Петков ядосан: Съдя Борисов за половин милион лева, омръзна ми

Обясни решението заради твърденията за посредници
Обновена: 24 авг 2022 16:37 | 24 авг 2022 16:34, Росен Стойчев
542
Петков ядосан: Съдя Борисов за половин милион лева, омръзна ми
Снимка: БГНЕС/EPA

"Току що заведох дело срещу Бойко Борисов за клевета за половин милион лева. Този човек вече е осъждан за клевета, доказан лъжец. Омръзна ми да слушам всичките му лъжи за посредници, за комисионни, за всякакви клевети, за които той непрекъснато говори навсякъде".

Още по темата
Това обяви пред Нова председателят "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

По думите му арестът на Борисов “е само първата стъпка”. Петков заяви, че жалбата за клевета е подадена заради думите на лидера на ГЕРБ, че заедно с Асен Василев са взимали комисионни и средства от посредници за газа.

Кирил Петков обясни, че цената на газа, която е била договорена, е била под 30 евро. „Ние ще продължим работата, антикорупционната комисия ще бъде първа цел, второто нещо е, че ще продължим увеличението на пенсиите и ще увеличим минималната работна заплата”, каза той.

Бившият премиер обясни, че има проблем в правосъдната система. "Докато не си оправим правосъдието няма как да си довърши работата, но нашата идея е след 2 октомври да направим точно това", подчерта той.

През последните седмици Бойко Борисов и негови партньори непрестанно критикуват действията на Петков като премиер. Настояват, че неговото правителство е договаряло енергийни доставки през посредници.

Днес обявиха, че умишлено са били договаряни по-скъпи доставки. От предходното правителство на няколко пъти отхвърлиха тези твърдения.

Петков е решил да започне дело по въпроса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
5
 
55
 
! Отговори
перко преди 1 година
Киро незнам дали ще осъдиш Борисов за половин милион но теб и Кокорчо България трябва да ви съди за милиарди!
359
3
 
34
 
! Отговори
Оказа се, преди 1 година
че Киро *** може да съди само така трите на Линда и парапета на Въглена. За друго на става,защото много му идва белото.
358
3
 
46
 
! Отговори
Психолог преди 1 година
Другарю Петков, Кики, я по-добре си смръкни една "пътечка" бело ! Не можеш да се видиш колко си незначителен в сравнение с Борисов ! Ако продължаваш да джавкаш като пинчер, най-много да отнесеш някой ритник ! Усещаш ли колко си лек ?
357
3
 
45
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
И тоя песоглавец ,Про100 Киро , се нареди заедно с Корнелия Нинова и Мая Костинбродска на опашка да съдят Борисов , защото Борисов им причинявал мравучкания и газове ! Толкова завоня около "Пълен Провал" , че май са се нас.ра.ли тия с мравучканията.
356
10
 
15
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
ЛЪЖЛИВОТО КАНАТЧЕ КИРЧО, ЩЕ СЪДИ БАТЕ БОКИ, КОЙТО КАКВОТО Е КАЗАЛ Е ПРЕД ПОСЛЕДНО - И ДВАМАТА СА ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ ДА СИ ОРГАНИЗИРАТ ЕДНО ПУБЛИЧНО НАДЛЪГВАНЕ - КОЙТО ПОБЕДИ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.
355
2
 
29
 
! Отговори
ПП партията преди 1 година
Порноо Партия или най-новото Пропадна Партия всичко така върви с ПП
354
3
 
36
 
! Отговори
Тоя е ЛУД човек преди 1 година
Какви избори го гонят? Тоя безумец дори след вота на недоверие СЕ ПРЕДЛАГАШЕ пак СЕБЕ СИ ??? Лудост ли е това, наркотици ли взема? Само едно е сигурно Киро не е добре и също няма никакви шансове --- хората го презират и се гнусят от Кирооо каквото и да прави вече няма работа и място тук у нас освен ако не иска в затвора или лудницата да постъпи.
353
2
 
28
 
! Отговори
da преди 1 година
Ще го осъдиш ама друг път. Голям е артист точно преди избори.
352
3
 
34
 
! Отговори
Това е то да си Киро преди 1 година
Така действат предприемчивите бизснеменчета деца на богати родители. Наглост, арогантност и пълен непукизъм и безсрамие !!!
351
2
 
30
 
! Отговори
Някой да го изчегърт преди 1 година
Тоя Киро такава лепка досада нахален като конска муха трябва му плекалка ако много иска да е в България да го турят у затвора да му се порадват хомосексуалистите там.
350
2
 
38
 
! Отговори
офф преди 1 година
Киро, бегай далече ве. Безсрамник вън от България нищо не става от теб, затова си избягъл от тук! ходи да лъжеш другаде! Само ГЕРБ!
349
1
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не съм фен на Слави, а още по-малко на чалгата, но мога да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ, за това, че ни отърва от неадекватните.
348
1
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Кирчо, стана за смях! Не се показвай повече да не се излагаш. Много те е страх от Бойко май. Хаха
347
1
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Жалкото е , че винаги е имало предатели и сега ще се намерят такива , които ще гласуват за тези , които за кратко време ни върнаха 30 г. назад.
346
2
 
31
 
! Отговори
ЖУРНАЛИСТ СЪДИ КИРО преди 1 година
Съда да ПОСТАНОВИ : ДЕПОРТИРАНЕ НА КИРО-МИГРАНТА - НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ 500 000 КМ ОТ БЪЛГАРИЯ....!! ....
345
1
 
27
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До 373не можех да повярвам как сръга в корема нахалния журналистИскам да ти кажа, че ако мене така ме сръга в корема, ще го отнесе яко! Те ще ни разтърват сигурно, но дотогава вече ще бъде с бушонирано дясно око, сцепена долна устна и избит преден зъб!
344
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подал жалба за клевета срещу Б.Б. в Районен съд за 500 хил.? То това от къде и да го погледнеш е ... Районен съд гледа дела с интерес до 25 хил. Дори и да преразпределят на СГС, петитума куца *** куца. За да разгледа съда основанията, трябва да изиска документи с гриф секретно, отиде за следващите избори. Изборна пушилка.
343
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тати ще му помага в съденето.
342
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ДДРОнег 370 ХА,ХА,ХА! Е ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ НИКОГА НЕ ЕИМАЛО! КОЛКО ЧИСТ БИЛ! МАЙКО,МИЛА! ЛЪЖЕЦ ОЩЕ ОТ ПЪРВОТО СИ ПОЯВЯВАНЕ! ТА ТОЙ ВСЪПИ В ДЛЪЖНОСТ НЕЗАКОННО И С ЛЪЖА! СЪДЪТ ГО КАЗА,НО ТОВА БЕШЕ ПРЕМЪЛЧАНО И ЗАОБИКОЛЕНО! Е,НАЛИ НИКОЙ НЕ Е НАД ЗАКОНА-ТАКА КАЗВА КИРИЛ,НО ЗА НЕГО МОЖЕ И НЯМА ЗАКОН! А ПЪК ЧЕСТНАТА ДУМА ЗА НЕГО Е НЕЩО НЕПОЗНАТО.
341
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
К.Петков е много злобен индивид! Лицето му винаги излъчва злоба. Злобата е свързана с оглупяване. Поведението на Петков подсказва едни диктаторски мераци. Добре е, че се разкри!