Провокации и този път? Забравете, просто няма да минат!

Протестиращите искат да са строители, създадоха специален хаштаг #снимайги
Обновена: 19 юни 2013 16:22 | 19 юни 2013 14:21, Красимир Ангелов
313
Провокации и този път? Забравете, просто няма да минат!
Снимка: Булфото

Те са интелигентни, млади, усмихнати, красиви. Те идват с български знамена, с детски колички, с колелета. Те носят вода на полицаите и ги уважават. Вече пет вечери хиляди българи обикалят централните улици на София с искания за промяна. Цивилизовано и устремено.

Те не искат провокации, не искат да чупят и трошат. Те имат много енергия, с която искат да градят. Те желаят да са строители, а не разрушители. Те не искат просто по-евтин ток, те искат живот, с който да са достойни европейски граждани.

Всички те са едно. И влизат все по-надълбоко в сърцата на българите. Преди ден дори синдикатът на служителите в МВР изрази в декларация подкрепата си към протестиращите и противопоставянето си на "проявите на нисък морал, провокативно поведение и политическо говорене, особено когато това е демонстрирано от български народни избраници".

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
На фона на интелигентния и мирен протест на хиляди българи, за втора поредна вечер се прокарва опит шествието да бъде провокирано. Не, господа! Забравете, този път просто номерът няма да мине!

Със сигурност на доста политици им се иска да има бой, арестувани, счупени витрини и прозорци. И по този начин младите, усмихнати и вдъхновени млади хора да се превърнат за минути в платени, пияни лумпени. Забравете, просто няма да стане!

Именно заради провокациите на протеста един от демонстрантите създаде хаштаг #снимайги. С негова помощ всеки, който забележи провокатори, може да ги снима и обозначи в социалните мрежи и в рубриката мРепортер на Dnes.bg.

Интелигентните хора ви игнорираха, разберете! Вашите опити за разединение се виждат отдалеч и от протестиращи, и от полиция. И цяла България разбра кои всъщност са лумпените, скрити зад удобни имунитети. Но вие, господа, сте аут!

Затова млади хора – бъдете умни, усмихнати, красиви. Носете градивното в себе си и печелете сърцата на българите. А за провокатори място няма. Не и този път. Забравете, номерът просто няма да мине! 

Качвайте снимките на провокаторите на протестите в страната с хаштаг  #снимайги в мРепотрер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: протестипровокации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
19
 
29
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
БСП не е Алтернатива на ГЕРБ! ГЕРБ не е алтеранитав на БСП!това са две фракции на БКПЖивковисти (Герб( и Лукановисти (БСП)Гласувайте за партиите извън парамента
8
9
 
38
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
Трябав да се иска отговороност от ЦЛЯТА ПОЛИТЕЧСКА КЛАСА!ОСТАВКА НА СТАНИШЕВОСТАВКА НА МЕСТАНОСТАВАК НА БОЙКоОСТАВАК НА ТРЕНЧЕВ , ПЛОМЕН КОНСТАНТИНОВ И ЯНКА тАКЕВАОСТАВАК нА СИДЕРОВОСТАВАК НА ЯНЕ ЯНЕВ - това са хора във властта най-малок от десетина години.
7
5
 
44
 
! Отговори
caramba преди 10 години
ДО The ПатриотЧовече, замисли се какъв *** си само. От няколко дена ти гледам постовете.Ако не си ***, то най-вероятно едва си завършил основното си образование.
6
8
 
52
 
! Отговори
ВойнЪ преди 10 години
До 2 ТHE Патриот, това сме истинските българи, приятелю!Истинските родолюбци, хората на които се крепи държавата, образованите и работливите, ние имаме пари да си платим тока, защото работим, ние не искаме популистките им увеличения!Ние не сме ***, които се бият пред джамиите или обиждат нормалното турско население!НИЕ ОБИЧАМЕ БЪЛГАРИЯ!НИЕ СМЕ ТУК!ТРЕПЕРЕТЕ!
5
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
без коментар на статиятаинтелигентните хора отдавна напуснаха България..тук усмихнати хора няма,тръгнете по улиците и се загледайте в лицата на хората
4
71
 
17
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
40 лв на човек, за да излезе на улицатаБорислав Райчев заяви в ефира на ТВ7, че поредните протести в страната никак не са случайни. Райчев от Гражданско движение Сила открито сподели, че на техни хора са предлагани определени суми, за да се включат дейно в протестите.Бойко Борисов предлагал по 40 лв на човек, за да излезе и да се обяви срещу новото правителство. 40 лв само за вечер са давани на доста от гражданите, въпреки, че не всички са приели този подкуп от страна на ГЕРБ.
3
42
 
13
 
! Отговори
чесно казано преди 10 години
кат четох направо да се разрева, те ония дет ги плюят поне знаем какво искат ,а тия дето се мазнили на полицаите с една гола вода са ясни, те са си гола вода, нито знаят какво искат /по точно искат да лапат ама се чудят как ако техноте хора не са на влас/, нито реално нещо могат да допренесат за българия, единствените в играта са боко и цецо , ако не са на власт ги чака цацаров..айде плюйте..
2
55
 
15
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
гледайте си работата!
1
6
 
66
 
! Отговори
Вунд преди 10 години
За да съградиш нещо ново и здраво, трябва първо да унищожиш гнилото, а то е много и с различни имена - комунисти, капиталисти ипр.