Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря

Той обвини "Промяната", че назначава ярки политически фигури
Обновена: 22 фев 2024 15:16 | 22 фев 2024 10:02, Камелия Цветанова
159
Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново разкритикува предложения меморандум от ПП- ДБ и коментира, че в него се говори, че регулаторите трябва да бъдат оглавени от експерти, а в същото време назначават на ключови постове ярки политически фигури.

"Сега вече не било меморандум, а подготвен материал, върху който се водят преговори. Ние водим преговори всеки ден, но сега съм разочарован от колегите от ПП и ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа, гласуваха против да обсъдим решението днес, което не е добър знак", упрекна той.

Още по темата
Борисов посочи, че вече се е запознал с предложения документ.

"И това ми е точно като попската работа, където един поп казал: "Няма да гледате какво правя, а ще слушате како говоря", скочи лидерът на ГЕРБ.

"В меморандума пише, че кандидатурите трябва да са непартийни, неярки, а експерти. Те изпратиха депутат от ПП за шеф на КЕВР, а за Петър Петров да не говорим- основен участник в предизборната кампания, депутат от ПП за зам.-шеф на ДАНС – това са им непартийни, прозрачни, експертни", обвини той.

Борисов посочи като пример и зам.-шефът на БНБ Андрей Гюров, който също е ярка политическа фигура от ПП.

"С една дума – чрез своите говорители те пръскат в обществото, че това са някакви експерти, но всичките им действия до този момент показват точно обратното. В МС ние докарахме от близо 15 години работи еврокомисаря за вицепремиер, а те изпратиха за премиер, за финансов министър ярки политически фигури. Сиреч нито един от тези принципи не е спазен, а иначе звучи много добре и аз потвърждавам, че ние се точно за това, но въпросът е, че е както дяволът чете Евангелието", отсече Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
5
 
! Отговори
Калин преди 2 месеца
Иванов и Атанасов за пари са готови на всичко, така че ще се намери решение
107
0
 
4
 
! Отговори
Хм преди 2 месеца
И Патриаршията мълчи оглушително.
106
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма вече накъде с ПП,ДБ, назад е само пропастта. Борисов да сложи край на агонията и да спре разпада на държавата, към което я тласна ПП,ДБ. Всички варианти са изчерпани. Избори 2 в 1.
105
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ са най-голямата, най-организираната и най-способната партия, която може да управлява, в момента. Факт. Време е ГЕРБ да спре агонията и да отиде към избори.
104
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Борисов да поеме отговорност пред нацията и да премахне това зло ПП,ДБ. Време е за избори 2 в 1.
103
4
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Баце и слонът,моят приятел са най-милите политици в Родината, те "обичат и работят"(ограбват) българския народ както турчин не го е крал..
102
1
 
9
 
! Отговори
Деди преди 2 месеца
Баце нещо е объркал словореда за ПП_то и попската работа. Правилно е да каже за ПП-то - "не слушайте какво говорят, а гледайте какво правят"!Нъл тъй, Баце1
101
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами тя твоята не е ли такава??
100
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
''Гледайте какво говоря .." .Ами Баце ти не беше ли така --13г. .... А?
99
3
 
7
 
! Отговори
от село преди 2 месеца
Добре сравнява Бойко променкаджийте като на попа приказките , но и той да се сапикяса защото вече мяза на момата в песента ,,Брала мома капини в поповите градини.....
98
7
 
16
 
! Отговори
Главанак преди 2 месеца
Точно главатаря на мафията да говори за " попската работа", ни е ли малко нахално! Нали точно той години наред управлява точно по тази максима!Резултатът е повече от ясен на всичси живущи на тази територия, още дълго ще си ближем раните! Но така управлява мафията!
97
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Публикувано на 04.09.2012 - Сергей Станишев: Не гледай какво правя, слушай какво говоря, е максимата на ГЕРБ. +++ Явно много се е засегнал Бойко Борисов щом още го помни и го използва за други.
96
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
АЙДЕ МАРШ КОМУНИСТ
95
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Страх ги тресе - нещо си се превъзбудил, Тавариш Възраждане! Последния път бяхте около двеста маргинала. До двеста хиляди - его де е! А Радев и без това ходи по доста тънък лед - да не стигне до импичмънта! Обаче - ти си мечтай де! За сега обаче, Ванка с Танка на Орлов мост го отлагат!
94
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 94 - ехаа?! Ти ще промениш изглежда Конституцията, а? Инак, трети мандат не виждам! И най вече е НАТО-вски генерал - ама от тея, на които НАТО няма много вяра!
93
2
 
8
 
! Отговори
ТИКВА преди 2 месеца
Този лафф не е попска работа а от времето на социализма пожарната нещо се разсейва тя знае защо
92
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!
91
3
 
10
 
! Отговори
Страх ги тресе преди 2 месеца
В момента в който правителство подаде оставка,за да се извърши така наречената ротация,президентът Радев няма да връчва никакви проучвателни мандати.Той ще излезе пред народното събрание и ще им каже:От този момент насрочвам нови избори за Велико Народно Събрание.E6eTe cu MaйkaTa 6e3pogHuцu,разтуряйте целият този цирк,дигайте цирковите си трупи и отивайте сред народа,да го убеждавете в евроатлантизма си.В същото време пред парламента ще има над 200хил. български граждани,които, ако НС не се разпусне ще щурмуват сградата и с шутове ще изгонят 6e3pogHuцuте-хрантутници от парламента.
90
0
 
11
 
! Отговори
Песен за тиквата преди 2 месеца
Веднъж в бостана влезе Шиши, дебела угоена cвuня. Ооо тикво, ооо тикво и тиквата с него се сдуши. Догана беше злобно старче, със сабята насече тиквун. Ооо тикво, ооо тикво, със сабята насече тиквун. Ядоса се дебелото Шиши, със сабята Догана уби. Ооо тикво, ооо тикво, със сабята Догана уби. Така завърши историята тази и нека поука си извлечем. ооо тикво, ооо тикво от съдбата никой не е избегал.
89
1
 
9
 
! Отговори
Песен за тиквата преди 2 месеца
Роди го майка му в бостана, сред група крякащи ***. Ооо тикво, ооо тикво и тиква нарече го тя. Баща му беше черна тиква, а майка му бяла кратуна. Ооо тикво, ооо тикво, майка му бяла кратуна. Изядоха майка му в бостана, баща му накълцаха със сабя. Ооо тикво, ооо тикво и тикавата остана сирак. И стана тиквата цар на бостана, пипалата разпростря си навред той. Ооо тикво, ооо тикво пипалата разпростря си навред той.