Макрон предупреди: Ако сме слаби, Путин ще се възползва

Руският президент бил обсебен от стремежа да се меси на демокрациите
Обновена: 22 апр 2018 20:19 | 22 апр 2018 20:15, Камелия Цветанова
209
Макрон предупреди: Ако сме слаби, Путин ще се възползва
Снимка: Reuters, архив

Френският президент Еманюел Макрон определи руския президент Владимир Путин като "много силен човек, пред когото никога не трябва да проявяваме слабост" в момент, когато напрежението между Запада и Москва е особено изострено, предаде Франс прес.

Още по темата
Руският президент е "много силен човек, силен президент", каза Макрон в интервю на английски за телевизия Фокс нюз, излъчено днес преди утрешното му държавно посещение във Вашингтон.

"Мисля, че никога не трябва да проявяваме слабост пред президента Путин. Когато сте слаби, той се възползва от това", каза Макрон.

"Той е силен и интелигентен, но не и наивен и е обсебен от стремежа да се меси в нашите демокрации", заяви френският президент за руския си колега.

"Меси се навсякъде в Европа и САЩ, за да отслаби демокрациите ни, защото смята, че това е полезно за страната му. Той иска Велика Русия. Хората се гордеят с политиката му. Той се държи изключително сурово с малцинствата и с противниците си с някаква представа за демокрацията, която аз не споделям", отбеляза Макрон, като същевременно увери, че постоянно поддържа контакт с Путин.

"Уважавам го. Познавам го. Не си правя илюзии", заключи Макрон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макарона, слугата на Ротшилд, тръгнал да изказва мнение.Това може да мине пред французите, ама при нас не върви.Ако Путин е обсебен да се меси в демокрациите ви, какъв е вашия човек Сорос тогава?Защото доколкото знам, са малко държавите в които той не се е намесил.
138
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СатаНАТОПак си, мудилка.Какво правиш? Нищо?
137
25
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Не знам кой е скопецът обаче... Щото Макрон все пак се бръсне, докато Путин в лицети е като жена - няма едно косъмче ни по брада, ни по мустаци... Абсолютно кьосе вследствие на преобладаващите женски хормони. Той затова е и запален по темата за транссексуалността - цял живот се е гледал в огледалото и се е чудил за какво се ползват самобръсначките.
136
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горко и на стара Европа след като Макрон се има за силен политик. Как ще води съюза като не може да води държавата си?
135
2
 
21
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Човека кукла.
134
2
 
18
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 6 години
Макрон е голям мъж, обаче незнайно защо винаги е от външната страна на презерватива.
133
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е световен лидер който ще остане в световната история, а този макарончо след 5 години никой няма да знае името му.
132
1
 
2
 
! Отговори
НФСБ преди 6 години
БалеФски е ром! Както и всички симпатизанти! От Меден рудник! Ще взема да се откажа от тях,зе да ми писва! Изперквам!
131
1
 
12
 
! Отговори
МАКАРОН преди 6 години
Тоя не е в час...
130
2
 
17
 
! Отговори
С Русия в сърцето преди 6 години
Прибалтика е исконна руска земя! Не забравяйте че Императора я купува от тевтонците със злато и оттогава е била немска само за малко. Горбипредателят я даде на немците, но това е временно! Никакво значение нмя че там пребивават някакви немски братчеди с изкълчен немски диалект. Латвийци и ести ще си вървят в Германия, а лиговците са славни и ще могат да останат, при новите условия естествено. Четете история, не гледайте тв! Просветете се братя българи!
129
20
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Макрон е умно момче и има бъдеще. Пред Путин пътят е един - към бунището на историята.
128
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Притрябвала му е прибалтиката на Путин. Русия си върна Крим, руснаците защитават не оставят своите, а чуждото не им трябва.
127
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го бръснем макарона за слива. Само ми е жал за истинските французи дето са ги налазили бубулечките и спасение нема. Само огън може да прогони прадитите.
126
2
 
17
 
! Отговори
Слава на Русия преди 6 години
Тук има някакви *** ***! Айде легайте си вече, хаповете и да спите! Слава на Русия, нато вън!
125
7
 
2
 
! Отговори
НФСБ преди 6 години
Постигнато е много, но третополовите не го разбират. 131Какво е "постигнато" един пример дай да видиме Крим ли? Донецк ли? Там войната е толкова "свършила", колкото в Сирия. Тепърва ще се разбере кой кум, кой сват
124
7
 
1
 
! Отговори
НФСБ преди 6 години
Нали ти казвам, шегувам се! А руснаците си вървят по плана и възстановяват империята си. Ние сме добре, щото не ходиме войници,ето аз намерих себе си и вече не съм момче, а съм нон бинари! Ако бях родени в Русия,щях да съм моряк или пехотинец 3 години? Ужаст!
123
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците разбират само от езика на силата.Само това те уважават и ценят. *** трябва да бъде изолирана и поставена на колене. Като прокажена.....Тогава руснаците сами ще смъкнат масовия убиец Инч Хай...
122
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НФСБ Кажете едно нещо което путин и руснаците му са постигнали?Постигнато е много, но третополовите не го разбират.Само Фактът, че всякакви соросо-нпо-та треперят и се пеняват, като чуят Русия е достатъчен.Въпреки, че едва ли ще зацепиш ето ти още факти: безсилието на сащ да наложи от своя тип "демокрация" в Русия и съюзниците на Русия.
121
1
 
4
 
! Отговори
НФСБ преди 6 години
Прибалтика ще си я върне Путин, но без прибалтите. Те ще последат съдбата на немците от кьонигсберг, няма как... Сирия ще се възстанови, че и Ирак ще се подели между Русия Иран и Турция. А Украина ще се подели по Днепр. А ние вече учим руски маршове!
120
1
 
5
 
! Отговори
НФСБ преди 6 години
Добре де шегувам се, естествено Путин е велик, а ние имаме нашия си ромски лидер балевски друг нямаме, какаво да се прави, *** сме