Бойко Борисов: Румен Радев ме обиди много като ме сравни с Кирил Петков

Настоява да се проверят действията в неговите мандати
Обновена: 8 авг 2022 10:33 | 8 авг 2022 10:12, Росен Стойчев
415
Бойко Борисов: Румен Радев ме обиди много като ме сравни с Кирил Петков
Снимка: БГНЕС

„Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби.

Още по темата
Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл. Ако иска, може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме”, обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му, когато ГЕРБ са дошли на власт, веднага са премахнали посредниците от газа, които сега са възстановени. Според него те крадат над 120 милиона лева на месец.

Той коментира и протестите на „Демократична България”.

„Помня, когато издигнаха Лозан Панов за кандидат за президент, символ на правосъдието. След това отидоха и клечаха пред Президентството и подкрепиха Радев. Отровното трио отидоха двама от тях да протестират срещу третия, който стана министър”, каза още лидерът на ГЕРБ.

На въпрос трябва ли България да има договор с „Газпром”, Борисов каза следното:

„Не. За първи път връзка с Гърция започнах да правя аз. Не сме чакали 10 години. Иван Костов защо не я направи? Когато изплатихме пенсиите, които вдигна Станишев преди да си тръгне, се заехме и с тази задача. Всичко можеше, ако не се правеха на фалшиви герои”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
16
 
16
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Прав е да е обиден - Т_и_к_в_у_н_а поне проявяваше сдържаност и не крадеше толкова очевадно. А за 12 години на власт така и не успя да оплеска пейзажа толкова, колкото Кирчото и случайниците му за една.
36
12
 
18
 
! Отговори
Не успя преди 1 година
Остаря, Баце, а мисля че и лафовете ти се изтъркаха и под тях започна да прозира същността ти на охранителче на Тодор Живков, който искаше да стане като него, но в демократична държава. Еми, Баце, да ти кажа, тва не е възможно, а ти си изпусна ИСТОРИЧЕСКИЯ шанс да останеш в историята като нещо подобно на демократ, като подари властта на ДС като им партнираше срещу ПП. Сори, че така ще те разочаровам, но не успя да си надскочиш мутренската същност. Ти, баце, не си комунист, но не си и по-добър.
35
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България не трябва да има никакви отношения с фашистка Русия... Всичко свързано с тази пропаднала държава ни дърпа назад от прогреса.
34
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох - ГОРКАНЧО - че не е ли вярно - имате еднакви чекмеджета
33
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При още една липса на мандат за Герб и 4-ри год друго управление Герб ще се разпаднат
32
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е защо се "сърди", като хапват от една паница. При положение, че е против руския газ, който го ИМА и е ЕВТИН, това означава едно - и той слушка общия им господар с Петков и е за режим на тока през зимата.
31
11
 
4
 
! Отговори
Анти Тяло преди 1 година
Борисов е прав да се сърди...в пъти е по-*** от Кирил!!! Няма обаче да осъзнае, че той и мутрите около него са котвата на инак добре структурираната ГЕРБ!!!!
30
5
 
4
 
! Отговори
Фърчилото преди 1 година
А бе Борисов що се гневиш на из *** ното фат маче от Нинова.от
29
8
 
5
 
! Отговори
до до 5 преди 1 година
Ако те залупкам по кухата тимберица, ще ти се привиди Кирцата пак премиер, пенсионер!
28
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде връщай се Бойко! Време е за мъжкари!
27
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е лойтака да се сърди, няма нищо общо с Кирчо. Оня поне е образован и може да си нашише името за разлика от банкянския ром, дето се снима гушнат със Семерджиев наркомана убиец като любовници.
26
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макар да не харесвам Б.Б., но и аз щях да се обидя на негово място. Всеки, когото сравнят с К.П. би трябвало да се обиди кръвно. Такъв циркаджия като К.П. нашата история не познава.
25
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е най наглия крадец на България и перманентен лъжец!Тоя заедно с Дянков, държаха пенсииите на 100 Евро на месец 10 години! Всяка година през декември отчиташе излишък, които беше правен изкуствено от 3,2 млд ,които за два дена разпределяне на тъмно между неговите пътни фирми, а те му връщаха 40%.Негови са думите че пари дадени за пенсии и заплати няма как да се откраднат и за това не трябва да се вдигат пенсииите, умора хората от глад. Иначе даде на руснаците 5млд лева за газопровод и гл
24
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е прав президентът като сравнява пpocт харвард с тикварска еднокнижна мутра.
23
8
 
26
 
! Отговори
Съдебна Реформа преди 1 година
Прокурора Иван Гешев е адвокат на престъпника Бойко Борисов - просто прекрасно!
22
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Борисчо, направил ти е комплимент.
21
5
 
16
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Ами хайде провери как се пише, драги! Неграмотниците от младите поколения станахте твърде нагли. Чак пък забележки ще ми прави, пубертетът...
20
8
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
На изборите да изметем азиатската сгaн в Сибир!!!
19
9
 
14
 
! Отговори
Борисов убива в ЕС преди 1 година
ОПГ на Борисов изнася тероризъм в Европейския Съюз,преследват хора в целият Съюз!Терористите на Борисов - Юлиян Борисов Перник,Румен Николов Пашата,служители на МВР и ДАНС!Жертвите немогат да се спасят от мафиота Борисов !
18
8
 
12
 
! Отговори
ТЪПА ТИКВА преди 1 година
Много е голям, всичко прави той с тия две ръце, просто е велик.Днес най голямото завоеваное е да си *** със "З" на края!!!