
ПП дипутатин преди 1 година
Търсми честни,смелии и горди със свободен дух и лично мнение от другите партии да ми правят като ветера.
100
0
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Тоя като го видя и сменям канал ,а новините гледам само в Ютюб за да мога да го превъртам.Голям дразнител като от ония сектанти дето обикляха ти го гониш он ти се усмихва и продължава да ти говори за фантазиите си...
99
0
 
1
 
! Отговори
Мистър Паъдаря преди 1 година
Куул мен ю ври клевър джентъл мен ,ме стюпид вилиджер воте фор ю,бът ю фък май мани .Ю столе фром ме 30% оф алл май мъни.Аем нот хапи вит ю! Го бак то ю хоме ме нот стюпид къстъмър оф йор лаес ениморе ме болкан -болкан ю мека китка лайер.
98
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да се плюе по Кирил Петков, определено е по-добър премиер от един пожарникар!
97
3
 
14
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
Много неприятен,грозен,противен и *** тип
96
3
 
13
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Умните и образованите , които гласуваха за сбирщина от дребни финансови шмекери да се радват на успеха си. Събрани от Канада до Израил, с широки отворени уста, дойдоха да лапат. Но даже и за това трябват специални умения, първо да чиракуват 5-6г. при БСП.
95
2
 
12
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Не му вярвам вече на Кирил Петков ..неговият популизъм с режисьор от ул Козяк-САЩ посолството.
94
3
 
14
 
! Отговори
ЯСНО КИРО ПР. преди 1 година
Всеки негов опит да състави изречение започва с думата Ясно.Не му е ясно,че е жалък,Ясно е че се е продал.
93
3
 
21
 
! Отговори
то бива бива преди 1 година
Този ще счупи рекорда на Гинес за лицемерие.
92
1
 
14
 
! Отговори
Кирил преди 1 година
Показах на тея хора как са мятам и колко са раздавам.
91
3
 
19
 
! Отговори
Защо преди 1 година
Защо този не е подгонен от Гешев? Кирчопросто заедно с цялата банда антибългари -са за съд и затвор, а не с куфарите по незнайни страни!