Ген. Решетников за шпионите: Кампания на американците

Нападат хората, защото почитат жертвите на Русия за България
Обновена: 10 сеп 2019 14:18 | 10 сеп 2019 14:18, Елка Василева
75
Ген. Решетников за шпионите: Кампания на американците
Леонид Решетников. Снимка: Facebook

Генерал Леонид Решетников - бивш служител на руското външно разузнаване и резидент в България, реагира във Facebook на разследването у нас за шпионаж в полза на друга държава, по което вчера бяха разпитвани активисти на движението "Русофили", както и други лица.

След разпитите бившият депутат от БСП и главен редактор на "Дума" Юрий Борисов каза, че е бил питан за отношенията му с Решетников.

Още по темата

Бившият генерал от КГБ Решетников обяви, че виновни са американците, които започнали кампания.

“Скъпи приятели!

Американците са започнали кампания „руските шпиони в България“. А аз се чудех защо ми се лепна журналист от "Ню Йорк Таймс" да му дам интервю, защо ли се е сетил за пенсионера. Нямаше какво да кажат и започнаха да раздуват за имперски планове, глупости за възстановяване на монархията и за Путин-цар. С няколко думи се опитват да обвържат нашето дружество за руско историческо просвещение „Двуглав орел“, което работи само в Русия, с някакви фантастични планове. Но това не им е достатъчно, за да громят истинските български патриоти. Убеден съм, че тези акции на настоящите власти в България напълно се дискредитират в очите на българския народ. Да бъдат нападани хората само защото почитат традициите и историята, жертвите, дадени от Русия при създаването на българската държава, могат само враговете на България“, пише Решетников.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
21
 
26
 
! Отговори
шш преди 4 години
Щом и този се е разквичал толкова значи наистина здраво сме ги настъпили по мазола...Само така трябва с тия ***...
17
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце е генерал заради верността си към Доган и мутрите.Къв натовски генерал бълнуваш от тоя еднокнижник- Винету.
16
22
 
30
 
! Отговори
Обединител преди 4 години
Скъпи сънародници, време е да се обединим, стига 30 години разединиение. Разединението и делението на "фили" и "фоби" само вреди на Бъгария. Together we stand - divided we fall! Българите могат да е обединят само на основата на евратлантическите ценности, твърда ориентация към ЕС и НАТО и безпощадна конфронтация и санкции към Русия която ни държа окупирани 45 години! Русофилите трябва да бъдат преследвани от закона и наказвани с цялата строгост!
15
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Падне ли Данчето, пада хунтата, а нещата вървят в тази посока.
14
11
 
26
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Русия няма нужда от шпиони. Първо тя си има човек в парламента (Сидеров) второ ако и е нужно нещо, някаква информация тя е способна да си я набави чрез хакерите на Путин. Та те направиха марионетката на Путин (Тръмп) Президент хахаха ще се занимават с нас... Я стига глупости хахха това си е предизборен трик да насъскат народа срещу БКП (за което браво, БКП/БСП трябва да бъдат забранени със закон) Така че ще се повторя -СМЯХ В ЗАЛАТА
13
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце е измислен генерал, прочел една книга.
12
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е натовски генерал, а тоя е менте.
11
26
 
21
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Рашетников:Нападат хората, защото почитат жертвите на Русия за България.Разветка какви жертви,какви 5 рублей,лекувайте се,намалете водката.
10
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на деца е ясно, че това са ОЦУ от козяк.
9
26
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахаааа, в момента Гешев дава пресконференция. ЧАО Решетников, 10г. аут от България. Шефът на НПО "Русофили" в кауша, пране на пари на ЦВ. Василев.Ай честито ***, атакисти и др. руски глупендъри:)))))))))))))))))))))))))))))))))Мачкай Гешев!!!
8
21
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Да подкараш три синджира русофили към следствието навръх 9-ти септември,е еманация на глупостта в държавата.Да оковеш доктор по философия с белезници и да го разкарваш по улиците на София, е бруталност, която навява ужасни спомени.Да създадеш огромен скандал с Русия,когато искаш енергийни проекти от нея,е тежко политическо късогледство.Във вреда на държавата.Да правиш всичко това под диктовката на чужда служба, без за отчиташ обществените реалности, е безотговорност.И унижава държавата."
7
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България няма американски шпиони. Ако САЩ имат нужда от някаква информация секретарката на посолството директно се обажда на българския премиер и му нарежда да достави информацията в най-кратки срокове.
6
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя требе да му се издате тескере НОНГРАТА за България!
5
30
 
34
 
! Отговори
Българофил преди 4 години
Всички русофили трябва да бъдат картотекирани в национална база данни и редовно привиквани в полицията, а най-активните арестувани през ден за 24 часа в ареста докато ги уволнят от работа. Стига с това разединиение и деление на русофили и русофоби, българите трябва да се обединим зад евроатлантическите ценности и 100% лоялност към нашите западни патньори, това е пътят който избрахме, твърда конфронтация с Русия, само на тази основа може да се обединим и България да се развива.
4
28
 
41
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
А, американските шпиони кога ?В България има хора във властта, които открито действат против интересите на България и в полза на САЩ.
3
33
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя път слугите на Цион се насадиха сами на пачи яйца.След това аматьорско порно изпълнение на хунтата дните на Баце са преброени,а тупаникът от Мечока ще е жесток.
2
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ли го нарочиха, че клати стабилната ни територия?
1
28
 
42
 
! Отговори
Светозар преди 4 години
Азиатски монголоид и доносник на КГБ ще държи сметка на Българските граждани и институции. Духаст !