Макрон предупреди: Ако сме слаби, Путин ще се възползва

Руският президент бил обсебен от стремежа да се меси на демокрациите
Обновена: 22 апр 2018 20:19 | 22 апр 2018 20:15, Камелия Цветанова
209
Макрон предупреди: Ако сме слаби, Путин ще се възползва
Снимка: Reuters, архив

Френският президент Еманюел Макрон определи руския президент Владимир Путин като "много силен човек, пред когото никога не трябва да проявяваме слабост" в момент, когато напрежението между Запада и Москва е особено изострено, предаде Франс прес.

Още по темата
Руският президент е "много силен човек, силен президент", каза Макрон в интервю на английски за телевизия Фокс нюз, излъчено днес преди утрешното му държавно посещение във Вашингтон.

"Мисля, че никога не трябва да проявяваме слабост пред президента Путин. Когато сте слаби, той се възползва от това", каза Макрон.

"Той е силен и интелигентен, но не и наивен и е обсебен от стремежа да се меси в нашите демокрации", заяви френският президент за руския си колега.

"Меси се навсякъде в Европа и САЩ, за да отслаби демокрациите ни, защото смята, че това е полезно за страната му. Той иска Велика Русия. Хората се гордеят с политиката му. Той се държи изключително сурово с малцинствата и с противниците си с някаква представа за демокрацията, която аз не споделям", отбеляза Макрон, като същевременно увери, че постоянно поддържа контакт с Путин.

"Уважавам го. Познавам го. Не си правя илюзии", заключи Макрон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
11
 
0
 
! Отговори
НФСБ преди 6 години
Аз ще ви кажа какво загубиха путин и раснаците:1 Украйна, Прибалтика завинаги! 2. първото си място по добив на газ и нефт сега то е Щатско!3. загубиха нефта в Сирия при американците е!айде тези три за сега, има и бая още ако се замисли човек
118
2
 
1
 
! Отговори
Мичето преди 6 години
Ако сме слаби, Путин ще се възползва
117
13
 
2
 
! Отговори
НФСБ преди 6 години
Един основен въпрос, понеже някои у нас са в еуфория от путин и държавата му расия, та какво конкретно е постигнал путин за да се каже че е силен президент? Кажете едно нещо което путин и руснаците му са постигнали? смешници
116
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се карайте, бабата отдавна е казала, че името на победителят е Владимир. Другото е майтап да си губим времето, защото жените ни са фригидни. Иначе нямаше да пишат толкова глупости тук.
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажи баба "тенкю."
114
1
 
15
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Макарон е силен президент и Путин го е страх от Макарон или Макарон е слаб президент и го е страх от Путин как да се разбира тая двусмисена статия, защо тия постянно вряскат срещу Кремъл. На страха очите големи ли са ? Же суис франсета троянския кон е вътре във Франция и той не е руски.
113
7
 
3
 
! Отговори
Жужи преди 6 години
Ай лягайте другарки. Деня беше тежък.
112
9
 
2
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
118 Немската фондация не гласува на твоите избори. Ти сам си ги избираш. И ако за теб корупцията е най големия проблем то за Еврппа други са пробле.ите
111
10
 
3
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
115 Още ли не си разбрал че ИДИЛ е рожба на ФСБ.
110
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9Основна опасност за "Обединена Европа" е разяждащата я корупция и джендъризация.За каква обединена Европа може да се говори, когато Германия чрез фондацията си Ханс Зейдел ни наложи мафиотско управление, което да откраден всички фондове и да ни превърне в послушна бананова република?
109
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам Путин от какво е обсебен,но не пуска ракети към въображаеми източници на химическо оръжие.
108
0
 
2
 
! Отговори
Жужи преди 6 години
Рептилия ти ми любимата кобилка.
107
1
 
17
 
! Отговори
Reptile преди 6 години
Точно така Макарончо, покажи баба мускули! Дайте да финансираме колячите от ИДИЛ за да се бият срещу Путин... БРАВО!Сериозно, този пикльо да дава определения за ввлик водач, като Путин е все едно магаре да дава оценки за расови коне... Трескай си там бабънгера и си трай, не се излагай!
106
2
 
9
 
! Отговори
Жужи преди 6 години
Чакаме още гениални коментари от майсторките на френските минeти.
105
12
 
2
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
112 Макрон си изпълнява предизборните обещания а реформите не са никак лесни но са наложителни. Колкото до Русия за никого не е тайна че путинова Русия представлява опасност за Обединена Европа.
104
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрон излезе наистина глупав и ще му скъсат *** от протести и стачки. Кво се занимава с Путин? Да си гледа собствения двор.
103
1
 
5
 
! Отговори
Жужи преди 6 години
А каката си знае работата. Днес цял ден е говорила френски на магистралата.
102
2
 
16
 
! Отговори
БАБОКLEЦ преди 6 години
Макрон предупреди: Ако сме слаби, Путин ще се възползва..........ТИ СИ СИЛЕН .....МАКАРОН , ИНАЧЕ КАК ЧЕ ТИ СТАНЕ ОТ БАБА ТИ !!!!
101
1
 
17
 
! Отговори
Като овце сме преди 6 години
Световният елит си прави поредната гавра с човечеството. Макрон е една тяхна пионка.
100
2
 
10
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Ако това го казва Макрон , или го казва френския президент!То нивото им е паднали и под нашето махленско!ха ха ха А сега може ли да си представим как тези хора ще укротяват или окафезят азиатските тигри!Ами още като видиш какви са хората на ловната дружинка, то ти е ясно какво ще падне пред мерника ни.Ха ха ха На слука !ха ха ха