Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия

Увеличават се шумът, мръсотията и проституцията, сочи доклад
Обновена: 17 юли 2013 14:21 | 17 юли 2013 07:07, Красимир Ангелов
138
Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в Германия
Снимка: Reuters

Последиците от масовата имиграция на роми в Германия застрашават социалния мир, сочи доклад на Федералната статистическа служба.

По нейни данни през 2012 г. около 176 000 българи и румънци са пристигнали в Германия, което е почти с 30 000 души повече от предходната година, съобщава "24 часа".

Според статистиката ромите се стичат най-вече към големите градове - Дуисбург, Дортмунд, Берлин, Хановер, Мюнхен, Манхайм, Офенбах и Франкфурт. Масовата имиграция натоварва общините много по-силно, отколкото те са предполагали, писа вчера и най-тиражният германски всекидневник "Билд".

Докладът на статистическата служба предупреждава за неприятните ефектите върху "социалния мир". В повечето засегнати градове се стига до превръщането на порутени, необитаеми имоти в незаконни общежития. Това от своя страна води до замърсяване на площите, увеличаване на оплакванията от силен шум рано сутрин, големи трудности в училища с деца от България и Румъния, които не знаят немски и други.

Освен това се отчита и сериозно увеличение на уличната проституция заради бедните имигранти, допълва изданието.

Допълнителен проблем за местните е, че след 1 януари 2014 г. българите и румънците ще имат свободен достъп до трудовия пазар в Германия. По този начин много от тях ще се възползват от пропуск в социалния закон и ще кандидатстват напълно легално за детски надбавки и социалнипомощи.

Според експерта Щефан Майер от Християн-социалния съюз злоупотребите с германската социална система под прикритието на свободното придвижване в ЕС трябва да бъдат прекратени: "Ако се налага, и чрез промяна на европейските договори", категоричен бе политикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
1
 
! Отговори
mitko преди 10 години
здравейте на всички!az съм едно *** живеещо в германия!не получавам детски нито социялна помош от бг или германия!работя си в една авто морга и си докарвам по някой лев за да храня децата си които са в бг иси ходят редовно на училище!в германия няма как да не се спазват законите и *** и турци и румънци и всякакви други,тук се спазват законите на страната защото наказанията и са доста сурови!не е като в бг да има курупция и да бутнеш на полицайчетата 20 лева и да се направят че не са те видели!и още нещо,,,има си *** и *** както и българи и българи !
118
0
 
11
 
! Отговори
aphrodite27 преди 10 години
Хайде да ви видим сега! На нас може да ни говорите за интеграции и врели некипели, а сега *** ви притесняват. Като сте толкова ларж- интегрирайте ги и си живейте с тях като с равни. Ама май ви бива повече да разтягате локуми и да се правите на принципни!
117
0
 
8
 
! Отговори
az преди 10 години
Чакам с нетърпение вече едвам стискам, кога най-после ще се докаже, че има атмосфера пригодна за живот на планетата Марс. За да може по-скоро червените ракети с надпис да живее БСП да изсели всички *** на Марс да колонизират, дрискат, пият пукат и прочие. И без това пейзажа там е все едно *** е минал. Да живее колонизацията опа... *** на Марс, гласувам цялата планета да бъде тяхна, а не само една държава. После ми кажете, че не съм пацифис
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пардон, коментара ми беше за умника 124
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До анонимен 123Пожелавам *** зет да опъва дъщеря ти,умнико духовит, и с бабата внучета в катун да дундуркаш и да си търсиш здравните осигуровки не от нещастните работещи българи, а от някое НПО или фондацийка.
114
0
 
7
 
! Отговори
краси преди 10 години
Е, братя европейци, а сега направете едно показно как се интегрират роми. И ако се окаже, че може да стане вземете и останалите халал да ви са.
113
1
 
3
 
! Отговори
До анонимен 123 преди 10 години
По-полека с тия нечовешки мерки, бе готин ! Ще си разлееш лимонадата от вълнение...Американският Посланик у нас ни каза в прав текст, че *** СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ !
112
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Би било по-добре света да им създаде собствена държава както при евреите. Да си имат свое правителство.И то да им решава проблемите.Защото по селата е нещо ужасно. Постоянни набези и ограбване на възрастните хора. Другият начин е създаване на колхози за тях подобно на кибуците. Да произвеждат и да се хранят... И детски да се получават в нормален размер само при наличие на две деца. Оттам нататък при всяко следващо те да са до размер ,при който да не е в състояние семейството да се издържа.
111
1
 
10
 
! Отговори
Манге преди 10 години
Пукаме си гнидички между ноктенцата: пук! пук! пук!
110
1
 
10
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
Честито братя германци!Нали оревахте света ,че не сме интегрирали ***, и сме им нарушавали човешките права!С това племе номаско никой не е могъл да се справи.Нека проблема да стане общоевропейски за да се вземат адекватни мерки.
109
1
 
7
 
! Отговори
аз преди 10 години
Последиците от масовата имиграция на роми в Германия ... каква масова имиграциа бе! Видяхте 5 *** и му викате масова имиграциа? Айде не се излагайте!
108
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
80% procenta ot bulgarskite jeni sa prostotutki 90% pracenta ot bulgarskite muje sa svodnici.sramsa bulgarite za bulgaria ne ***.
107
12
 
3
 
! Отговори
ciganin преди 10 години
bulgarite koi ste gi integrira ne znam,vie ste po golyam sram vuv evropa ot ***.
106
2
 
5
 
! Отговори
bg преди 10 години
Nacistkite satanisti v Anglia,Holandia,USA,Norvegia,Germania:*** sa gnusna I otvratitelna smrad I ne trebva da gi dopuskame v nashite fanatizirani iluminatski obshtestva,no trebva da im davame pulna podkrepa kogato sa v Bulgaria,za da razrushat bulgarskoto obshtestvo,koeto razrushi Vizantia I Starata Rimska Imperia,i izbi nashite krustonosci predi 1,000 godini.
105
2
 
6
 
! Отговори
bg преди 10 години
Germanskite fashistki murshi: *** zastrashavat socialnia ni mir,no kogato sa v Bulgaria trebva napulno da gi zashtitavame,zashtoto bulgarite sa slavjani I imat simpatii kum Rusia.
104
1
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Каквото повикало - такова се обадило! Да Ви е честита новата придобивка!
103
5
 
2
 
! Отговори
Мурук преди 10 години
Стига сте се злорадствали на германското нещастие бе, че не знаете какво ще ви сполети!Навремето и дедите ви така се радваха на германците, че успешно се справяли и добре интегрирали интернационалното скитащо еврейство нарушаващо социалният им мир , пък ква стана тя по късно, някой взеха че нарочно ги постоянно заселиха и им създадоха собствена държава!
102
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Допълнителен проблем за местните е, че след 1 януари 2014 г. българите и румънците ще имат свободен достъп до трудовия пазар в Германия."Това да не ви плаши. Те така и не работят. ВСЪЩНОСТ ИДЕЯ СИ НЯМАТЕ КАКВО ВИ ЧАКА.
101
2
 
8
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Накрая ще им писне и ще ги качат на автобусите ще замразят членството ни ще наложат визи и духа БГ супата.
100
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 109Отлично казано... искам и аз да видя как се интергрират *** хахахаха