Слави пита: Нали Борисов наричаше журналистите "мисирки"?

Явно има и един мисир, коментира лидерът на ИТН
25 сеп 2023 12:26, Нели Христова
63
Слави пита: Нали Борисов наричаше журналистите "мисирки"?
Снимка: БГНЕС

"Нали Бойко Борисов наричаше журналистите мисирки. Явно има и един мисир", така лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София.

Журналистът изненадващо обяви, че напуска bTV в събота, след близо 19 г. прекарани в медията. Скоро след това се появи информация, че той ще бъде дълго очаквания кандидат за кмет на столицата от ГЕРБ.

В понеделник това се потвърди, когато ГЕРБ и Антон Хекимян заедно внесоха кандидатурата му в ОИК - София.

"Всеки български гражданин, който отговаря на условията на закона, може да бъде кандидат за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян явно отговаря на условията на закона. Но дали отговаря на условията на морала? Да приемем, че онзи ден Бойко Борисов му е предложил, вчера той си е подал оставката като шеф на новините на БТВ и днес се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. Всичко това е малко вероятно", пише още Трифонов.

Според лидерът на ИТН е "по-вероятно той (б.р. - Хекимян) да симпатизира на ГЕРБ отдавна и като шеф на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство. Разбира се, не знам дали е така, но така е най-логично. Не е незаконно, но е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
2
 
! Отговори
7/8 преди 8 месеца
Каза най - големият мисир, който 2 г си кри декларацията, докара си покрие милионите от Пеевски . В паника са - доган чисти излишните, от Кардая е недоволен, та от тези кресливи цир3каджии ли? Явно ще ги остави на реалния вот.
50
4
 
4
 
! Отговори
Не хулете своите! преди 8 месеца
Не използвахте ли вашата телевизия като трамплин към политиката!? Факт е, че БТВ и Хекимян толкова яростно подкрепяха юмручето на Радев, че чак се чудя какво става!? Вероятно проф. д-р Антоанета Христова ще се окаже права, че се готви нова ляво либерална партия! Това не е добре! Апелирам към десните избиратели и към тези, които им пука за София и България, да излязат масово да гласуват!!! АКО ГЛАСУВАМЕ МАСОВО, НАД 90% ИМАМЕ ШАНС БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ДЕМОКРАТИЧНА, ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Че не са ли? Лешояд също им приляга идеално
48
6
 
2
 
! Отговори
Магелан преди 8 месеца
Шок и ужас.Маските паднаха.Хитрото ерменче кариеристче Хекемян е за прокуратурата ?Герберския агент под прикритие в национална телевизия в работиш поне 10гд.за една от най крадливите полетически секти в новата история на БГ. Много е важен въпроса какво финансово му е обещал Боко Тиквата от Банке над това което Хекемян е получил напоследък в BTV.Със сигурност нещо много повече от 150 000 лв.годишен доход от телевизията.
47
0
 
3
 
! Отговори
Арена Арменец преди 8 месеца
Новините по бТВ са като радио Ереван. А с *** е пълно навсякъде, не само в зайчарника и бТВ.
46
4
 
8
 
! Отговори
Абе преди 8 месеца
Който се е хванал с Бойко, НЕ е Прокопсал. Ректорът на СУ се превърна в употребена носна кърпичка.
45
4
 
3
 
! Отговори
НеНО преди 8 месеца
ИЗГРАЖДА СЕ НОВА ПОЛ. СИЛА НА АРМЕНЦИ И РОМОМИ.
44
4
 
9
 
! Отговори
УчиндолскаВиола преди 8 месеца
Либрето: Според лидерът на ИТН е "по-вероятно той (б.р. - Хекимян) да симпатизира на ГЕРБ отдавна и като шеф на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство.Е и ...какво от това????Нима Славунчо наш не се заиграваше с Бареков и компания???Айде не ни пробутвайте евтини номера от селски вечеринки...в такт 7/8 Си БЕМОЛ .
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как само се излагаш, за една мижава субсидия!
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ама той си обича мисирките.Ти също си ги обичаш,ама своите.
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нема такъв шоумен.....
40
1
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 8 месеца
на тоя му спреха кранчето в БТВ и ся го играе разбирач :) кой си ти бе чалгар ???
39
6
 
15
 
! Отговори
Румен Владимиров преди 8 месеца
Антон Хекимян ще бъде много по-добър кмет на София от който и да е от сценаристите на Дългия!
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 42 - Имаше и за мисирките...
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То май и Слави наричаше журналистите нещо в една песен от близкото минало....Нема такава държава се казва.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дърт фиток е.
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Който иска подготвен кандидат-демократ, да гласува за Вили Лилков, който иска неопетнен и невинен - Антон е подходящ, накрая може двамата да отидат на балотаж...
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И Слави е боядисана мисирка!
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бойко Борисов пак разкряка кокошките. Всъщност, колкото е "подготвен" единия кандидат, толкова е "подготвен" и другия, а също и третия, и четвъртия и т.н. Все пак Хекемян е запознат с проблемите на София заради работата си, но досега е бил в ролята на критикуващия (но и останалите могат да имат такива претенции). Тогава стигаме до морала и популярността. Иначе, ако става въпрос за подготвеност, само Вили Лилков отговаря на това условие.
32
1
 
11
 
! Отговори
asd преди 8 месеца
Слави, как си с българския език? Нарече ги ВЕДНЪЖ, а не НАРИЧАШЕ! И тогава си имаше конкретен повод, че те се надвикваха и задаваха 5-6 човека въпроси едновременно. Борисов ги СРАВНИ с ***, а не ги е нарекъл такива.