Реакцията на институциите при потопа по Южното Черномориео - светкавична

Обстановката в Царево се успокоява
181
Реакцията на институциите при потопа по Южното Черномориео - светкавична
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тази сутрин отново се чух с хората в щаба в Царево. Там постепенно се успокоява обстановката. Това каза премиерът Николай Денков, който отговаря на въпроси на граждани и медии по време на живо излъчване във Фейсбук, предаде БТА.

Още по темата


„Пуснато е електричеството навсякъде, пусната е водата. Все още има проблеми за пиене, но за битова нужди може да се използва. Има все още проблеми с пътищата. Постепенно, с помощта на МВР, се изнасят летовниците. Все още има затруднения заради разрушените мостове и нарушената настилка“, коментира премиерът за наводненията вследствие на проливния дъжд.

„Очаква се през следващите дни да се оценят най-спешните ремонти, които трябва да се направят. Веднага ще бъдат отпуснат средства, за да могат да започнат ремонтите през Агенция „Пътна инфраструктура“, допълни още Денков.
Министър-председателят определи реакцията на институциите като светкавична.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: ЦаревоДенков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хахахахахаххахаха......."светкавична" била реакцията. Денков Светкавицата изпревари и Баязид Светкавицата. Смех, та да се напикаш от смех!
119
0
 
0
 
! Отговори
Shark преди 8 месеца
С какво реагира светкавично бе мушморок? С БТР-ите, които даде на Украйна и сега няма с какво да се спасяват хората, с това ли? Къде ти е армията бе денков, защо разчиташ само на доброволци? А сега ще разследваш ли светкавично незаконните хотели в района, заради които бедствието беше толкова мащабно?? Порои е имало и преди, не мисли че сме вчерашни и не помним. Но без такива щети, защото нямаше подобно безконтролно застрояване!
118
0
 
2
 
! Отговори
Антинатовец преди 8 месеца
За тези пратени министри от Козяк 16 веднага бесилото до паметника на Съветската армия и под строй един по един без право на отговор . Жалкото е че и на Радев всички министри също бяха пратени от Козяк 16 а за Радев гласува левият избирател .За това само Възраждане остана за борбата със *** и мафията.Мафията в образованието е пълна. Матурите се видя как се продават , 70000 места във Вузове и филиалчета за 47000 абитуренти празно няма и всеки стуздент с дипломи от 3.00.
117
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Баязид Денков за училите история.
116
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Светкавицата ли да му викаме вече.
115
0
 
4
 
! Отговори
Вълканов преди 8 месеца
Преди да заличавате тари бакии на строителите, проверете как така и защо мостовете се срутват и лъска истината на калпаво строителства.Мостовете на Колю Фичето още са здрави,а новоростлоените серутват, чедаже има жертви.
114
1
 
8
 
! Отговори
Козяк 1 преди 8 месеца
Денков е рожба ,на това пласмасово правитетелство,което днес го има- утре го няма..
113
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя е класически мушшмурок..
112
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Шапки долу!! пред министър-председателя Денков.
111
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Из учебника за началници: човек не може да поправи себе си. Затова трябва да възпитава подчинените,
110
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Реакцията на институциите при потопа по Южното Черномориео - светкавична"-------------------След дъжд- светкавична качулка. А за превенция и дума няма да обелваме, че да не разваляме рекламната кампания на посолството.
109
0
 
11
 
! Отговори
Ни лук мирисал преди 8 месеца
До сега не бях чувал някой да реагира по какъвто и да е начин срещу природно бедствие.А в Страната на Абсурдите се реагира СВЕТКАВИЧНО. И как точно реагираха свткавично политиците??? Като спряха дъжда ли? Че то няма и една ракетна площадка за разбиване на облаците.То и занапред ще е така.Ще се реагира светкавично.Гърците и турците поне си мълчат като се случи такова нещо.Но другаря Ганчев по гръб не ляга,реагира винаги СВЕТКАВИЧНО.
108
0
 
14
 
! Отговори
Мишо преди 8 месеца
За съжаление в тази държава всичко се гради от граждански ентусиазъм и се руши от политически обещания.Светкавична ерекция е получил някой новинар, като е разбрал какъв мазен материал от нещастието на хората ще скалъпи. Новинарите сте като мършояди, за какво ги правите тези репортажи вие дори не сте съпричастни - нито със загинали нито с разорени.Държава на смеха сме! Трагедия.
107
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво на Борисов и Правителството. Изкозируваха на СултанКомун Путин и спряха Бурята и Торнадото да руши Руските Хотели и сараите на Ахмед Доган! Браво! Машааала на КомунАллаха!
106
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво на Борисов и Правителството! Спряха Торнадото и Бурите да разрушават Хотелите на Руснаците и Сараите на Ахмед Доган! Браво! Машааала на КомунАллах!
105
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
БРАВО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! СВЕТКАВИЧНА РЕАКЦИЯ! ПРИ БОРИСОВ НИЩО НЕ СЕ ПРАВЕШЕ.
104
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази костенурка Денков , по-добре да се не показва повече ! Институциите се изпокриха в това бедствие .А къде е ЕС да ни помогне в този момент, както ние помагаме на много държави -няма ги никакви ?
103
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз Брудяга се начичам и на морето, като има бури, ученичките обичам.... Ааа ..Аааа ...ааа А .. Ученичките Обичам!
102
5
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 8 месеца
До СИБИР 99 Да живее братска Русия , ама те не искат да живеят , а да воюват.
101
2
 
21
 
! Отговори
През 1976-1976 преди 8 месеца
Приморско и Китен бяха потопени.Но тогава армията е извличала хората от къмпингите, с военна техника. Днес този молец иска доброволци. Да вземе и да се скрие, че колкото повече се появява, толкова повече на хората им опротивява. Друг е въпросът, е повече от 30 години горите ни се изсичат масова. Не само Странджа, в Рила и Пирин, в Стара планина. А що се отнася до кметовете - всичките са от една порода - крадци и мошеници - няма леви, няма десни, няма център. Всичките разписват за УПИ,