Фешън съвети - как да се обличате за офиса?

Ето няколко съвета, които ще са от полза
22 ное 2022 19:56, Иванка Гъркова
21
Фешън съвети - как да се обличате за офиса?
IStockphoto

За да сте фешън в офиса, не означава, че трябва да имате само маркови дрехи, обувки и аксесоари. Важното е да ги съчетавате правилно и да спазвате няколко основни правила, които ще ви помогнат да направите добро впечатление. Неслучайно казват, че с облеклото си човек може да каже много неща, без дори да си отвори устата. Пример за това са много известни личности, например Меган Маркъл и Кейт Мидълтън.

 
Когато става дума за свободното ни време, всички ние сме експерти как да го изкараме най-добре. Знаем какво да носим, за да се чувстваме комфортно. Ала с любимия спортен комплект няма как да се появиш на работа. Особено ако имаш дрескод. Но дори и без него се налага да подбираш внимателно всяко едно парче. Ала седмицата е от 7 дни и не е лесно да се намери перфектната фешън визия за всеки един от тях.
 
Ако започвате нова работа или имате нужда от промяна в облеклото, то съветите на няколко стилисти ще ви помогнат да обновите гардероба си. И най-вече да отсеете кое е подходящо за офис средата и кое не.
 
Фешън съвети – как да се обличате за работа?
 
1. Планирайте предварително визията си
 
С този съвет ще си спестите много сутрешни главоболия. Ако сте работили вкъщи по време на пандемията или пък сте отвикнали да носите по-строго офис облекло, то трябва внимателно да планирате какво ще сложите на другия ден. Не чакайте сутринта, за да мерите пред огледалото. Така рискувате много.
 
„Планирането е ключово“, казва стилистката Адриана Гонзалес-Рамирес. Според нея отделянето на време за фешън тоалет за работа ще спести много напрежение, което е излишно сутринта.
 
 
2. Изберете нещо, което ви придава увереност
 
Ако нямате възможност за нови дрехи, разгледайте гардероба си и изберете нещо, с което ще имате самочувствие. В тази връзка стилистът Стефани Валпони предлага да заложите на любимия си чифт дънки, който да комбинирате с модерно горнище, блуза или риза – обикновена или с буфан ръкави. Ако го направите, ще ви е много по-удобно на работното място.
 
Дреха, която ви стяга или ви кара да се чувствате по-дебели или незначителни, би повлияла на вашето настроение, както и на работния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като гледам спедиторката как се облича, гардеробът й ще да е 50кв.м. Всеки ден различно моделче, зимни, летни... Такава много трябва да я обичаш че не е лесно да я изтърпиш
14
0
 
9
 
! Отговори
ха преди 1 година
ФЕШЪН ,,, много хубава българска дума :) мдааа !
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грозната жена трябва да е с дълбоко деколте. То ще отклони погледа на мъжа от лицето и към това, което показва по-долу...стига да има какво да покаже.
12
0
 
1
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Иванке, питам де е Иво Гърков за втори път :)
11
1
 
4
 
! Отговори
Alex преди 1 година
До Соц. ТипЪ. Бате, ти се обличаш като дърт перверзник :) едно време в УНСС всички селтици ходеха с черни панталони с ръб, черни обувки и черен пуловер с бели конци. Жените и те в черно. А как се събличаха :) Бойко Рашков си беше все така с гнездо на главата, но черно :)
10
2
 
2
 
! Отговори
Човек в 21 век преди 1 година
Заради алчността и лошотията на някои хора аз живея зле, а не твърде добре!Аз не съм ли човек?Къв е проблема?
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера предлагахте "Бюти" съвети, днес "фешън" съвети... Моля като ползвате гугъл преводач, поне превеждайте докрай вашите стюпид статии! Или ппишете направо на английски
8
3
 
11
 
! Отговори
Важното преди 1 година
Да се вижда добре очертанията на дупеето и гърдите като за гърдите е важно да се носят такива дрехи, че да се виждат и личат как са настръхнали зърната.
7
2
 
12
 
! Отговори
Прашки преди 1 година
Лесни за сваляне полички, дамски панталони с ципове отзад за бърз достъп за бърз офисен секс.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един стилен анцуг от пазара и сме готови!
5
1
 
8
 
! Отговори
Набор 93 преди 1 година
Аз съм 29 годишен, но като цяло се обличам като соц. тип. Имам гъста коса, сресвам я назад или леко настрани. Нося ръчен часовник със стрелки. Обличам палта, сака, ризи и блузи. Нося панталони и обувки. Много рядко може да сложа кожено яке или шушляково яке, дънки и маратонки за нещо неангажиращо да се поразходя някъде примерно... А в анцуг само в къщи.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно пък Мегън Маркъл да ми я дават за пример, с тяло като талпа, върху което и най-скъпите дрехи изглеждат като втора употреба.
3
3
 
7
 
! Отговори
Безплатен Съвет преди 1 година
Отивам към офиса винаги със специалният си широк, абсорбиращ панталон, който не само абсорбира изцяло пyфни и пъръдни, но и в крайни случай няколко къса лаѝнаци. Пробвал съм го - действа! Цял ден веднъж в офиса бях oaкaн дори пиках вътре.. не съм ходил до тоалетна и после в таксито и вкъщи всичко е точно.
2
0
 
14
 
! Отговори
ама момите преди 1 година
в офисите и говорителките в телевизиите са по потници
1
0
 
15
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
Къпете се, перете си дрехите, миите си зъбите, ползвайте стикове и дезодоранти... както и да се обличаш, не спазваш ли елементарна хигиена - файда от дрехите....