Денков още не е прочел предложенията на ГЕРБ

Това е добро начало на истински преговори, заяви той
5 мар 2024 15:32, Нели Христова
19
Денков още не е прочел предложенията на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Най-важно от преговорите (за правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ - бел. ред.) е да имаме правилен резултат. Това заяви премиерът акад. Николай Денков, предаде репортер на БГНЕС.

Премиерът обясни, че с вицепремиера Мария Габриел са провели разговори, но както винаги и двамата са казвали:

"Крайният резултат ще го видите, когато всичко е поставено на масата, как продължаваме, какъв е проектокабинетът, който предлагаме. Никой от нас няма желание да представя негова версия на нашата дискусия, защото това само ще попречи да постигнем до позитивен резултат."

Денков подчерта, че за тях е ключово да се дефинира как ще продължат реформите и управленската програма, така че да са сигурни, че изборът на ключовите лица, които ще предопределят живота на България през следващите години, ще бъде направен по начин, който ще бъде убедителен за обществото и ще постави нови стандарти при управление на правосъдна система, антикорупционна комисия, регулатори.

"Това е ключовото. Не съм чел все още документа, но е хубаво, че имаме предложен документ на масата. Това е добро начало на истински преговори между двете страни в тази дискусия“, допълни той.

Премиерът обясни, че няма как да коментира толкова важен документ без да го е прочел внимателно. „Моля ви, имайте търпение. Най-важно от преговорите е да имаме правилен резултат“, заключи Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кво да го чете,Борисов след яелик ден ,че иска избори ,и ПП отиват на кино ,никога няма да бъдат на власт,изгърмяха си патроните,възраждане че са втори след герба при избори ,а пп мислят за Украйна
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ураааааааа, падна Сламения човек с Големи мечти за Пътуване. Много проттивен Сламен човек с фашистки идеи за цензура и антибългарски мечти за унищожаване на българските празници и паметници. Никога повече да не се показва и да не срами България.
14
2
 
1
 
! Отговори
Бог да води България преди 2 месеца
Добре е да се споразумеят за правилни решения, добри за БГ народ не за лична изгода на партии или чужди интереси. Не само защото България е уморена и бедна за още избори, а Бг народ изчезва заради корумпирани политици, а и защото има от 3 СВЕТОВНА война от 2 действащи войни на неонацист.терор.режими като Русия срещу демократ държава като Украйна, и обединени ислямски джихад. терор.режими като Иран, Сирия Палестинска власт, Ливан,Турция и ООН про-терористи срещу Божия народ и земя ИзраЕЛ!
13
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Най-добре е да си сложиш шапката невидимка и да изчезнеш, но и да не я сложиш едва ли ще си видим..
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как се чете нещо написано от сикаджийска мутра!
11
0
 
3
 
! Отговори
За какво му е да преди 2 месеца
чете, той нали работи по команда?
10
5
 
2
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 месеца
Пука му на Денков! Все ще си намери добре платена работа---ДА МУ МИСЛЯТ ВЪШКАРИТЕ КАТО ТЕБЕ....ХАХАХА С
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То няма и за какво да ги чете. Нищо не зависи от него. Просто Пионка
8
1
 
3
 
! Отговори
абе преди 2 месеца
почакайте, не че не съм го чел, ами посолството какво ще каже!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отново ще се прегърнат, за да досъсипят държавата.
6
6
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
Радев,другарю Радев онзи ден 3 март чествахме националния празник на България и Вие отидохте на Шипка да го почетете.Доколкото знам във всяка държава на национал и празник се издига национал. и флаг пак доколкото знам Българският е бяло,зелено червено а там едни ,,българи,, се бяха увили или вееха едни знамена бяло синьо червено и след като знам колко сте строг и справедлив и не минава ден без да направите забележка на управляващите очаквах някаква реакция от Вас а то нищо ЩО ЛИ????
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дърт комунист и пенция влачи и заплата влачи :)))
4
2
 
19
 
! Отговори
хайде къш преди 2 месеца
Да се махат всичките! По- отвратителен МС не сме имали до сега! Пълни некадърни анонимници. Човек дори и имената не може да им запомни, толкова са безлични.
3
1
 
18
 
! Отговори
Малко преди 2 месеца
в страни от темата, но по същество. Нали Денковци, ген. Атанасовци, Кирил Петковци, разни прасеподобни и пр. евроатлантици обещаваха, как като на всяка чена отпадне дерогацията, и от първи март не внасяме руски петрол, цените на горивата на бензиностанциите щели да падна с от 70 ст до левче!? E, как са цените?
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И да чете не може, министър на образованието бил.Не се учудвам на образованието днес.
1
3
 
14
 
! Отговори
едвам се нави преди 2 месеца
Денков и като просветен ще си намери поводи за пътувания в чужбина на наши разноски. Колко просвета има да се оправя по белия свят, ако знаете :)))