Васил Божков регистрира национално движение "Център"

Ще бъде представено следващата седмица
21 фев 2024 11:21, Александър Попов
57
Васил Божков регистрира национално движение "Център"
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Васил Божков, срещу когото има повдигнати обвинения и в момента е под домашен арест, регистрира ново движение. За това съобщи самият той в социалните мрежи.

"Вчера бе регистрирано национално движение ЦЕНТЪР. То ще обедини всички, които искат България да продължи да съществува и нацията ни да не изчезне. Следващата седмица ще ви го представим", написа той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Васил Божков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ангелина- Бандит да чисти корупция- айде нема нужда- той да плати данъците си и тогава да раздава справедливост!
42
1
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
На какво ще бъде "център" на ДПС и ГЕРБ ли ?!Жалко е ,че е умен ,но е продал душата си на дявола и на такъв "духовен катарзис" ,като на "държавното предприятие" според Сергей Станишев преди години е трудно да се съберат много вярващи.С политиката не може да бъде полезен ,но ако иска да "пречисти" поне само себе си ,заради бъдещето на децата и внуците си ,за да живеят в едно справедливо правово общество е да доведе нещата докрай относно корупцията по високите етажи на властта пред Кьовеши.
41
2
 
7
 
! Отговори
Мария преди 2 месеца
Каква може да бъде ,,партията " на един престъпник като този?! Сбирщина от всякакви негодни- големи и малки.Народеееее????????????????????????Народе опомни се!
40
0
 
4
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
Нова радост за изпадналите от политиката да влезат отново в играта след залеза на досегашните им партии
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То и без това по телевизиите се правят реклами на лихварски обединения и хазарт в най-дивата му форма, въпреки "моралните възгледи" на евроатлантическото нищо със седалищч овшорните сметки на всички във властта. Та колко му е, поне да има публичен образ за плююене. Май имаме нужда от български Пиночет, но с тези бюрократични армейци и наведени служби това е невъзможно. Всъщност оня с газовия пистолет срещу Доган е българо-мохамеданския Левски. Просто избийте децата на политици и олигарси!
38
4
 
0
 
! Отговори
Лекарски съвет преди 2 месеца
До 25 Българка За да тръгне България напред по пътя към европейско благоденствие, паметникът на Шипка трябва да бъде разрушен и на негово място да бъде издигнат мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци. . . . . Когато си още на калъп (подготовка за околовръстното) и броиш разширените вени на ряззаанния, не пиши коментари, защото кръвта се съсредоточава на друго място от мозъка и затова излизат тези несвързани изречения!
37
0
 
0
 
! Отговори
Лекарски съвет преди 2 месеца
До 25 Българка За да тръгне България напред по пътя към европейско благоденствие, паметникът на Шипка трябва да бъде разрушен и на негово място да бъде издигнат мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци. . . . . Когато си още на калъп (подготовка за околовръстното) и броиш разширените вени на ***, не пиши коментари, защото кръвта се съсредоточава на друго място от мозъка и затова излизат тези несвързани изречения!
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Моите партия или движение те се казва Цербер
35
3
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 2 месеца
Ти пък какво се вълнуваш от Българското лято,бе гербав.Гледай си вожда и не ги мисли другите.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вече затрепераха партенките на вечните управляващи.Сега каква помия ще се излее върху Божков,бедна ви е фантазията.Само да внимават да не го направят от жертва в герой без да искат.
33
3
 
7
 
! Отговори
тоя па преди 2 месеца
е кво стана с българско лято или там как беше бе черепаха хахаха . сега щело да бъде център , ама център ляво или център дясно . пълен ***
32
3
 
3
 
! Отговори
До 39 преди 2 месеца
Тебе ако те нарочат за престъпник,само защото си оповестил за други престъпници,ставаш ли такъв?
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гледам тук гербавите и копейките най-много са изплашени.Първите,че няма еднолично пак да управляват,вторите,че ще изпаднат от класацията.
30
1
 
6
 
! Отговори
До 35 преди 2 месеца
Това пък що за надежда е ... Ако ще вкарва престъпници в затвора нали трябва да почне от себе си !?
29
1
 
2
 
! Отговори
КОЗА НОСТРА.. преди 2 месеца
СЪЗДАДЕНА В СИЦИЛИЯ... ФИНАНСИРАНА ОТ ДЖУДЖЕТО,ЗА ДА РУШИ ЕВРОПА....
28
1
 
4
 
! Отговори
Предлагам преди 2 месеца
Всеки пълнолетен гражданин да си направи еднолична партия и сам да се управлява. Да разделим територията на 6 милиона парчета, да ги разиграем на томбола и всеки да си направи една малка държавичка.
27
0
 
0
 
! Отговори
Земетръс преди 2 месеца
Името ми е Център , ............... Епицентър
26
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Надеждата ни е в Божков.Ще вкара всички престъпници по върховете в затвора,ако не му видят сметката.Тук последователи на Путин колкото искате.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още един престъпник, политик, време е да закриват държавата!!!
24
3
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 2 месеца
Още един достоен партиен лидер в България , по днешните стандарти във властите , той е отличник . Когато станем правова и демократична държава , ще е необходим и огромен затвор .