Явор Божанков: Радев е злобен човек, който чете фалшиви новини

Ако на някой ще му издържат нервите, това е акад. Денков, на мнение е той
2 дек 2023 10:45, Нели Христова
94
Явор Божанков: Радев е злобен човек, който чете фалшиви новини
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев преди изглеждаше като злобен човек, а сега изглежда като злобен човек, който чете фалшиви новини. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков по БНТ.

Така той коментира заканата на държавния глава да наложи вето на Бюджет 2024 г. въз основа на твърдението, че в него е предвидена продажбата на земи от държавния поземлен фонд.

Според Божанков явно Радев е подведен или се е заблудил.

"Налага вето на текстове, които не са включени в държавния бюджет", добави той. Депутатът похвали особено предвидената инвестиционна програма от Асен Василев. Според него това въвежда европейски стандарти у нас.

Коментирайки работата на премиера акад. Николай Денков Божанков заяви, че се гордее с него.

"Той очевидно става за премиер. Ако на някой ще му издържат нервите, това е акад. Денков. Той е балансиран, способен и спокоен. Не сме имали такъв премиер от 30 години. Гордея се с него, особено на международни форуми", заяви депутатът от ПП-ДБ и добави, че това кой какво е казал за акад. Денков няма да промени доброто мнение за него на нашия народ.

На въпрос какво очаква от предстоящата ротация, Божанков заяви, че очаква с нетърпение приемането на България в Шенген до края на годината, благодарение на добрите отзиви за нашата страна през последните месеци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Божанката има нещо много гнусно.Ще повърна от снимката!Моля Ви,не му слагайте снимки.Тошко от ИНТ показа документи как са смятали да продадат земята,а Божанката му казва "фалшиви новини"?Написано си е черно на бяло.Божанката да си припомни приказката за лъжливото овчарче.Така като лъже после и да каже нещо вярно никой няма да му вярва.А и от лъжи носа му така порастна,че стана като клюн.
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Яворе, баща ти не ти ли е удрял на млади години шамари, та да знаеш как да се държиш? Малко са били!
65
1
 
8
 
! Отговори
нн преди 4 месеца
Отвратителен, надменен устатник. Слушах коментара за Денков и Радев, звучеше поучително и назидателно, не премерено говорене на политик. Суперлативите за Денков надминаха всичко което може да си помисли човек за него. Колко ли се е тренирал да ги запомни?
64
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 4 месеца
А ти исглеждаш на обратен, от малък си със сабути *** , то в тоя парламент сте само такива
63
1
 
7
 
! Отговори
СМЕХ... преди 4 месеца
Оправи се това , момче ,бе....ГОВОРИ САМО ИСТИНИ!
62
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това лай.о вече умирисва Промяната на Сглобката.
61
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това джeндъpче на снимката е изключително пpoтивнo.
60
3
 
18
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
На този много повече му отива да е в ПП/ДБ. Там всички са подметки и той пасва идеално сред тях.
59
8
 
24
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 месеца
Божанков, божа кравичко, само един негод...ник може на обижда г-н Президента на България. Кой си ти, момченце прос...тич...ко но миличко, да класифицираш човек, стоящ на светлинни години по-горе от тебе? Да го .уря на маменцето ти. Парламента е пълен с тъ...па...на.ри. Айде у лево.
58
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
тоя къф е бе ,Радев е с 10 пъти по голямо одобрение от целия парламент а някакъв пикл.. го обсъжда наглец крадлив.
57
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПротивнопедалчИ
56
3
 
25
 
! Отговори
тя преди 4 месеца
От тебе Пижо по-злобен няма ! Затова си 1м и 20см !
55
5
 
28
 
! Отговори
Лудост преди 4 месеца
А кой е това същество и защо обижда президента на България?!
54
3
 
12
 
! Отговори
Диана преди 4 месеца
Разбира се, че Денков е със здрави нерви - той е закален в множеството подводни битки по пътя към академията, без съмнение. Кой знае колко теории и практики за успокоение е изучил..Всичко в него е фалшиво до мозъка на костите си! Той не е учен! Той вероятно има способности бързо да запомня, но не и да анализира и синтезира...за съжаление, който бързо запомня и бързо забравя, така че такива хора трябва да седят далеч от науката изобщо...Доброто мнение на нашия народ все още се манипулира, явно!
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нееели Христова мисирката която е изкарала дипломата с вдигнати краченца и отворени устенца !
52
11
 
9
 
! Отговори
обаче преди 4 месеца
Да си спомним с чии гласчета ни набутаха фффигуранта за втори мандат. А най-добрата кандидатура беше на професор Герджиков, който партията на подмяната не подкрепиха напук, само да не са с ГЕРБ.
51
0
 
3
 
! Отговори
Даскалицата преди 4 месеца
да ама не,той не може да чете!
50
3
 
25
 
! Отговори
Жълтоклюно патенце преди 4 месеца
Жълто и в човчицата, жълто и в гащичките нооооо много устато. Ни за супа става, ни за скара само да чистиш праха с него. Навирило празна главичка и се обявило за голям орел. само дето лисицата сложила край на безмисленото му съществуване
49
2
 
27
 
! Отговори
Как се казваш? преди 4 месеца
Това недоразумение не си намери мястото - ха със сдс, бсп, сега с пп. Ама много се вре или ни го натрапват непрекъснато, нали сега те владеят, пардон, пеевски, медиите. Пробутват ни този ерзац политик, но съм сигурна, че отсега мисли къде да се навре ако ппдб не са в следващия пармалент. Прекалено много разочароваха електората си, ще пътуват към небитието скоро.
48
2
 
12
 
! Отговори
ало променените преди 4 месеца
преизбиратели кирови какво постигнахте с вашите божества като пак си ги избрахте!?Къде е промяната а слушаме смешки от тях а вие продължавате да сте си бедни и доста с бързи кредити като нищо не правят за вас и още оръжие за укр и заеми