Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!

"Някои пък твърдят, че едва ли не е правозащитник"
3 окт 2018 21:21,
172
Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!
Снимка: БТА

Президентът на Русия Владимир Путин смята, че Сергей Скрипал е измет и предател, предава ТАСС.

"Някои информационни източници прокарват мисълта, че господин Скрипал едва ли не е правозащитник", заяви Путин на пленарно заседание на форума "Руска енергетическа седмица", в отговор на въпрос за санкциите срещу Русия и случая "Скрипал".

Още по темата

"Той е просто шпионин и предател на Родината".

"Той е просто измет и това е всичко", добави президентът.

Днес стана ясно, че полицията за борба с тероризма и службите за сигурност на Великобритания са идентифицирали трети заподозрян за отравянето на бившия офицер от руското Главно разузнавателно управление Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

По данни на The Telegraph третото заподозряно лице е руски офицер от военното разузнаване, който е бил изпратен на специална мисия преди отравянето на Скрипал.

Предполага се, че агентът е посетил Солзбъри, за да помогне за планирането на атаката, преди двамата му колеги да внесат на територията на Великобритания нервнопаралитичния агент, с който вероятно е отровен Скрипал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
6
 
6
 
! Отговори
яздещ муле в тайгата преди 5 години
Не издържа --луд го направиха ингилизите !
100
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми прав е Владимир Владимирович.
99
14
 
6
 
! Отговори
абе преди 5 години
Той и Радев служи на Русия. Един ден да не им угоди и вижте как ще го нарекат.Той затова е толкова ревностен. Иначе отива в ***.
98
11
 
6
 
! Отговори
До 104 преди 5 години
Вече се знае че майката на Путин е Шалом
97
4
 
15
 
! Отговори
Вин преди 5 години
Ще цитирам един от най-четените и продавани американски автори - Лий Чайлд. Цитатът е от Вечерен курс. Измяната се наказва със смърт
96
4
 
20
 
! Отговори
руснака знае.... преди 5 години
Путин за Скрипал: Той е просто *** и това е всичко!..... Как да бъде наречен един офицер който се е клел пред знамето на страната си че ще я защитава .............. а след това я предава !!????????????
95
7
 
6
 
! Отговори
олд мен преди 5 години
По метода на дедукцията щом са от една служба значи че и Путин е ***.
94
10
 
9
 
! Отговори
читател преди 5 години
Абе в Русия много предатели. Първо затриха царя. Той не обичаше България, затова дядо ми беше толерантен с комунистите. После се оказа че майката на Ленин е еврейка.После се оказа че майката на Йосиф Висарионович е еврейка.След това Хрушчов, след това беше Брежнев. Сега идва реда на Путин.След някоя и друга година ще се окаже че вместо да построи Южен Поток се е поддал на ухажването на Ердоган. Още сега е видно че през Ноември 2014 Путин предаде България, но това ще стане известно по-късно
93
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един предател. Няма друго име освен предател !
92
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИ др Живков го избирахме законно с 97 % ...----и другарката комсомолка Меркел е избрана демократично вече 20 години...
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** и з м е тЩо не сложите *** и в заглавието?
90
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин винаги намира точните думи да се изкаже. За една *** Русия няма да си прави труда да влага толкова усилия, както я обвиняват във Великобритания.Самият скрипал много добре е разбрал в каква категория го сложиха. Да наречеш един човек ***, значи че той е ударил дъното.
89
15
 
11
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Сноудън щеше да бъде задънен в най - противния американски затворДа, но нямаше да бъде пречукан като мacтия, каквато е масовата практика в Русия!
88
17
 
11
 
! Отговори
Мара Муфата преди 5 години
А, Джуджи-азиатеца, къв е....???!!
87
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
96- 17 ПЪТИ ЗА 20 ГОДИНИ СЕ НАРИЧА ИЗСИПВАНЕ- ОБАЧЕ СИ ЗАДАЙ ВЪПРОСА СОЦИАЛИЗЪМА ДО ГДЕ ГО Е ДОКРАЛ СЛЕД КАТО 20 ПЪТИ Е ВДИГАН СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ЗА 17Г А МИН ЗАПЛАТА Е СТИГНАЛА ЕДВА ДО 280 ЛВ ОТ ТАЯ ГОДИНА, НО ПЪК ХОРА ТРЪГНАЛИ ОТ ЕДНА ОСОБЕННО РУСКО ОБРАЗОВАНИЕ ДЕТО Е НЕЩО КАТО ПАЛАНКА СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ- КАК ЛИ ДА СЯ ЧУДИ ЧОВЕК С КАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ РАЗПОЛАГАТ ОСВЕН С ГЕЛ ЗА ВАНИ.
86
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пич, и ти да вдигнеш стандарта на народа си за 17 години 20 пъти и ти ще си арогантен. Нашите политици и 1/20 от това не са направили, а пак са арогантни. А помисли и по факта, че външния дълг на Русия се стопи. А българският расте със сериозна скорост. Путин им разви земеделие, промишленост, лека и тежка промишленост, авио и корабостроене, влакове, камиони, автобуси и т.н. А нашите убиха промишлеността, която имахме. Нищо филско или фобско. Само сравнявам. РЕАЛИЗЪМ му се вика ;)))
85
19
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Няма как да не споменем за протокола, че недоносеното ушато лилипутче с кьосавата физиономия, се вписва на 100% в образа на Румпелщилцхен. Дребно, безполови и обидено на целия свят. На всички в известно как свършва приказката.
84
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХмБраво! най - после да прочета нещо смислено. Сноудън щеше да бъде задънен в най - противния американски затвор като последна *** и не се знае доколко дълго щеше да оцелее там. Късмет извади, че избяга навреме. А целта му просто беше да покаже че тази мръсотия я има навсякъде, не само в Русия.И веднага бе обявен за предател. Що така бе, Миме? Що за демокрация е това? Що за двойни стандарти - за едни може а за други не може. Пълен абсурд. Като ще е гарга, да е рошава, нали така?
83
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 92Виж какво драги, тук не става въпрос за опозиция а за едно най - обикновено шпионче. Добре, Путин такъв,онакъв, добре, няма проблем. Но сега говорим за конкретната ситуация и аз не разбирам какво точно се цели в случая? Защо Скрипал? Откъде накъде? Само защото на Великобритания той й е необходим за да й снася., а сега вече няма как.Светът разбра кой е той. А те биха ли допуснали подобно предателство? Не мисля. Само че за това нямаше да се вдигне шум - никой, никога.
82
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Путин опозицията мре в руските затвори ,тези които не харесват диктатурата му и бягат на запад и са опасни за него ги нарича предатели и праща разведките да ги трепят...Путин премахва инакомислещите в Русия изборите са нагласени всичко е фарс там има диктатура.Путин помага на всички диктатори по света и ги нарича свободно избрани. И др Живков го избирахме законно с 97 % ....