Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря

Той обвини "Промяната", че назначава ярки политически фигури
Обновена: 22 фев 2024 15:16 | 22 фев 2024 10:02, Камелия Цветанова
159
Борисов за ПП-ДБ: Като попската работа – не гледайте какво правя, а какво говоря
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново разкритикува предложения меморандум от ПП- ДБ и коментира, че в него се говори, че регулаторите трябва да бъдат оглавени от експерти, а в същото време назначават на ключови постове ярки политически фигури.

"Сега вече не било меморандум, а подготвен материал, върху който се водят преговори. Ние водим преговори всеки ден, но сега съм разочарован от колегите от ПП и ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа, гласуваха против да обсъдим решението днес, което не е добър знак", упрекна той.

Още по темата
Борисов посочи, че вече се е запознал с предложения документ.

"И това ми е точно като попската работа, където един поп казал: "Няма да гледате какво правя, а ще слушате како говоря", скочи лидерът на ГЕРБ.

"В меморандума пише, че кандидатурите трябва да са непартийни, неярки, а експерти. Те изпратиха депутат от ПП за шеф на КЕВР, а за Петър Петров да не говорим- основен участник в предизборната кампания, депутат от ПП за зам.-шеф на ДАНС – това са им непартийни, прозрачни, експертни", обвини той.

Борисов посочи като пример и зам.-шефът на БНБ Андрей Гюров, който също е ярка политическа фигура от ПП.

"С една дума – чрез своите говорители те пръскат в обществото, че това са някакви експерти, но всичките им действия до този момент показват точно обратното. В МС ние докарахме от близо 15 години работи еврокомисаря за вицепремиер, а те изпратиха за премиер, за финансов министър ярки политически фигури. Сиреч нито един от тези принципи не е спазен, а иначе звучи много добре и аз потвърждавам, че ние се точно за това, но въпросът е, че е както дяволът чете Евангелието", отсече Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
7
 
! Отговори
Срамота преди 2 месеца
Тоя е все при попове,целува ръцете им,кръсти се,целува икони,как е възможно и сега да им се подиграва.видяхме какво правиш,и какво говориш за поповете.тоя и в ада няма да е,ще гърчи в катрана. .осъзнайте бе човече .
87
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
МутроДемократа пак иска цялата власт в държавата! Тоест,да прави каквото си иска! Ще му позволите ли или на изборите ще си седите вкъщи?
86
0
 
6
 
! Отговори
Избори трябва преди 2 месеца
Че ще има избори е повече от ясно! Тези ги държи администрацията на Байдън чрез Посолството за да са удобни да наливат кинти за Украйна. Тя ги събра - брак по сметка. И те си вършат работата перфиктно. Само, че наесен ако дойде Тръмп на власт, тези си заминават и ще има избори. Сега трудно, тъй като ги държат отвън. Имат да изпълняват поръчки за Украйна!
85
2
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Като иска да ходи на избори да ходим ама тогава вече ще го изметем -----////------ Няма да ктиде. Това са само тестрални постановки, да си мислят хората, че е НЕкоалиция. Всъщност тези са най-железната коалиция :)))
84
3
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Ту лу па иначе е голем християнин и насекъде из къщи е закачил кръстове, но да се подиграва на поповете не го е срам.
83
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
МутроКомуниста иска Цялата власт в държавата! Тоест,да прави каквото си иска! Е няма да му го позволят Пак да прави " пиари от жипката"!!!-:)) Свърши тая!!
82
2
 
12
 
! Отговори
Главчо преди 2 месеца
Тоя прооостак пак се изказа по неговия си прооост начин. Надявам се че и най-глухите го чуха и разбраха що за прооост човек е. Като иска да ходи на избори да ходим ама тогава вече ще го изметем и да си отива в *** в Банкята.
81
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КАТО ВИДЯ ТОЯ,ОТИВАМ ВЪВ WC.....
80
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трябват нови избори веднага, за да махнем мутрите от властта! ГЕРБ ще са под 8%, а ПП-ДБ с 7%. Време е излъганият народ да се осъзнае след разрухата от управлението на ГЕРБ..
79
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Нови избори веднага ! ГЕРБ ще са над 28%, а шарлатаните ще са подкрепяни от малки шарлатанчета , но едва ли ще докоснат 12%.Излъганият народ се осъзна след невижданата разруха.
78
1
 
5
 
! Отговори
Петков преди 2 месеца
Каква експертиза и какви експерти можем да имаме ние, дето вчера додойми на пожар от Канада?;))) Нулева! Квот ни каат олигарските, тва прайм. С нас, те успяха да разбъркат кашата;))) Много други партии прайха на родна основа, но никой не им верва, но на нас, преуспелите;))) от чужбина, българина веднага са фана:))) Той въобще не повни, чи ний тука сме си биле мошеници и тамка отидойми на практика, да станем още по изпечени мошеници!;)))
77
3
 
3
 
! Отговори
ИСТЕРИК преди 2 месеца
Боко 20 г краде яко.Тия новите са по -малко от Година.Забравяте Фърчилов,който управлява повече от тях.Всеки сам си прецеНЯ.
76
3
 
6
 
! Отговори
ПОП Бойко преди 2 месеца
Ха ха ха ХА ХА!
75
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На изборите герб отива под 15%
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГОСПОДИН БОРИСОВ ПОБЕДИ ЛИ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ? ОПИТА
73
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Браво Бокобоко вече е под 4%
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко Борисов построи нова България по време на мандатите си, какво направиха тези за 4 години освен хаос, избори след избори и едвам събориха някакъв паметник. Срам!
71
4
 
4
 
! Отговори
Браво Боко преди 2 месеца
обаче, по важното е, че отдавна вече са под 4% - избирателите им или са виртуално-машинни или видяха по Действията им, че бяха Тотално Излъгани!
70
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Погледнете челните статии дори на това жалко мутреско сайтче - от първата ви гледа Борисов, от втората Пеевски. Нищо не се е променило. Всичко си е по старому. Управяват ви отново ГЕРБ и ДПС, макар и задкулисно.
69
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НИКОЙ НЕ ТИ Е ВИНОВЕН, ПРОВАЛИ СЕ ОТ ГЛУПОСТ И ЗАЩОТО МНОГО ЛЪЖЕШ.