Перверзната игра на Запада: Да откърмиш убийци

Не просто терор - а съвсем реална война
Обновена: 4 юни 2017 15:54 | 4 юни 2017 12:18, Екип на Bulgaria On Air
219
Перверзната игра на Запада: Да откърмиш убийци

Западните правителства изземат огромна част от парите гражданите си, предизвиквайки обедняването им. С тези пари финансират смяна на светски режими в Близкия изток, Африка и Азия. Чертаят и преначертават имперски карти, установяват схеми с приближените си бизнес-играчи. На мястото на сменените режими идват религиозни радикали, мразещи Запада, културата и постиженията му.

Те се сблъскват помежду си, а измежду тях политическият елит на Запада си избира съюзници - разделяй и владей. Финансира ги, обучава ги, насъсква ги едни срещу други. Службите улесняват и подстрекават пътуването на родени в европейските столици мъже да вземат участие в битката срещу неприятелските режими или моментните врагове далеч - като част от големия план, видите ли...

Тези мъже се връщат обратно. Убивали са и са готови да убиват, тренирани са по местата, на които са били. Нямат нужда да са в Сирия или Ирак. Дори стратегически са по-полезни в тила на врага.

Не просто терор - а съвсем реална война. За която обаче европейските граждани не са готови. Те не са въоръжени и са се оставили на милостта си на безпощадните си убийци. И на закрилата на държавата. Която ги облага с още повече данъци, започва да контролира още по-голяма част от живота им. Дори в ответ на атентатите - политиците увеличават външните рейдове, сеейки нов хаос и често невинни жертви, респективно омраза из родните места на атентаторите и предците им... И подготвяйки поколенчески нови и нови вълни от тях. С цел да се изкорени заразата, разбира се. Веднъж и завинаги.

Междувременно, на своя територия Западът финансира щедри социални помощи с идеята да откупи благоволението на потенциалните войници на враговете си, да ги омилостиви. По този начин трайно ги откъсва от разделението на труда, насаждайки у тях усещането за безпомощност, безизходица и социална несправедливост. А за да се финансира схемата с непоносимите данъци, предприемачите са задушавани, като резултатът е икономическа стагнация и съвсем реална безработица.

И хоп: културно и икономически - почвата се оказва идеална за набор на войници в тила. Трябва им само крайна идеология и вяра в нещо по-добро, дори в друг живот. Тази мисия е държавна политика в страни от Близкия изток. Под мотото, че предоставят защита на гражданите си, западните правителства се съюзават именно с държавите-огнища на радикалните религиозни идеи. Търгуват с тях, продават им оръжие за стотици милиарди, ухажват ги и легитимират ги и им пристават. Обявяват ги за "център на борба със световния тероризъм "- гнусна гавра с жертвите на същия този тероризъм.

А през това време, клетките и структурите, финансирани и изповядващи религиозния фанатизъм на вражеските държави, работят необезпокоявани в сърцето на Запада. Взривяват, убиват и колят с лекота невинни хора, които подобни на плиткоумни щрауси, безмълвно се съгласяват - да плащат все повече, за да сработва перверзната схема; да вярват все повече на политици и служби за своята сигурност, без да виждат, че реално се осланят на основния си враг; страдалчески да сменят състоянията на гняв, недоумение, омраза и страх, без нито секунда на размисъл за същността на проблема.

А междувременно кръгът изглежда все по-адски и все по-затворен, за сметка на мира, спокойствието и хубавия живот, които повечето нормални хора в крайна сметка искат.

Автор: Кузман Илиев, водещ на "Денят ON AIR“ по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още по темата: убийцитероризъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Капитализма и християнството спират прогреса на човечеството. За да постигнем един по-добър свят ни е нужно да деконструираме западните общества построени на базата на тези злини. Нормално е да има и лични трагедии, но въпреки това този тип революция е далеч по-човечна от опитите на провалилите се поколения а целта е напълно оправдана.
6
2
 
42
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
САЩ продават оръжия на Саудитска арабия / разбирай ИД / , тая мюсю*лма*нска сг*ан избива християните И ПОСЛЕ РУСИЯ БИЛА ВИНОВНА!Религиозните бу*наци от всички религии ще унищожат човечеството.
5
3
 
45
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Браво !Много добра статия !
4
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бре бре да не повярва човек че може да прочете такава статия в сайт като този.
3
1
 
54
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Насила те карат да храниш и подготвяш потенциалните си убийци. Това се случва не само в Западна Европа, но и у нас, за съжаление.Ние коректно си плащаме данъците. Някой решава на кого какви помощи да дава, защото има такива, които открито заявяват, че не им се работи, нито им се учи, но държат на едни свои традиции, които са в разрез с нашите закони.Обаче ги търпят!Други пък открито казват, че са дошли в ЕС, за да живеят на социални помощи, да налагат своята религия и да "дресират"европейците!
2
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре казано
1
0
 
51
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Ефектът на бумеранга.....