Зловещата вечеря на една язидка! Кой болен мозък може да го измисли?

ИД дали на жена в плен да изяде сготвен 1-годишния й син
Обновена: 29 юни 2017 12:34 | 28 юни 2017 22:00, Елка Василева
155

Не се вижда краят на борбата с радикалните ислямисти от Ислямска държава. На света междувременно стават известни все по-ужасяващи свидетелства на жертви на ИД.

Виан Дахил, която е язидка, член на иракския парламент, гостува в египетската телевизия Extra News и разказа какво е чула от жертви на Ислямска държава. Интервюто й, преведено от Middle East Media Research Institutе, веднага се разпространи в интернет, пише "Индипендънт".

Макар че подробностите са ужасяващи и нечовешки, за тях трябва да се говори, защото те показват жестокостта на ИД.

Дахил разказа историята на пленница в терористичен лагер, която дни наред била оставена без храна.

"Три дни не й били давали нищо, нито храна, нито вода. След това й донесли чиния с ориз и месо. Жената изяла храната, защото била ужасно гладна. Когато свършила, терористите й казали, че са сготвили месото на нейния едногодишен син, когото били взели от нея и тя точно това е изяла", каза Виан Дахил за ужас на интервюиращия, който не успя да овладее емоциите си от шока.

Тази жена е била спасена от лапите на "Ислямска държава".

Виан Дахил разказа и други ужасяващи форми на изтезания от страна на терористите. Предаде думите на момиченце, чиито шест сестри били пленени в лагер. Една от тях – на 10 години, била изнасилена до смърт пред очите на сестрите си и баща си.

Около 10 000 язиди са били убити или пленени по време на операциите на ИД в Ирак през лятото на 2014 г., пише "Индипендънт". Терористите са държали жените като сексуални робини, другите са били убивани и хвърляни в масови гробове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
13
 
! Отговори
Теди преди 6 години
И жените си можело да изядат ако били гладни -примитивните канибали не са изчезнали все още. Убийства, канибализъм, педофилия ,многоженство ,изнасилвания - хубава религия проповядват няма що . На жените си по десет килима им слагат отгоре- то отвътре като са похотливи *** как няма.
79
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже виждам, че тук се води разгорещен спор какво дължим на арабската цивилизация от средните векове, ами доста нещо например алкохола, по-точно дестилацията и получаване на концентриран алкохол.
78
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да втъкна един факт. Навремето приматът подпалил александрийската библиотека, където се предполага, че се е съдържало много от знанието на хората през вековете, го питали, защо аджеба го е направил...отговорът бил нямаме нужда от други книги освен корана, там пишело всичко. И дотам с мюмюните гении.
77
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Преди ислямските школи, НЯМА напреднала наука! ""..............Прав си донякъде, но ... да се хвалиш с това е същото като македонците които се хвалят с Александър Македонски ... защото виж какво е днес "македония", а пък за съвременния мюсюлмански свят да не говорим - див и варварски.Да свързваш достойнството си с религията си е концепция от 15-ти век.Днес е 2017 не забравяй.
76
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скапани мизерни неандерталци са тези. Съчувствайте им, ако искате, но най-нормалното нещо е да мечтаете за свят без араби.
75
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Току-що се издаде, че си неграмотно мюсли. Геометрията и алгебрата и философията произлизат от Древна Елада, древна Индия, древна Персия и древен Египет."Може да прочетеш и за библиотеките в Андалусия, всеки европеец в миналото, който е искал да се занимава с наука, с медицина, е давал мило и драго да може да стъпи в тези библиотеки. Можеш да прочетеш и за Абулказис.
74
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Току-що се издаде, че си неграмотно мюсли. Геометрията и алгебрата и философията произлизат от Древна Елада, древна Индия, древна Персия и древен Египет."Такива като теб, просто ги изяжда омразата и са като коне с капаци. За такива като теб, само и само да не са мюсулманите, ще пренапишеш историята и ще кажеш всяка друга древна държава, само и само да няма нищо общо с Ислямския свят. Преди ислямските школи, НЯМА напреднала наука! Има повърхностни разхвърляни знания, тук-там. Непълни плюс това
73
5
 
