ПП отвърна на Радев: Вкара мутрите в управлението на страната

Продължават репликите между президента и партията на Петков и Василев
320
ПП отвърна на Радев: Вкара мутрите в управлението на страната
Снимка: БГНЕС

"Г-н Румен Радев е този, който каза: „Мутри, вън!", а след това върна мутрите в управлението на страната."

Още по темата
Това се казва в кратка позиция на "Продължаваме промяната", изпратена до медиите от пресцентъра на партията.

Повод за реакцията на партията на Кирил Петков и Асен Василев стана коментар на държавния глава от Тирана, където Радев посочи, че е бил излъган, като се е доверил на "Продължаваме промяната".

"Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна. За съжаление, българите получиха лъжа. Ще надживеем тази шарлатания", посочи президентът.

Президентът изтъкна, че не е добре за Европа България да бъде държана извън Шенген, тъй като покрива всички критерии. По думите му решението е продиктувано от субективни причини, когато една или две държави не ни подкрепят за шенгенското пространство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно Киро и Асен са забравили, че президентът Радев докара именно тях двамата, сложи ги във временното правителство, а след това и начело на редовното правителство. Забравихте ли, хубавци?
60
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро и Асен убиха желанието на Българите за промяна!! Те накараха българина да съжелява за времето когато ГЕРБ бе на власт! Факт. А може и това да е била целта на този политически проект...
59
4
 
16
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 година
Киро *** скача по трибуната вика и крещидайте ми пари!
58
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП днес след това изказване загубиха поне 5% вероятно ще загубят още 5% от хартиената бюлетина. Народа лека полека си отваря очите и вижда разрухата, която ни докараха тези невежи умници.
57
6
 
18
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 година
Абсолютна истина..
56
12
 
10
 
! Отговори
д преди 1 година
най-трагичното е че все още има гъбички готови да вярват на бате след 12 години феноменален Шенген, успех и страхотно развитие на дъното на блатото!!
55
12
 
6
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Мото : Вземеш властта , па режеш , режеш... Заглавие : На проф. д-р Николай Габровски :Имаш вече подготовка - дългосрочна тренировка. На гербери си услужил и властта си заслужил . Депутати в Парламента , не изпускайте момента ! Пак да герберясаме , пак така я фтасахме ... Автор: Георги Илиев Митев.
54
3
 
4
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Радев не го харесвам, но има добър пиар или добър съветник психолог. Ако говори Радев и върши нещо дори избирателите му се шокират. После някой го съветва и добре излиза от ситуация. Има страничен стратег при него. Понякога стратега му доста добър и ако излезе от сянка поне да го видим за какво иде реч ще е добре.
53
4
 
10
 
! Отговори
бивш служител преди 1 година
Мутрите ги вкарахте всички вие, които отидохте да гласувате за тях ! Вече колко години си ги избирате, защото се страхувате за административната си службица ! Запомнете, че няма незаменими - и вас ще заменят тези, които са ви назначили по разни областни администрации !!!
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Монголия два дена вече има масови протести по повод установени кражби на въглища за няколко милиарда долара. Днес има съобщение от Китай, че в Китай са екзекутирали чиновниците (длъжностните лица), които са виновни за кражбите. Монголия изнася огромни количества въглища в Китай, установемни са разлики в отчитанията.
51
9
 
12
 
! Отговори
Vans преди 1 година
Г-н Румен Радев е този, който каза: Мутри, вън!", а след това върна мутрите в управлението на страната - за жалост много вярно
50
6
 
15
 
! Отговори
ОТ ПРОЗ ШАПКАР преди 1 година
ЗАПОЧНА КАТО КОКОШКАР ШАРЛАТАНИН, КАТО НАЗНАЧИ ДЕСА НА ДВЕ ДЛЪЖНОСТИ ДА ДУА! ЕДИН МАНДАТ СЕ УЧЕШЕ И НАКРАЯ РЕШИ, ЧЕ СИ ИГРАЧ НА ЕДРО И СИ НАМЕРИ МАЙСТОРИТЕ - БАШ ШАРЛАТАНИТЕ КИКИ И АСЕНЧО!
49
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте давали трибуна но тези Б.О.К.Л.У.Ц.И
48
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато са прави са прави, Радев се мота 2 месеца за връчването на мандата. Изчака ги тия да си върнат хартията и сега философства. Мутрите намериха с какво да го държат щом поведението му е неадекватно. Прави впечатление, че и герберите не реват срещу него, преди с него лягаха, с него ставаха.
47
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откак изгонихте Газпром от България станахте шарлатани за Радев. Ако бяхте си кротували за руската газ щяхте да сте добри момчета.
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хмм, значи ПП- бъдещите мутри, се сърдят на старите мутри, че се опитват да им отмъкнат ресурси под носа. Браво!
45
7
 
4
 
! Отговори
12 години преди 1 година
12 години успех на герб, подкрепени от руския льорчик
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
42 Луфтерите от ПП ни натресоха пак руска газ, само че по -скъпа. Чрез посредници. Да кажат къде са парите от комисионните и лъвчета отгоре.
43
4
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Че Радев ги домъкна и инсталира - така си е. Виновен е спор няма. Но тези наглеци от ПП просто преминават всякакви граници на приличие с лъжите си. Най-трагичното е че има 20% от населението, които им вярват.
42
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са същите крадци като ГЕРБ, но с тази разлика, че ГЕРБ поне правеха нещо, строяха колкото да замажат очите на народа. А тези от промяната само крадат, без нищо друго да правят.