Костадинов: Европа се намира на прага на много тежък социален взрив

Тя не е мирна благодарение на Урсула фон дер Лайен
8 мар 2024 11:09, Нели Христова
166
Костадинов: Европа се намира на прага на много тежък социален взрив
Снимка: БГНЕС

"Председателката на ЕК си позволи да посочи българска политическа партия, заедно с германска и френска, като основна заплаха за "мирна и обединена Европа". Абстрахираме се от този факт, защото освен председател на ЕК, Урсула фон дер Лайен е и политически активно лице, част от ЕНП", заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов в парламента, предаде БГНЕС.

"Няма как да не отбележим няколко факта. Първо, Европа и Европейският съюз са две различни неща. Това нещо много пъти сме го казвали. Очевидно нито тя, нито в ЕК са разбрали, че ЕС в този си вид представлява заплаха за Европа и европейската цивилизация. Политиките на ЕС заличават европейската идентичност, народи, дори европейските национални езици", коментира Костадинов.

Според него Европа "се тресе" от протести.

"Изключителен цинизъм и проява на политическо дебелоочие. Причинителят на най-големите трусове в ЕС да твърди, че Европа е мирна. Не е мирна. Тя се намира на прага на много тежък социален взрив, точно заради политиката на Урсула фон дер Лайен и всички подобни политици в еропейските държави”, посочи още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
10
 
! Отговори
Яница преди 2 месеца
Пълно с болни моэъци и иэгубили съэнание от американски промивки това е дефакто сегашното ес!!! Превърнаха съюэа в ъв военна органиэация!!! ВЪВ момента се водят две войни едновременнно!!!! Дават оръжия помощти съвсем иэтрещяха!!!!страните вече иэчеэват а те марионетките се опитват да направят една евространа , което практически е невъэможно !!!! Имам предвид Германия!!!!
77
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Русия е велика империя, и макар че владее почти половината територия от Европа, не може да се каже, че Русия е европейска държава. Русия днес е единстената останала страна носителка на европейските ценности, но не се ограничава с Европа, Русия е страна - цивилизация.
76
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абсолютно си прав Костадинов, така е ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
75
0
 
10
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 месеца
ес , каквото и да е ТО си позволява да коментира 3 Световна война между другото, докато се разорява и обекървява, и протестиращи земеделци са принудени да си търсят субсидиите, които са заминали за уср.
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кои са ЕС? Има ли икономика, промишлена мощ - всичко се разпада! Има ли армия - армия нула, армията на ЕС е американската армия. Морал имат ли - никакъв морал, извращения! Има ли собсвени ресурси и енергии да се развива - нищо, бедни като мишки, изцяло зависими! Кои са ЕС? На какви основи ЕС гради обществото си? Днешните извращения нямат нищо общо с това което учеше някога европейската култура и литература! Дори език нямат, европейските политици всички говорят на развален чужд за ЕС език. Как смятат да оцелеят в новия свят?
73
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Shark Заради ииддииооттии като теб Кацето изплати30 годишен кредит за 3 години.И нещо да е направил той или партията му за доброто на страната?Изпратете го в ЕП който уж така мрази за да си купи и яхта.Маалооумници.
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЕС е мечтата на хер Хитлер. Той най-вече за това се е борил - да "обедини" Европа. За "нов ред" в Европа е настоявал.
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Националните идентичности нямат място в един бъдещ обединен Райх на континента. ЕС бута към обща държавност.
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Арийци" са господарите на ЕС. Няма какво да си затваряме очите за този факт.
69
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прав е Костадинов. Не му харесвам партията и политиката, но в този случай е прав!
68
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Действително в ЕС решаваща дума имат северните (нордически) народи и най-вече Германия. Това обстоятелство има дъх на расизъм от фашистки тип.
67
11
 
7
 
! Отговори
Киро преди 2 месеца
Заминавай за Русия като не ти харесва, и от тебе нямаме нужда продажник.
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Забравил е да каже, че ЕС ЕС е нацистки политически проект. Първият председател на европейската комисия е лицето Валтер Халщайн - изявен нацистки юристи, разработил доктрината за единна Европа под германско водачество още през 1941г. Пленен и после помилван от западните съюзници.
65
7
 
4
 
! Отговори
тези преди 2 месеца
т.нар протести са на крайната десница,неонацисти и подобни фашисти,но само при вас са харесвани,щото сте същите като тях
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сдружение "Образователна общност Варна" подържа Украинското училище във Варна, в което учат децата на Украинските бежанци от войната. Съучридител на това сдружение е Велина Костадинова, бивша съпруга на Костадин Костадинов. И да това сдружение се финансира от фондация "Отворено общество" Варна.
63
14
 
8
 
! Отговори
въпрос преди 2 месеца
Не съм расист, но просто питам-- двете нови лица на путин в България , защо и двамата има римлянска жилка? Коцето Копейкин е с мама римлянка, а Григорова си е от маалата и по говора даже и личи. Та толкова ли няма дори и едни чист българин да заслужи вниманието на путин, а само римляни. Даже е обидно за Радев, Нинова, Доган, Чалгарчето и каракачанката. Гласувайте за путин, грасувате за римляни...ха-ха-ха....
62
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейкин от Максуда - л.апа милиони партийна субсидия като Болен Сайдеров :)))
61
11
 
9
 
! Отговори
Наско преди 2 месеца
Коцеее, коце! По-голям лицемер и лъжец от теб няма!
60
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейка я кажи сдружението на жена ти "Образователна общност Варна" защо се финансира от фондация "Отворено Общество"? Незнаеш ли че тази фондация е на Джордж Сорос? Как и викаш на жена си? Мило мое соросоидче ли?
59
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е, нормално е, хората в ЕС си искат живота преди ковид пандемията. Искат просперираща, а не зелена Европа с ограничения, проблеми и кризи.