Христо Грозев с коментар за Елеонора Митрофанова

Днес дипломатът се яви във външно министерство
29 дек 2022 19:40, Росен Стойчев
123
Христо Грозев с коментар за Елеонора Митрофанова
Снимка: БГНЕС

"Руският посланик Елеонора Митрофанова казва, че не знае защо съм в списъка на Русия за издирване, но че "няма да го преследваме по света, просто напомняме, че не е желан тук".

Още по темата
И така.. те ме "искат", за да ми кажат, че не ме "искат"?", написа в профила си в Twitter журналистът Христо Грозев, съобщи Bulgaria ON AIR.

Митрофанова коментира казуса с Грозев с думите: "Това, че Грозев е обявен за издирване в Руската федерация, не означава, че някой ще го търси по цял свят. Това трябва да се разбере много ясно. Тоест, той си живее някъде си, и това е. Никой с нищо не го заплашва. Просто това е предупреждение от типа на "повече тук не идвай".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
6
 
! Отговори
До 43 преди 1 година
Умен трябва да е в кавички!!
42
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето така се прави! Вече се вижда кой точно и колко вярва на писанията на журналиста, както и на цялата антируска, антибългарска и про-европейска "журналистика". Социологически агенции, извадки и не знам какво ...
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи са го осветили,но от това не са получили никакъв ущерб що сътрудниците Петров и Башаров не са пострадали що други от случаите,а са били в Солсбъри доказано от агенцията разследващи журналисти на Белингкат,което наверно произлиза от белинге-владеене на 2 и повече разговорни езика,през споменатите дни,но ако не са натровили семейство Скрипач,то те сами се натровили по невнимание понеж сигнала за веществото Новичок производно БОВ идва от болничните власти,екипа приел за спешно лечение хората.
40
2
 
9
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 1 година
ААААА ЕТО ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ ДВИЖИ ДЕЛОТО ЗА ЗАГРАБВАНЕТО НА ЕДНА ПРЕСГРУПА ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНО МОТА ДЕЛЦЕТО ВЛАЧИ ГОО МЪЧИ ГО ХОХОХО ГЕРОИЧНА РАБОТА...
39
14
 
8
 
! Отговори
А беее преди 1 година
Само руски лакеи могат да желаят смммъртта на човека. Точно в техен стил е. Защото разкрива Истината за тях. Не обръщайте втимание на злобата и прос.тащината! Човечеството ще върви напред и без тяхната злоба!
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТУТИПРОСТИТЕ СА ПО-ДОСТОЙНИ ОТ ШПИОНИТЕ ЕДНИТЕ СИ ПРОДАВАТ ФЪРЧИЛАТА А ДРУГИТЕ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА... ПОЗОР ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ПРИСТАНАЛ НА ДРУГА СТРАНА ДА И СЛУГУВА КАТО БЕТЕР ТУТИПРОСТА...
37
11
 
14
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Този е пътники много добре го знае! скоро ингилизите ще го капичнат както направиха с Березовски, Литвиненко, Скрипал и т.н. като припишат убийството на Путин! Лично! Ако Грозев е умен и му е мил живота веднагически ще дръпне с 200 за Москва. Жив зад решетките е далеч по-приемливо отколкото мъртав но либерален. Навални излезе умен !
36
10
 
10
 
! Отговори
моето мнение преди 1 година
Крайно време е да се заемем с ликвидацията на антибългарите като този! Крайно време е да умрем като Левски за България убивайки предателите!!!
35
14
 
11
 
! Отговори
До 34 преди 1 година
ТОЧНО ОБРАТНОТО!!! НА МНОГО ХОРА " ИМ ДРЕМЕ" ЗА ЧОВЕКА. ТИ СИ ПРОСТО РУСКИ ПАРРРРЦАЛ! ПФУ!
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия ако тръгне да ликвидира хората който говорят против нея.. икономиката и няма да насмогне на производство на куршуми. Тук по-скоро скучая е друг. Друг се цели в Грозев. И това не е Русия.
33
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА СКРИПАЛИТЕ, ГРОЗЕВЦИТЕ И ДРУГИТЕ АНГЛИЙСКИ ШПИОНИ АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ПРОДАЛИ ДУШИТЕ СИ ДА СЕ ГРИЖАТ АНГЛИЙСКИТЕ СЛУЖБИ. ПО ПРИНЦИП Е РЕДНО БЪЛГАРИЯ ДА СЪДИ СВОИТЕ ГРАЖДАНИ ЧУЖДИ ШПИОНИ АМА НАЛИ СМЕ ВАСАЛИ НА ЗАПАДА... ГЕРОЙ НИ ГО ИЗТИПАСВАТ...
32
11
 
12
 
! Отговори
според мен преди 1 година
Не Русия, ние трябва да го СКОПИМ този антибългарин!
31
3
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Така е. Агджа беше вербуван от КГБ. И минал през БГ - в хотел в Сф е живял. Той сам го каза.А Русия е в добри отношения с Турция още от времето на Кемал Ататюрк. Но не знам дали заслужават това, тъй като всъщност се ръководят от собствените си интереси, не от вашите.
30
8
 
5
 
! Отговори
Богомил преди 1 година
До Анонимен 29 Забравил си напишеш, че бабата на Грозев е братовчедка на Хитлер, че дядо му, по бащина линия е приятел на Дучето.
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Турчинщом това ви е героя замислете се що за народ сте
28
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На никой в България не му дреме за Христо Гризев или както там му е фамилията...Имаме си далеч по належащи проблеми, инфалция, оцеляване, липса на правителство и адекватна социална политика, че да се занимаваме с поредната персона на хранилката на щатите
27
2
 
12
 
! Отговори
ПОЛУ-ЛЕГАЛЕН преди 1 година
КРИЕ СЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ го ТЪРСЯТ ( като Т.Ж. преди 9 Септември )
26
0
 
3
 
! Отговори
До турчин преди 1 година
ПРАВ СИ, ПОЧТИ НА 100%. ДОБРА ЛОГИКА.
25
21
 
10
 
! Отговори
Богомил преди 1 година
Грозев разкрива истината за Русия и затова искат да го ликвидират. Горд съм, че такъв човек е българин! Извън Русия, Грозев е дълбоко уважаван и ценен. Разбира се, нашите русофили, кучетата на Путин са на друго мнение, както и Лукашенко, Ким Чен Ун, Асад и никарагуанеца! Хубава компания!
24
5
 
22
 
! Отговори
Браво бе ! преди 1 година
Тоя не беше ли от екипа "журналисти" дето даде информацията на Европейския съюз как в България се влизало за 50 евро с ? И въз основа на тази информация Холандия ни даде вето за Шенген..... Интересен ще излезе тоя наш Ицко Грозев. Дете на комунистически лакеи... Близки връзки с Делян Пеевски и други родни мафиози ... Момче за всичко на западни разузнавания ... връзки с наши оръжейни босове ... Наше момче... гангстерче с писалка.