Борисов: Хаос, разруха и застой

Очаква ГЕРБ да победи
27 фев 2023 20:15, Росен Стойчев
329
Борисов: Хаос, разруха и застой
Снимка: БГНЕС

 Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че това, което можете спокойно да обещавате, е, че в най-съкратени срокове ще го направим пак, защото това щеше отдавна да е готово. Застоят, разрухата.

Още по темата
Това, което направиха със Севера и Северозапада, спирането на „Хемус“, спирането на Велико Търново – Русе, спирането на практика на работенето в региона, продължиха да обричат този край. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца, обяви БГНЕС.

Искам да ви напомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България бяха дадени 2 млрд. евро повече и когато не останах доволен, ме извикаха и казаха, че България получава най-много“, отбеляза Борисов и допълни, че са отпуснати на България още 200 млн. евро.

Той посочи, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. „Голям срам за България – две години умните и красивите нямат План за възстановяване“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания“, категоричен е Борисов.

Той се обърна към кметовете с думите: „Осветлението не можете да си платите общините.“

Най-реалистично е ГЕРБ да бъде първа политическа сила, заяви председателят на ГЕРБ.  

Ако не се стегнем като народ да се излъчи правителство, да се мобилизираме да покрием дупките, няма шанс да влезем в еврозоната“, каза ръководителят на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
0
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
От както лицето не папа от държавната баница и не хвърля бюджетни пачки от прозорчето на държавния джип пенсията ми е с +35% отгоре.
229
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлаятани + Костовици съсипаха България.
228
3
 
10
 
! Отговори
Гоче преди 1 година
Шмекер.много бухали още му вярват.
227
3
 
12
 
! Отговори
123 преди 1 година
Борисов, вониш! Махай се! Вземи и Радев.
226
5
 
8
 
! Отговори
Статистик преди 1 година
Южен поток, Белене, Турски поток, Зелената сделка, енергийната борса и калинките на възлови места - това е приносът на банкянския комунист за тези хаос, разруха и застой. Плюс Каскета, назначен пак от Тулупа. А ако има единица за наглост "Един Боко", то нашиот Боко ще има оценка минимум 5 Боко!
225
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само ГЕРБ!!!
224
3
 
15
 
! Отговори
Ангеларий преди 1 година
Докато Тиквата не влезе в затвора няма да има оправия.
223
3
 
14
 
! Отговори
Здравко преди 1 година
Тоя освен празна и куха тиква, която носи на раменете си е и пълен психопат !
222
2
 
3
 
! Отговори
Инж+ преди 1 година
След 20 години управление на ДС(2001-2021) - наистина ПРОВАЛ!!! И к'во правим с'а???
221
4
 
8
 
! Отговори
Магелан преди 1 година
Този кочкафалия и най големия крадец в новата ни история на БГ. докато не го вкарат в пандиза доживотен затвор няма да спре да приказва глупости ?Дванадесет години неше на власт и това е най много от последните 30гд.И на второ място след продължителност от режима на най Тошо.И наглия крадец вика тръжте крадеца?И го поткрепят и гласуват за него всички който са зависи от неговото ууправление?
220
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пълен Провал 274 ГЕРБ означава на дъното на всички класации по доходи в ЕС и първи по смъртност.
219
7
 
11
 
! Отговори
Пълен Провал преди 1 година
Нали това искахте ? И за това скачахте протестърчета ? "Фамозното" управление на Пляк Пляк Де е Бе и комунистите....Ако ви е харесало, пробвайте пак ! Така или иначе на изборите ГЕРБ ще ви отнесе като бързия влак цинкова кофа на релсите !
218
21
 
9
 
! Отговори
перко преди 1 година
Като ви чета коментарите все повече се убеждавам, че българите заслужават полложението в което се намират! ГЕРБ не управляват от две години, а вие ревете срещу тях. Има проста истина :Каквото човек сам си направи никой друг не може да му направи! Чакайте Кирчо и Кокорчо да ви оправят. Най много да ви нахлузят по един скъсан чорапогащник!!! !
217
20
 
8
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Само Бойко, много е прав Бойко, Киро и компания съсипаха всичко и сега Киро сложи неговата "приятелка в листите" а ние трябва да сме послушни много глупави да гласуваме за ПП.
216
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаос, разруха и застой - достатъчно е да видите в какво превърнаха София, за да прецените и България в какво е превърната, благодарение на тая шайка.
215
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Хаос, разруха и застой" - това ли е девизът за изборната кампания на мафиота от СИК - Тиквата??? А може би така изтъква главните си достижения от времето, когато се преструваше на премиер и си тъпчеше чекмеджетата?
214
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лойко,кога ще умиришеш трапа ?
213
11
 
32
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Човек трябва да има усет и кога да се оттегли - в противен случай става или противен, или на посмешище. Два мандата, не повече - иначе се създават тирани от източен тип...
212
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП-ДБ = герб = Тиквата -- браво, браво, хората почнаха да схващат за какво иде реч, бавно, но славно. В парламента гласуват единно помощи от бълг. бюджет за американската война в украйна, а за нуждите на българите в България казват -- няма пари.
211
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ=ГРАБИТЕЛИ,ЕРБАПИ,РАЗБОЙНИЦИ,БАНДИТИ !!