Провокации и този път? Забравете, просто няма да минат!

Протестиращите искат да са строители, създадоха специален хаштаг #снимайги
Обновена: 19 юни 2013 16:22 | 19 юни 2013 14:21, Красимир Ангелов
313
Провокации и този път? Забравете, просто няма да минат!
Снимка: Булфото

Те са интелигентни, млади, усмихнати, красиви. Те идват с български знамена, с детски колички, с колелета. Те носят вода на полицаите и ги уважават. Вече пет вечери хиляди българи обикалят централните улици на София с искания за промяна. Цивилизовано и устремено.

Те не искат провокации, не искат да чупят и трошат. Те имат много енергия, с която искат да градят. Те желаят да са строители, а не разрушители. Те не искат просто по-евтин ток, те искат живот, с който да са достойни европейски граждани.

Всички те са едно. И влизат все по-надълбоко в сърцата на българите. Преди ден дори синдикатът на служителите в МВР изрази в декларация подкрепата си към протестиращите и противопоставянето си на "проявите на нисък морал, провокативно поведение и политическо говорене, особено когато това е демонстрирано от български народни избраници".

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
На фона на интелигентния и мирен протест на хиляди българи, за втора поредна вечер се прокарва опит шествието да бъде провокирано. Не, господа! Забравете, този път просто номерът няма да мине!

Със сигурност на доста политици им се иска да има бой, арестувани, счупени витрини и прозорци. И по този начин младите, усмихнати и вдъхновени млади хора да се превърнат за минути в платени, пияни лумпени. Забравете, просто няма да стане!

Именно заради провокациите на протеста един от демонстрантите създаде хаштаг #снимайги. С негова помощ всеки, който забележи провокатори, може да ги снима и обозначи в социалните мрежи и в рубриката мРепортер на Dnes.bg.

Интелигентните хора ви игнорираха, разберете! Вашите опити за разединение се виждат отдалеч и от протестиращи, и от полиция. И цяла България разбра кои всъщност са лумпените, скрити зад удобни имунитети. Но вие, господа, сте аут!

Затова млади хора – бъдете умни, усмихнати, красиви. Носете градивното в себе си и печелете сърцата на българите. А за провокатори място няма. Не и този път. Забравете, номерът просто няма да мине! 

Качвайте снимките на провокаторите на протестите в страната с хаштаг  #снимайги в мРепотрер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: протестипровокации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
27
 
16
 
! Отговори
улицата преди 10 години
Те са интелигентни, млади, усмихнати, красиви. Те идват с български знамена, с детски колички, с колелета.. Те са младите калинки назначени между 2009/2011 от Борисоff... Те са млади и образовани от частния бизнес техните шефове ги пращат на протестите... Защото са дали едни пари и очакват въвзвращаемост !
28
3
 
17
 
! Отговори
ВойнЪ преди 10 години
До ТHE Патриот: приятелю, ти помниш ли времето на Костов, едва ли, ти не си на повече от 20 години и 100% си за някоя от "националистическите" партии!Какво се случва с неприватизираните предприятия в момента като ВМЗ Сопот, нали ревете против приватизацията!ТОВА Е НАШИЯ ПРОТЕСТ!НИЕ ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ!НИЕ ИСКАМЕ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!НИЕ МРАЗИМ МАФИЯТА И ЛУМПЕНИЗИРАНИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ!
27
29
 
13
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
И аз съм млад ,интелигентен и красив ,но не подкрепям протестите,какви са тези Гьобелсови индоктринации тука?
26
4
 
44
 
! Отговори
viki123 преди 10 години
Браво за статията, точно това е лицето на протеста. И не няма да допуснем грозни *** и провокатори и дърти платени дървени философи.
25
2
 
4
 
! Отговори
somebody преди 10 години
dnevnik.bg/analizi/2013/06/19/2085293_zashto_peevski_ne_moje_da_bude_otmenen/
24
36
 
13
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 10 години
Млади,умни,красиви,егаси скапаният манипулативен сайт сте.Какви са тези ***...ски лозунги,млади,умни,красиви,много сте зле ама много.
23
19
 
