Петков увери: Ще отидем на консултациите при Радев

За нас хартиената бюлетина е вододел, обяви бившият премиер
25 окт 2022 19:12, Красимир Ангелов
29
Петков увери: Ще отидем на консултациите при Радев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ще отидем на консултациите за съставяне на правителство при президента Радев, заяви лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков пред bTV.

Още по темата
"2022 г. явно ще свърши с по-добър резултат от очакваното, съществуващият бюджет и в момента имаме излишък, явно служебното правителство харесва този бюджет, за да го продължи занапред и ако се сложат правилните икономически очаквания за растеж, правилните капиталови разходи, този хипотетичен бюджет би завършил с минус 4 млрд", посочи Петков.

"За нас хартиената бюлетина е вододел, всички наши коалиционни партньори на промяната трябва рязко да се разграничат от хартиената бюлетина, защото това отваря вратата на злоупотребите по време на изборите. Знаем как се случваха нещата, с чували с бюлетини, с подправени протоколи. Не можем да разрешим България да се върне назад“, посочи още Петков в предаването "Лице в лице".

"Моят призив към БСП и миналата седмица, и днес е да преосмислят тази позиция. Не можем да си позволим да имаме коалиция на хартиената бюлетина. Най-критично следващите седмици ще бъде да гледаме дали едни партии са готови да правят истинска промяна или само ще говорят, но реално ще върнем България назад,  добави бившият премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
Михаааал преди 1 година
Кире и армаган да му взеш, и да питаш пай Петко кво да му кажеш.
21
2
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
КИРООООО ЗА ЗАТВОРА СИ ЦЕЛИЯТ А ОТБОР ДЕТО ПОТОПИХТЕ БЪЛГАРИЯ УДАВЕТЕ СЕ ВЪВ ВАШИЯТ ВОДОВЪРТЕЖ БЕЗСРАМНИ ЛЪЖЦИ
20
0
 
0
 
! Отговори
Пак е Славчо преди 1 година
Македонияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя !
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що за наглост! Да изчезваш веднага, Киро просто.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако машинния вот не бъде отменен, трябва да има масови протести в цялата страна, едновременно. С тази чудовищна гавра с избирателите, се въртим в кръг и пропадаме...Тях, бълха ги ухапала. Налапаха се, ние ще плащаме.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Дневникът е подправен" излезе на екрана, на три от машините. Слумайно са ги пропуснали, другите са покрити. За какво ни имат нас? Само слепец може да отрече, че машинния вот бе манипулиран. Не, на мадуровските машини. Които надуват резултатите на ПорноПартията на некадърниците.
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП треперят от страх, да не бъде премахнато машинното гласуване, защото тогава ще получат 5%. Ка може цяла Западна Европа да гласува с хартиени бюлетини, а ние, не? Германски съд, доказа, че с машинен вот се манипулират изцорите. "Чувалите" в Костин брод са измишльотина на Мая Манолова, за което си призна.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагльо да не пропуснеш едно глъ глъ да му направиш на кауня дето те създаде или поне реализира.
14
1
 
10
 
! Отговори
анонимен до 17 Анон. преди 1 година
Толкова са умни харвардските студенти, че в състезание по дебат със затворници от най-строго охраняван затвор в Ню Ѝ***, губят дебат на тема " Трябва ли деца на нелегално пребиваващи емигранти в щатите да могат да се обучават в държавни училища. Капацитета на такива студенти го видяхме и в експерименталното безумно ръководене на държавата ни. За такива има само едно определение--случайници.
13
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Проблем в софтуера само в една машина автоматично означава, че всички устройства са компроментирани, коментират пред Труд компютърни специалисти.Почти цяла Европа не ползва машини, а в Германия и др. западни страни са забранени за ползване със закон. Някои партии ни пришиват към третия свят и за това държат на машинния вот, който е твърде опасен според наши и чужди ай ти специалисти.
12
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил Петков е завършил Харвард! Харвард университет номер 1 в Света за 2021-2022 г. и там не попадат случайни хора без умствен капацитет, като повечето ни политици в България! Името му е символ на изключително високо ниво на висшето образование и научните изследвания!Само два български университета са включени в световната класация: Софийският университет Св. Климент Охридские на854 позиция!!! И МедицинскиятуниверситетСофия,на 1296!!!Направи си сметка къде е Кирил, а къде е Борисов
11
12
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
За съжаление дори президента се предаде, направи завой и започна изненадващо да лази, аз два пъти дадох гласа си за него за съжаление! Сал едни Кирил и Асен ни останаха като мъждукаща надежда, че в България нещата ще се променят щъм добро за народа!
10
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах го тази вечер няколко заучени опорки и каквото и да го питат отговора един и същ. Сякаш гледаш робот.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най добре при Зеленски и Путин да ходиш
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По добре да ходиш на Канада
7
2
 
16
 
! Отговори
а тати преди 1 година
Петко, какво ще ни увери, ей, болно за власт семейство?!
6
3
 
18
 
! Отговори
даа, вододел преди 1 година
ако не са машинките тоя курулиран мошеник няма да додрапа и до 10%, прав е - ако са честни изборите, за него играта свършва
5
17
 
7
 
! Отговори
Браво на Петков преди 1 година
Със знанията си ги стъпчете тези прос ти и некадърни крадци от ГЕРБ , и ДПС, т.е. мафията. Всичко най- добро направихте за България, но тия са алчни за техните обръчи от фирми, и искат далавери. На Радев гугутките скоро ще отлетят, прос ти некадърници.
4
8
 
9
 
! Отговори
Свърши се отдавна. преди 1 година
България е на автопилот от 33 години. Единствено Тодор Живков беше НАЙ-СЕРИОЗНИЯТ ПОЛИТИК! Но Тодор Живков беше един и ще си остане един. Сегашните са просто някаква сянка, спрямо него.
3
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дупката у бюджета е много голяма а няма кой да дава пари.Света се готви за голяма депресия и трета световна .Рей Далио сам каза че запада умря.И САЩ в най голяма степен .Той е създател на един от най старите хеч фондове 150 милиарда.Топ капиталиста на САЩ обяви смъртта на капитализма.Питата го в кво да съхраняваме стойност и дори той не можа да каже.Вече не е шеф на фонда си.До няколко години се очаква един милиард души на планетата да гладуват и не щото няма земя или от климата а от капитализма