Рена Стефанова: Някои партии се готвят за избори

Търсят решение за хартиената бюлетина
3 ное 2022 23:40, Росен Стойчев
12

"Продължаваме промяната" никога не е била на друго становище, освен на това, че оръжие следва да се предостави, защото говорим за нападната страна. Цивилизованите страни защитават слабия и този, който страда.

Още по темата
  В никакъв случай това не ни въвлича в конфликта. Никоя от държавите, които подкрепят Украйна, не са станали част от конфликта и не би могло да се разсъждава в тази посока", заяви депутатът от "Продължаваме промяната" Рена Стефанова в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ ще дадем всичко, което можем да си позволим и разполагаме с него, а ние в замяна ще можем да получим по-модерна техника.

Нейното мнение е, че някои политически партии се готвят за избори и бързат да решат въпроса с хартиената бюлетина.

"Връщането на хартиената бюлетина ще ни върне във времето, когато имаше много невалидни бюлетини. Така е много по-лесна манипулацията. Приемаме факта, че сме втора политическа сила и си заявихме приоритетите. Ще подкрепяме, което и да е правителство, ако се сформира, но по тези приоритети", каза депутатът от "Продължаваме промяната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 1 година
ЧЕ ТЕ ОТ КАКВО ДА ЖИВЕЯТ ГОРКИТЕ...??? НАЛИ НИЕ ,,БАЛЪЦИТЕ'' СЕ ГРИЖИМ ЗА ТЯХ !!!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАГЛИ, АРОГАНТНИ, ЗЛОБНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КРАДЛИВИ ОТРОЧЕТА.......
4
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ами отиваите на фронта защо ме намесвате в конфликта сащ русия никаквооръжие за украина избори 2023 г хора които ни вкарват във воина нямат мястов нс
3
1
 
6
 
! Отговори
Боже, глупачката преди 1 година
Каква глупава кокошка. Какъво тъпо пернато е тая. Има ли дори едно твърдения което ни би будило смях в разумния човек? Тя щяла да праща оръжие, като всички, и като всички била в безопастност? И после, най-добрата приятелка Америка ще й достави новички оръжия? Боже!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди когато беше гласуването с хартиени бюлетини,във Хасково градът е 25000 души а имаше48000 гласували.Е за това е борбата.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОЛИТИЦИТЕ НИ УБИВАТ !!!