14
 
! Отговори
От спирката преди 10 години
Кога са автобусите за София ??? Гайдарите тръгнаха а ние още чакаме :) За тези който не знаят тази вечер на протеста ще има РОДОПСКИ ГАЙДИ по 200лв на човек без спането и пътните :)За тези който не вярват че се плаща :)Гледайте ги по време на преките включвания !!
22
6
 
6
 
! Отговори
до-21 преди 10 години
И какво се промени да сега?Няма значение кои е на власт.
21
2
 
10
 
! Отговори
Moisei преди 10 години
До НеанонименНа теб май не ти се живее в България. Ти на това избори ли му казваш? Не ти ли стигат 20 години да ти се подиграват ами се натискаш и за още. Но явно на доста народ им писна. Аз съм един от тях и не неискам нови избори, анова конституция и искам всички партии да се разкарат. Трябват мажуритарни избори не го ли разбрахте това.
20
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От много много време не бях чел нещо наистина много позитивно,за хората и за всичко като мисъл въобще.
19
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен си запали вчера знамето на партията пред Парламента ! Защо падна толкова ниско ? Неговите цели са подли и не са трудни за прогнозиране ! Да изгоним този *** от Парламента ! Да се самосезира Гл.прокурор, защото Волен е национална опасност !
18
0
 
30
 
! Отговори
МладГражданин преди 10 години
До SpiroХаресвам начина ти на мислене,но аз лично като човек , който не е пропуснал почти нито един протест включително и този на 14 януари 2009г. , мога да кажа , че ако ме видиш на улицата , ще си кажеш, че съм е****и ***, а ако съм на работа се вписвам в вижданията ти за интелигентни хора. Спрете да делите хората на това как изглеждат,какво обличат. Всичко си е до мисленето, а мисленето ми е точно към промяна! ПРОМЯНА ЗА НЕЩО ПО-ДОБРО! МладГражданин 23г.
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До SpiroНе виждам защо се изтъква каквато и да е разлика с протестите от февруари и най-вече какво се цели с това. Всички мои познати, които протестират сега, бяха и на февруарските протести. Тогава имаше обаче всякакви хора, защото бяха много по-масови (особено във Варна). А сега хората излизат с колела, кучета и деца, защото е топло.
16
39
 
14
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
Съжалявам, но човек който ми иска Костов обратно и ми скандира червени *** и кой не скачча е червен , посмъртно не може да мине за интелигентен ,виж за герберастка или седерунгелска безмозъчна *** да!
15
3
 
15
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
А строителите без ПЛАН могат да построят само едно-БАРАКА!!!
14
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление с мирни протести едва ли ще стане работата. Дреме им на мършите в парламента, че хората са по улиците. Просто си чакат мирно и кротко да отшумят нещата, да "поемат политическата отговорност" и да продължат да грабят държавата и да се гавраят с нас.
13
14
 
11
 
! Отговори
до3 преди 10 години
смехурко нали тези интилигентни ,,хора ,, наивници докараха разрухата и приватизацията/считай грабежа/ след което останалите българи или измряха или избягаха от държавата, ние сме така заради първите мухлювци от 90те узаконили грабежа на българия
12
0
 
17
 
! Отговори
Дедо преди 10 години
До ВундИ затова, когато излизате на протест вземете лист и химикалка и се подпишете под искане за мораториум за обявяване на всички политици от последните 25г за хора извън закона защото това са национални предатели. Играещите на демокрация пишман политици все още не са затворили само тази вратичка. Затова разчистете ги колкото може по бързо, за да може да се построи нещо ново! Чисто и хуманно!!! И при това всичко заграбено от тях, ще бъде върнато законно на държавата!
11
10
 
43
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
ИГНОРИРАЙ ВОЛЕН -СПАСИ БЪЛГАРИЯIGNORED VOLEN - SAVE BULGARIA
10
0
 
35
 
! Отговори
До Спиро преди 10 години
Така е, но не си мисли че подкрепят определена политическа сила. Хората са срещу цялата политическа система и срастването и с мафията - в нея участват представители на всички партии от 89-та до днешни данни. На България и е нужно това гражданско общество и винаги, когато се решават национално значими въпроси, проблеми или се издигат каузи, то трябва да участва активно и а авторитет.