5
 
! Отговори
Партийна Книжка N1 преди 6 години
Нямаше такива работи при бай тошо ... империалистите са виновни искаме си комунизма и СССР ... и Путин и неговия наместник Кадиров да ни ръководят към светли комунистически бъднини
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 74Току-що се издаде, че си неграмотно мюсли. Геометрията и алгебрата и философията произлизат от Древна Елада, древна Индия, древна Персия и древен Египет. Много по-древни цивилизации от мюсюлманската, която РЕАЛНО не е създала нищо значимо и само е копирала. Дори гадната ви религия е откраднала много неща от християнството и юдеизма. А арабските числа произлизат от Индия и Персия. Вие сте един *** на историята. И трябва да бъдете изкоренени за доброто на планетата.
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"а да кажеш че персите са араби"Аз не видях някой да казва, че персите са араби. А дори самите иранци днес се пишат араби, разговарял съм с много такива и съм ги питал защо го правят. Всевъзможни отговори. Тъй че хайде не ми се барай много начетен, нищо не знаеш."Типична грешка на неук....алгебрата геометрията наистина е измислена от арабите....преди там да дойде исляма"Това не е вярно. Явно ти си неyк. Ислямските школи ги развиват.А кой цитира Корана както му падне? Или просто така го каза?
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ние говорим за човешки права, забрана на химически, биологични и ядрени оръжия? Срещу тези фанатици трябва да се изсипе, всяка измислена до сега гадост и да се гърчат до смърт, ей така за урок на останалите кандидат чаршафи.
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тея държави са просто приматтии и водят войни за надмощие."За кво надмощие? Идва някой от Англия и им казва "включеете се на наша страна, ще ви дадем свобода" и те се включват и бааааммм... вземи тая криворазбрана свобода! Вземи тия френски и английски колонии в Близкия Изток! То не беше техни компании да искат да печелят от природни дадености, изкопаеми и т.н. А даже сега се сещам и за всевъзможните френски и английски компании, които са искали да взимат парите от минаващите в Суецкия канал.
68
5
 
6
 
! Отговори
До 74 преди 6 години
Типична грешка на неук....алгебрата геометрията наистина е измислена от арабите....преди там да дойде исляма....така че не бъркайте епохите...след приемането на исляма арабите не са мръднали и 1см...а да кажеш че персите са араби....върви и го кажи в Иран...да те обесят на най близкия стълб....а да цитираш Корана наизуст и да го тълкуваш както ти падне е типична черта на тъпите араби...
67
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 77А ти дето се гордееш с твоята Българска история и колко голяма е била България? Да не мислиш , че с бонбони и вода са е печелили ? Защо караш кола , като знаеш как идва нефта ? Защо купуваш стоки , които са пропити с кръв според тебе ? Много приказвате ама и вие сте част от този хубав живот.
66
6
 
5
 
! Отговори
Рашист преди 6 години
Арабите винаги са били изостанали. Също като монголците. И двете общности са завладели огромни територии на три континента. И сега кво? Арабите намазаха че имат петрол.
65
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 69"То и Близкия Изток беше мирно място преди християните и евреите да пожелаят тяхната земя, техния нефт и техните пари..."Освен, че си кухо мюсли, обичаш и да лъжеш. Войните в ислямския свят не са преставали! Случайно да знаеш, че Сирия, Анатолия, Египет, Месопотамия, Северна Африка някога са били християнски земи, преди религията на мира да ги навести? А неграмотнико? Без покритие си ти. Със "знанията" си, най-много да впечатлиш някой съселянин от панелката ти. :))))
64
4
 
8
 
! Отговори
Цивилизован европеец преди 6 години
Нормално е западните демократични цивилизации да взривяват мюсюлмански деца за пари и за нефт. Западните демократични цивилизации си осигуряват висок стандарт на живот с парите и нефта от взвривените мюсюлмански деца. Парите и високият стандарт на живот са в основата на западната цивилизация.
63
4
 
6
 
! Отговори
Нино Курнелий преди 6 години
А Хамас и Хисбула, Боко Харам, Аш Шабаб, Абу Саяф. Все организацийки свързани с исляма. Следователно?! Ае у лево
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 74Я си лягай бе :) Много те е напекло слънцето.Дори и така да е ...говорим за днешни дни . Тея държави са просто приматтии и водят войни за надмощие. Както е било в европа преди 1000 години. Просто сега има кой да ги строява. Ако нямаше вече щяха да са на нашата граница отдавна.
61
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тези неща не са измислени от арабите, неграмотнико, а от гърци, египтяни, перси и индийци."То се вижда кой е ***! :)))Гърите от кой ги взимат? А индийците? За персите е ясно... те са си съседи. Всичко в значимата наука тръгва от ислямския свят!!! Всичко значимо! Преди ислямските учебни центрове не е имало нищо значимо! А в Исляма е казано, че "писаното слово е по-ценно от кръвта на мъченик"! Европа последна се образова! Ако беше учил съвестно и без омраза да те заслепи, щеше да знаеш