Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря

Той обвини "Промяната", че назначава ярки политически фигури
Обновена: 22 фев 2024 15:16 | 22 фев 2024 10:02, Камелия Цветанова
159
Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново разкритикува предложения меморандум от ПП- ДБ и коментира, че в него се говори, че регулаторите трябва да бъдат оглавени от експерти, а в същото време назначават на ключови постове ярки политически фигури.

"Сега вече не било меморандум, а подготвен материал, върху който се водят преговори. Ние водим преговори всеки ден, но сега съм разочарован от колегите от ПП и ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа, гласуваха против да обсъдим решението днес, което не е добър знак", упрекна той.

Още по темата
Борисов посочи, че вече се е запознал с предложения документ.

"И това ми е точно като попската работа, където един поп казал: "Няма да гледате какво правя, а ще слушате како говоря", скочи лидерът на ГЕРБ.

"В меморандума пише, че кандидатурите трябва да са непартийни, неярки, а експерти. Те изпратиха депутат от ПП за шеф на КЕВР, а за Петър Петров да не говорим- основен участник в предизборната кампания, депутат от ПП за зам.-шеф на ДАНС – това са им непартийни, прозрачни, експертни", обвини той.

Борисов посочи като пример и зам.-шефът на БНБ Андрей Гюров, който също е ярка политическа фигура от ПП.

"С една дума – чрез своите говорители те пръскат в обществото, че това са някакви експерти, но всичките им действия до този момент показват точно обратното. В МС ние докарахме от близо 15 години работи еврокомисаря за вицепремиер, а те изпратиха за премиер, за финансов министър ярки политически фигури. Сиреч нито един от тези принципи не е спазен, а иначе звучи много добре и аз потвърждавам, че ние се точно за това, но въпросът е, че е както дяволът чете Евангелието", отсече Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БОЙКО СТРОИТЕЛЯ НА СОЦИАЛИЗМА СЕ СКРИ В КАБИНЕТА НА ТОДОР ЖИВКОВ.
67
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Идолът на Про стите отново надига глава. Тлъстият похотливец и крадец, две години не е краднал. А той друго не може. Измъчи се.
66
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По-големи кърлежи от ПП и ДБ няма! Унищожиха всичко и един пирон не са забили в тая клета България. Магистрала Хемус умря, а трябваше да стига до Търново!!!
65
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тиквата и Пра сето в атака. Днес са по челните страници на всички тиквено-пра сешки медии.
64
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДА СИ СЪЮЗНИК НА НАЙ-СИЛНИТЕ НА ТОЗИ СВЯТ И ДА СЕ ИЗМЕТНЕШ ЗАРАДИ ГЛУПОСТИТЕ НА БАНДА СКОДОУМНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТАРЦИ... ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ?
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никога не съм гласувал за Боко тиквата, но ако разтури тая сглобка ще гласувам за него! Аман от некадърници...
62
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КАК САМО СВАЛИХА ИЗМАМНИКА БОРИСОВ
61
2
 
2
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 2 месеца
Бокич, кой друг от гроб ще подпише НЕкоалиционното споразумение? Кой? За тебе знаем, че разпишеш. Кой друг? Ако си сам, нефелна работа, не важи.
60
3
 
3
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 2 месеца
Шишо иска да си измие магнитското лице и да оправи едни милиони на ТЕЦ Варна на доган, Баце иска да оживее, Кирчовците искат за забогатеят! Това ще крепи СГЛОБКАТА 4 години, вервайте ми ! И Посолството и Галя са съгласни! Така че, народа няма думата! Да живее демокрацията!
59
7
 
5
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 2 месеца
Баце мое да е прос, ама поне е селски човек нормален, а кирчовците са мръши, жадни за власт, под логи на Галя от По солството! Това е истината - ВЪН ППиДБ, пълна депедерастизация на политиката в България!!!!
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойка американски, руски, турски или троен агент е? Убеден съм, че вече са докопали офшорките му
57
4
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
ДО 50 ОГРОМНА ПОДКРЕПА ТОЧНО ЯСНО ИСТИНА НО ТУК ИМА И НАЕТИ КАК СВАЛИХА БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ ЕДНИ ПРОСТО СЕ НАСТАНИХА С ИЗМАМА С АЛА БАЛА С МАШИНИТЕ С БОЖКОВИТЕ ПАРИ РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА НИ ГРАБЯТ ЯВНО ЛЪЖАТ ЯВНО ДЕЙСТВАТ ЯВНО
56
3
 
3
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 2 месеца
Баце, колко и да се пенявиш - пак ще стане тяхното - тава нарежда Галя от Посолството - а вие с шишо ще слушкате като кученца. Имате права само малко да се понамръщите в ефир, и после да се съгласите. Не сте маже с шишо, а мръши!
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Попската работа,Борисов,гласи точно обратното:не гледайте какво говоря,а какво правя.Пак изопачаваш поговорките,явно от незнание.Нещо като "мумурандум".Ха,ха,ха!Много си зле,братче.В такива случаи винаги се сещам за култувата ти фраза "Аз съм пр.ст и вие сте пр.сти,затова се разбираме".
54
0
 
5
 
! Отговори
Чистене на негативна преди 2 месеца
БМБ трябва да моли Господ за прошка, защото ще ме викат когато умре да чистя къщата. Душата на това същество ще се лута в злоба и гняв, че е умряла.
53
2
 
6
 
! Отговори
работещ болен преди 2 месеца
При другаря Борисов поскъпнаха лекарствата. Анатема трижди !!!
52
3
 
1
 
! Отговори
Я да види дядо Поп преди 2 месеца
има ли в гърнето боб...
51
1
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 месеца
Сатирично стихотворение ; Ода за Бойко : " Бойко от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист : Каратист , тенисист , футболист . Доктор на пожарникарските науки . Не е като някои неуки. От сега и занапред Бойко е езиковед . Изборите нашият месия все печели ги на вересия . Личният му лекар - Лъчо вече е доцент . Бойко пък се цели ... в бъдещ президент " . Автор: Георги Илиев Митев. София (2014).
50
8
 
3
 
! Отговори
ПАК СЕ ВЪРНА! преди 2 месеца
ПРИ ЖАН ОТ БСП ЗАПЛАТАТА БЕШЕ 10 ДОЛАРА, ПРИ КОСТОВ СТАНА 35 ДОЛАРА, ПРИ ЦАРЯ - 60 ДОЛАРА, КОЛКО МИЛИОНА БЪЛГАРИ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ ПРИ ТЕЗИ УПРАВЛЕНИЯ? КАКЪВ БОЙКО ВИ Е ВИНОВЕН? ТОЙ ДОЙДЕ С 150 ЛВ. МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА А СИ ОТИДЕ С 550 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА? ГРАДИЛ Е И РАЗВИВАЛ ДЪРЖАВАТА И БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА НАРОДА, ЗА КОЕТО Е ИЗБИРАН ЦЕЛИ ТРИ МАНДАТА!!!
49
5
 
3
 
! Отговори
Венко преди 2 месеца
ПП -ДБ на думи силни, на дела - нула