Христо Грозев с коментар за Елеонора Митрофанова

Днес дипломатът се яви във външно министерство
29 дек 2022 19:40, Росен Стойчев
123
Христо Грозев с коментар за Елеонора Митрофанова
Снимка: БГНЕС

"Руският посланик Елеонора Митрофанова казва, че не знае защо съм в списъка на Русия за издирване, но че "няма да го преследваме по света, просто напомняме, че не е желан тук".

Още по темата
И така.. те ме "искат", за да ми кажат, че не ме "искат"?", написа в профила си в Twitter журналистът Христо Грозев, съобщи Bulgaria ON AIR.

Митрофанова коментира казуса с Грозев с думите: "Това, че Грозев е обявен за издирване в Руската федерация, не означава, че някой ще го търси по цял свят. Това трябва да се разбере много ясно. Тоест, той си живее някъде си, и това е. Никой с нищо не го заплашва. Просто това е предупреждение от типа на "повече тук не идвай".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
25
 
17
 
! Отговори
До 66 преди 1 година
И кой по-точно нашества в страната им? Вие русофилите , вече толкова се омотахте в лъжите си, че сами се объркахте.
62
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Експертите са сигурни, че с времето ситуацията не се е променила фундаментално. В съвременна Русия дори жените и децата са готови да се бият с оръжие в ръце. Освен това трябва да се вземе предвид огромният ядрен потенциал на страната и наличието на една от най-мощните армии в света.
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АфганистанНе се изненадвайте, че тази разкъсана от войни страна същОсновното предимство на Афганистан е неговият труден географски релеф. В допълнение, завладяването на страната също е трудно, защото местните жители - представители на различни нации и религии - сами са във война помежду си през цялото време, така че е малко вероятно някой да успее да ги покори.о попада в тази класация.
60
12
 
30
 
! Отговори
Хохохо преди 1 година
Да стои далече и от България, и да обслужва, както досега, джентъменскитезадници.
59
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците биха предпочели да унищожат страната си, отколкото да я предадат на нашествениците, казва ветеранът от военновъздушните сили на САЩ и сега журналист Блейк Стилуел.
58
2
 
26
 
! Отговори
ТАЯ МИШКА преди 1 година
СЕ Е СКРИЛА В МИША ДУПКА
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През цялата история на човечеството в света са се случили много войни, сменили са се стотици владетели, изчезнали и са се появили нови градове и държави... Но нещо все още остава непроменено - непобедимостта на някои държави! Кои страни не бяха завладени дори от най-силните войски в света, прочетете в следващия материал.
56
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
англия подрива Европейския съюз...
55
5
 
25
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ преди 1 година
Като гледам той където мине омазва нещата и бега... скоро ще духне и от Австрия... австрийците да се пазат от него и репертоара му фафафа
54
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да наричаш Христо Грозев "разследващ журналист" е проява на тежка глупост или неизлечима мозъчна увредаПетър ВолгинАвтор: Петър Волгин
53
3
 
6
 
! Отговори
лъжа и измама преди 1 година
"Абсурдно съдебно решение", скочи Христо Грозев срещу СГССъдът обяви, че той не бил съиздател на "24 часа" и "Труд"по статията работи: Кремена Бедерева |25.07.2012 | 11:25
52
3
 
28
 
! Отговори
Дааам преди 1 година
Значи човека австриец, живее си в Австрия, сигурно плаща данъци там, обаче изведнъж някой го заплашил и решил тутак си, че е българин?!??! Що за фурнаджийски лопати? Тоя изобщо мъж ли е или някакво мекотело?
51
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците са отмъстителни. Тьотката мо.же много да си говори Грозев да се пази. Тук можеха да те пратят в Белене само ако кажеш, че не обичаш Русия. А от Белене малко се върнаха живи.
50
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво се занимава цялата държава с този агент на чужди служби, на чужди, не на български . Тези, на които е служил, ако искат, нека го пазят. Ако не, те ще го очистят, не руснаците.
49
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ШПИОНИТЕ ВЪРШАТ СТРАШНИ МЪРСОТИИ ЗА ПАРИ НО И МОГАТ ДА СЕ СБЛЪСКАТ СЪС СЕБЕПОДОБНИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА И СТАВА СТРАШНО И ЗА ТЯХ...СЕГА КАТО Е РАЗКРИТ СЕ Е ЗАВАЙКАЛ
48
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КЪДЕ СА МУ ОУРНАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПИСАНИЯ НА ТН ЖУРНАЛИСТ... НЯМА СМЕХ МЪКА АНГЛИЙСКИ ОБСЛУЖВАЩ НАЕМНИК...НА РЕПТИЛСКАТА ДИНАСТИЯ НА ОНАЯ КЪДЕТО Я ВЛАЧИХА ТРИ МЕСЕЦА В КОВЧЕГААА ЗА ДА И ГРАДЯТ ТОТАЛИТАРНИЯ КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТАНЕ НА МОНАРХИЯТА И ХИЛЯДОЛЕТНИЯ И РЕПРЕСИВЕН МИ 6 АПАРАТ...
47
1
 
10
 
! Отговори
запознат преди 1 година
До А беее Ще ходи спокойно докато не му гръмне колата с него в нея! И други могат да извършват атентати в стил Дария Дудина!
46
12
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Този е срам за цяла Балгария! Срам за Васил Лефски и Христо Ботеф, който загинаха на Шипка, сражаваики се рамо до рамо с Руските солдати-опълченци и освободители!!
45
5
 
18
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Медийния лакей на Делян Пеевски ..... ахахаххаа. За него ли толкова сте се разтревижили . Че чак и герой го изкарахте . Единствено мога да разбера платените сороски оттрепки дето им плащат за да пишат хубави работи за него . Задължително е предателите да се подкрепят взаимно. Тоя пич такива каши забърка докато беше в България докато служеше на родните мутри че не му остана нищо друго освен да БЯГА на запад . Опита се с финансиране от Пеевски да купи 24 часа и Труд ама не му се отвори парашутчето
44
5
 
16
 
! Отговори
1984 преди 1 година
КАТО ПИШЕТЕ ЧЕ Е РАЗКРИТ АНГЛИЙСКИ ШПИОНИН, КАК НЕ ГО Е СРАМ ДА Е ТАКЪВ ЧЕ НАЛИ АНГЛИЯ ОЩЕ ДЪРЖИ ОКУПАЦИЯ НА ИСПОНСКИ ГИБРАЛТАР И ОЩЕ СТОТИЦИ МЕКГА ПХО СВЕТА В НАРУШЕНИЕ НА МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ, МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ДЪРЖИ И ФОЛКЛЕНДСКИТЕ ОСТРОВИ НА АРЖЕНТИНА... ЕЙ НЕМА СЪВЕСТ ГРОЗЕВИЯ, ГРОЗНА РАБОТА...